DISTRIBUIȚI

Articole populare azi

Mădălina Bucur, corespondenta Mediafax la Brașov, a fost testată pozitiv pentru coronavirus. Brașoveanca a decis să țină un jurnal video despre experiențele prin care trece în această perioadă în care este internată la Institutul Matei Balș.

„Sunt corespondentul Mediafax la Braşov şi, din fericire, lucrez de acasă. Norocul meu a fost că nu m-am întâlnit în ultima perioadă cu prietenii mei şi nici cu alţi colegi reporteri. Cameramanul meu, cu care m-am întâlnit înainte să am simptome, este în autoizolare. El se simte bine şi nu dă semne de boală. Mă lupt cu acest virus, dar, pe de altă parte, îl şi accept în viaţa mea. Sper ca asta să fie pentru puţine zile”, povestește brașoveanca.

„(…) de dimineaţă m-am trezit cu o durere cumplită de cap, asta simt în permanenţă în ultimele şapte zile. Bineinţeles, tuşesc, am fie frisoane, fie transpir. Mi se pare că transpir încontinuu, îmi este cald, iar în momentul în care inspir simt o arsură de aici din nas, până pe gât. Abia aştept dimineaţa să vină medicul care ne întreabă cum ne simţim şi ne face un scurt control, iar apoi ne dă medicamente. Vizitele nu sunt prea dese, medicul după cum ziceam o dată dimineaţa şi o dată seara, vine medicul de gardă să vadă dacă s-a schimbat ceva între timp. Ceea ce este interesant e că eu credeam aşa… dacă ai Covid 19 fie eşti asimptomatic, fie ai probleme grave de respiraţie, însă eu sunt undeva la mijloc, în fiecare zi am un alt simptom. Bineînțeles, nu este ceva foarte grav, nu am ajuns să am nevoie de oxigen, iar dacă privesc în saloanele învecinate îi văd pe oameni că stau întinşi pe paturi şi lângă ei sunt tuburile de oxigen. Eu nu am ajuns acolo, sper să nu am parte de aşa ceva, sper ca acest corp să lupte pentru mine şi eu mental să îl ajut cum pot. În schimb, o să va ţin la curent cu trăirile pe care le am, cu simptomele pe care le am, iar în următorul episod o să vă povestesc cum am ajuns aici şi cum m-am pregătit pentru a fi internată la Matei Balş. Momentan acestea au fost ideile mele pentru azi, mă pun la odihnă! Vă salut!”

Citește și:
Fiți atenți ce zice Bill Gates: "Lumea nu va reveni la normal până când toată populația nu va fi vaccinată"

Sursa: bizbrasov.ro


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un LIKE mai jos:


Nu ratați !

Cel mai citit articol din această săptămână

A fost recunoscut oficial drept al optulea continent al planetei

Se numește Zealandia și este un continent, scufundat în Oceanul Pacific, la nord de Australia și de Noua Zeelandă. Acest fragment din placa oceanică, ce se întinde pe 5 milioane de kilometri pătrați (cam două treimi din Australia învecinată), a fost recunoscut oficial în...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here