Connect with us

Dezvăluiri

Viața amoroasă a lui Hitler. Nu lua Viagra, dar avea un afrodisiac și mai puternic înainte de a-și petrece nopțile cu Eva Braun

Published

on

Viața amoroasă a lui Hitler. Istoricii care au studiat documentele oficiale, au intervievat martori oculari sau au cotrobăit prin cotloanele cu hârtii secrete au descoperit că viața amoroasă a dictatorului nazist a avut multe ciudățenii.

S-a bârfit mult, s-a presupus și mai mult, însă nimeni nu știe cu certitudine cum era Adolf Hitler ca amant. Nici mărturii nu există pentru că singura relație oficială a liderului de la Berlin a fost cea cu Eva Braun, femeia care i-a devenit soție cu puține ore înainte de a-și găsi sfârșitul.

Există însă câteva documente foarte interesante despre medicamentația ce-i era administrată lui Hitler, documente pe baza cărora, medicii de astăzi au lansat mai multe ipoteze mai mult sau mai puțin adevărate. Se știe că Adolf era dependent de medicamente și chiar droguri, iar atunci când era vorba de o noapte de amor petrecută în compania viitoarei doamne Hitler, dictatorul se pregătea din timp.

Își chema medicul personal, care știa rețeta succesului. Deși nu avea un apetit sexual ieșit din comun și nici o rezistență deosebită, cancelarul Germaniei nu dorea să-și arate slăbiciunile nici măcar în fața amantei sale. Așa că în serile cu pricina, doctorul Morell se prezenta la datorie, având seringile pline. Într-una dintre aceste ustensile se afla un afrodisiac incredibil de puternic, realizat din extract de testicul de taur tânăr. Atent preparat, produsul dădea mereu rezultatele scontate, iar dorințele Evei erau satisfăcute pe deplin:

„Conform documentelor oficiale ale serviciilor secrete, Eva Braun era foarte activă din punct de vedere sexual, lucru obișnuit pentru o femeie aflată în floarea vârstei. Doar că Hitler nu putea să facă față cerințelor domnișoarei. Așa că se… dopa și mergea în iatacul Evei pentru a-și îndeplini îndatoririle de bărbat. Fără afordisiace, Hitler n-ar fi fost capabil de nimic pentru că era deja măcinat de boli și de probleme de ordin psihic”, spun cei care au studiat arhivele medicale ale cancelarului german.

Scriitorul britanic Martin Amis a dezvăluit recent detalii neştiute despre viaţa amoroasă a lui Adolf Hitler. În timpul documentării pentru un roman, Amis ar fi aflat că Hitler o ţinea pe Eva Braun la distanţă de un braţ şi că atingea orgasmul doar privind-o cum îşi ridica fusta.

Autorul Martin Amis susţine că Hitler şi Eva Braun „făceau sex fără să se atingă şi fără să se dezbrace“, pentru că dictatorul era obsedat de igienă. Amis ar fi aflat toate aceste lucruri în timpul documentării sale pentru un roman despre epoca nazistă, intitulat „Zone of Interest“, scrie publicaţia „Daily Mail“.

Din punct de vedere medical, Adolf Hitler a avut nenumărate probleme, dar și obsesii infinite. Teama sa de moarte era infinită. Intra în panică și atunci când răcea, de aceea avea în preajma lui o armată de medici gata să-l însănătoșească rapid pe cel mai mare dictator al tuturor timpurilor.

Recomandare:   O înregistrare secretă cu vocea lui Hitler cuprinde dezvăluiri care au influențat decisiv soarta României

Surse:a1.ro, historia.ro

Adaugă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dezvăluiri

Grădinăritul atomic sau cum cresc plantele-mutant cu radiații

Published

on

By

Grădinăritul atomic a început în SUA, în anii ’50, sub forma unei campanii care promova folosirea pașnică a energiei fuziunii nucleare, după sfârșitul celui de-Al Doilea Război Mondial. Atomi Pentru Pace a fost o mișcare ce promova „folosirea puterii atomului pentru a ajuta umanitatea să prospere”.

Organizația a fost înființată după perioada de conflict care s-a sfârșit prin folosirea celor mai puternice și distructive arme pe care umanitatea le-a avut vreodată la îndemână: bombele atomice detonate de americani peste orașele japoneze Hiroshima și Nagasaki.

Organizația a înființat câteva grădini atomice pe glob, așa-zisele „grădini gamma”, inclusiv în SUA, URSS și Japonia. Aceste grădini foloseau izotopi de cobalt ca sursă de radiație.

Grădinile atomice foloseau radiațiile pentru a induce plantelor mutații benefice. Sau, cel puțin, așa sperau oamenii de știință.

Horticultorii aranjau o astfel de grădină în cercuri concentrice. Sursa de cobalt era așezată în centru, de unde pornea radiația, care apoi ajungea la toate plantele, cu diferite intensități.

Plantele cele mai apropiate de sursa de radiație mureau de obicei, iar plantele aflate la o distanță medie dezvoltau tumori și excrescențe anormale. Plantele de la periferia grădinii supraviețuiau de cele mai multe ori, dar sufereau mutații semnificative.

Scopul era ca unele plante să dezvolte mutații care să se dovedească benefice. De exemplu, o plantă de mentă rezistentă la anumite tipuri de ofilire a fost „altoită” folosind grădinăritul atomic.

Fermierii au început să folosească semințe iradiate, iar plantele „energizate atomic” (așa cum erau acestea promovate) erau vândute chiar și gospodinelor, care puteau de acum să desfășoare acasă propriile lor experimente de grădinărit atomic.

Muriel Howorth, o promotoare a grădinăritului atomic, a publicat, în 1960, cartea Grădinăritul atomic pe înțelesul tuturor, după ce ea însăși a reușit să creeze o plantă de alune mutant.

Fructele citrice, orezul, grâul, perele, bumbacul, mazărea, floarea-soarelui, bananele și nenumărate alte produse și-au schimbat consistența prin modificările genetice pe care grădinăritul atomic le-a făcut posibile.

Ingineria genetică modernă a devenit mult mai precisă prin folosirea tehnologiei de secvențiere genetică. Astăzi, o singură grădină atomică de mari dimensiuni mai stă în picioare.

Grădina atomică a Institutului de Reproducere cu Ajutorul Radiațiilor, din Japonia, are forma consacrată a grădinilor atomice: văzută de sus, seamănă cu o plăcintă uriașă. Complexul are diametrul de 90 de metri, iar un zid ranforsat, de aproape opt metri, înconjoară întreg perimetrul, pentru a împiedica dispersarea radiațiilor.

Sursa: incredibilia.ro

Citește mai departe>>

Dezvăluiri

Astronomii au pierdut urma a peste 900 de asteroizi care s-ar putea prăbuşi pe Pământ

Published

on

By

Experţii au monitorizat până acum peste 8.000 de roci spaţiale cu diametrul de cel puţin 140 metri.

Asteroizii care orbiteaza destul de aproape de planeta noastra sunt atent monitorizati de astronomi. Cei considerati periculosi sunt cei care ajung mai aproape de 48 milioane km de Terra.

Pana acum cercetatorii au identificat peste 8.000 de roci spatiale de acest fel, care au un diametru de cel putin 140 metri. La o asemenea dimensiune, in cazul unui impact, asteroidul ar distruge un intreg oras.

Recent, cercetatorii de la Minor Planet Center au observat ca astronomii au pierdut urma multor roci spatiale.

Concret, este vorba de aproape 900 de asteroizi care au fost observati cel putin o data, dar care apoi nu au mai putut fi urmariti.

Li s-a pierdut urma si ei pot sa reapara oricand, pe neasteptate, putand reprezinta chiar un pericol pentru noi, daca orbita este foarte aproape de Terra.

Din pacate insa, in cazul asteroizilor pierduti de sub observatie, astronomii nu au putut stabili orbita. Astfel incat ei nu stiu unde se vor afla pe viitor aceste roci spatiale si daca sunt sau nu un real pericol.

In cadrul studiului, cercetatorii de la Minor Planet Center au analizat observatiile facute de astronomi cu ajutorul celor mai cunoscute sisteme de monitorizare a asteroizilor: Pan-STARRS, Catalina Sky Survey, Dark Energy Survey, Space Surveillance Telescope.

Mai grav este ca unii dintre acesti asteroizi care nu sunt monitorizati au un diametru de cativa kilometri. Destul de mari, daca tinem cont ca asteroidul care a provocat disparitia dinozaurilor avea aproximativ 10 km in diametru.

Recomandare:   Ce spunea marele savant Tesla, în urmă cu 100 de ani despre lumină, energie, nemurire și înviere? Un interviu genial, prea puțin cunoscut publicul larg

Totusi, Peter Veres, coordonatorul studiului, da asigurari ca asteroizii mari care orbiteaza aproape de Terra au fost deja identificati si traiectoria lor nu reprezinta un pericol.

Sursa: yoda.ro

Citește mai departe>>

Facebook

Cele mai citite articole de astăzi

Copyright © 2018*stiinta-mister.ro* Unele drepturi rezervate Stiinta si Mister este un site ce va propune sa parcurgeți articole, speram noi interesante, din toate domeniile științei, sa aflați lucruri pe care nimeni nu vi le-a spus pana acum si astfel sa va lărgiți cat mai mult domeniul cunoașterii. Sub sloganul celebrului EInstein, "Cea mai frumoasă şi mai profundă trăire omenească este misterul, vă invităm să intrați în această lume necunoscută multora dintre noi. Pentru eventuale idei, sugestii și de ce nu critici vă invităm să ne lăsați mesajele dumneavoastră la contact@stiinta-mister.ro De asemenea puteți accesa si pagina noastre de Facebook www.facebook.com/stiintasimister