Unicornii nu există doar în povești ci și în realitate. Un exemplar a devenit vedeta unei crescătorii de reni din Norvegia

0
loading...

Dovada că unicornii chiar există o reprezintă Disney, un exemplar special descoperit în turma unei crescătoare de reni din Norvegia.

Crescătoarea de reni Maret Elle Varsi a oferit dovada: unicornii nu mai sunt creaturi mitice, ele există într-adevăr. De fapt, ea a descoperit un unicorn în timpul numărării efectivului de reni, la sfârșitul lunii septembrie. „Am examinat cu toţii animalele şi le-am făcut injecţii, când dintr-o dată o colegă a strigat că a găsit un ren foarte special”, a declarat Maret pentru NRK.

La aflarea veştii toată lumea a fugit pentru a vedea renul special şi surpriza a fost mare. Maret şi colegii ei au văzut poate primul unicorn adevărat. În mijlocul frunţii sale se afla un al treilea corn. „Nu am văzut niciodată un ren cu coarne în mijlocul frunţii, nici măcar tatăl meu care a lucrat toată viaţa la ferma de reni”, spune Maret.

Unicornii nu se înrudesc cucaii, ci cu renii

S-a dovedit că animalul tânăr avea de fapt un al treilea corn, care amintea puternic de cornul unui unicorn. Maret nu ştie cum s-a putut întâmpla aşa ceva, dar spune că renilor mai în vârstă deseori le creşte un al treilea corn, în locurile în care au avut anterior răni. Acest ren este încă tânăr şi nu a avut niciodată răni,subliniază Maret, de asemenea s-a comportat complet normal.

După ce a postat fotografia pe Facebook, mulţi au spus că nu este ceva neobişnuit să vezi un ren cu trei coarne.Este ciudat însă că acest corn creşte exact în mijlocul frunţii şi că acolo este cea mai groasă parte a craniului, spune crescătoarea de reni.

Lars Folkow, profesor de zoopsihologie, a spus: „Celelalte coarne nu au blană, dar dintr-o dată, un al treilea corn pare să crească şi blana este încă acolo. Asta e ciudat! Dacă doriți să ştiţi de ce se întâmplă acest lucru, trebuie să aflați dacă a existato rană în zona craniului”.

Un milion de dolari pentru un adevărat unicorn

Crescătoarea de reni confirmă faptul că acesta nu s-a comportat neobișnuit în turmă. Ea crede, deasemenea, că nu părea să sufere. După ce a făcut câteva fotografii, l-a eliberat înapoi la păşune. Maret a botezat renul Disney.

„Am etichetat-o pe Disneyîn postarea mea pe Facebook şi am propus un milion de dolari ca preţ, dar până acum nu am primit nici un răspuns”, a spus Maret zâmbind.

Citeşte mai mult pe epochtimes-romania.com

Nu ratați !

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here