Afirmație năucitoare a unui cercetător rus: NASA deține imagini cu nave spațiale ascunse pe Lună, ba chiar un întreg oraș în care ar putea trăi ființe extraterestre

1
loading...

Omul de știință rus, Valentin Degterev, afirmă că a avut acces la materiale foto și video pe care NASA le-a făcut pe Lună în timpul misiunilor Apollo. Materialele în cauză au fost realizate în șase misiuni reușite ale astronauților americani între 1969 și 1972 pe singurul satelit natural al Pământului.

În fotografii, cercetătorul rus susține că a identificat nave spațiale aparținând altor civilizații , ba chiar un întreg oraș, în care ar putea trăi ființe extraterestre.

El se întreabă de ce fotografiile nu au atras atenția nimănui înainte, cu toate că obiectele din imagini erau atât de evidente. Una dintre navele spațiale este văzută cum zboară în proximitatea navei spațiale americane Apollo.

Accesul la astfel de documente este foarte limitat, fiind ascunse publicului larg, spune omul de știință rus. Unele imagini sunt neclare, altele sunt clasificate.

Potrivit lui Degterev, un imens oraș construit sub forma unui disc este clar vizibil chiar pe unul dintre polii Lunii.

Sursa:nasul.tv

Nu ratați !

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here