Cascada Bigăr din Caraş-Severin a fost filmată de turişti după inundaţiile din aceste zile, iar filmuleţul a devenit viral pe Facebook.

Aflată în apropiere de localitatea Bozovici din judeţul Caraş-Severin, Bigăr a devenit unul dintre principalele obiective turistice din Parcul Naţional Cheile Nerei-Beuşniţa, având una dintre cele mai spectaculoase căderi de apă din lume.

În urma ploilor abundente care au căzut în zona de vest a ţării în ultimele zile, muschiul verde care îi dădea farmec cascadei a fost acoperit de apa cazută din abundenţă de pe versanţi.

Caraș-Severin, Cascada Bigăr, inundații, viitura, vremea

Județul Caraș-Severin, Cascada Bigăr 🌊💧☔19 iunie 2020

Publicată de Meteoplus pe Vineri, 19 iunie 2020

În urma ploilor torenţiale din ultima săptămână, cascada a fost inundată de apa cazută de pe versanţi. Judeţul Caraş-Severin a fost în ultimele zile sub avertizarea unor coduri roşii de ploi şi inundaţii. Vineri, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a fost în Caraş-Severin, declarând că autorităţile au evacuat 20 de persoane cu ajutorul elicopterului şi au fost la un pas de evacuarea a 500 de persoane ale căror case au fost în pericol de a fi inundate. Dupa ce apele au început să se retragă, situaţia s-a stabilizat, dar autorităţile au rămas în alertă.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un LIKE mai jos:


Nu ratați !

Nu ratați !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here