Articole adăugate recent

Un medic din New York, care trata pacienţi infectaţi cu COVID 19 în secţia de urgenţe şi la terapie intensivă (ATI), a apărut recent într-o filmare publicată de Health Impact News, spunând că a observat că starea pacienţilor se înrăutăţea atunci când erau puşi pe ventilatoare.

Iată ce a declarat medicul Cameron Kyle-Sidell:

Sunt un medic care a lucrat cu pacienţi infectaţi cu COVID+ în New York (NYC). Eu cred că nu tratăm boala care trebuie şi că trebuie să schimbăm modul de abordare dacă vrem să salvăm cât mai multe vieţi. Încurajez orice formă de schimb de experienţă în special de la cei care lucrează aproape de pacienţi: doctori, asistente medicale, radiologi, farmacişti, oricare şi fiecare dintre ei. Sună bine sau greşit, este ceva mai corect de făcut? Vă rog să-mi spuneţi.

Pe scurt, eu cred că nu tratăm boala care trebuie şi mă tem că acest tratament prost înţeles va face mult rău la foarte mulţi oameni într-un timp foarte scurt… mă simt obligat să vă dau această informaţie.

Boala pulmonară COVID-19, din câte văd eu, nu este o pneumonie şi nu trebuie tratată ca o pneumonie.

Nu ştim încotro ne îndreptăm. Băgăm tuburi pentru respiraţie în oameni şi-i băgăm pe ventilatoare şi mărim presiunea ca să le deschidem plămânii. Am vorbit cu doctori din toată ţara şi devine din ce în ce mai clar că presiunea pe care o folosim poate face rău la plămâni. Că e foarte probabil că presiunea înaltă pe care o folosim poate dăuna pacienţilor in care noi băgăm tuburi … folosim în mod greşit ventilatoarele… Pacienţii cu COVID-19 au nevoie de oxigen nu de presiune.

Citește și:
Lumea de Dincolo explicată de Prof. Dr. Constantin Dulcan: „Nu Dumnezeu ne pedepseşte, ne pedepsim singuri, aici, pe pământ”

Sursa video: YouTube


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un LIKE mai jos:


Nu ratați !

Nu ratați !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here