Anual, la nivel mondial peste 8,2 milioane de persoane mor din cauza cancerului. Tratamentele cu citostatice sau radioterapie nu sunt decât soluţii care prelungesc agonia şi rareori se dovedesc a fi eficiente. Însă ştiinţa a descoperit încă din 1983 tratamentul miraculos, dar CIA a păstrat „reţeta” la secret.

Bomba a fost aruncată de tabloidul britanic „Daily Star”. Dosarul declasificat al CIA este intitulat conspirativ Gateway Process. Conform documentelor, care au intrat în posesia jurnaliştilor britanici, mai mulţi bolnavi de cancer au reuşit să îşi controleze undele cerebrale folosind tehnici specifice de meditaţie.

În felul acesta au reuşit să atingă un nivel superior de explorare în supraconştient. Conform rapoartelor şi analizelor clinice realizate la finalul tratamentului, tumorile au intrat în remisie.

În cazurile mai grave de canceroşi, conform rapoartelor CIA, inclusiv metastazele s-au redus vizibil. CIA a păstrat secrete descoperirile pentru a le folosi exclusiv în cadrul organizaţiilor guvernamentale şi militare.

Dosarul a fost declasificat din ordinul lui Donald Trump, pe vremea când era presedinte, intrând la pachet cu dosarele din cazul asasinatului lui John Fitzgeral Kennedy, de la 22 noiembrie 1963.

Majoritatea rezultatelor pozitive ale cercetărilor au fost atinse prin hipnoză, meditaţie transcendentală şi tehnici de concentrare mentală numite generic „biofeedback”. În cadrul experimentelor, pacienţilor li se spunea să se concentreze pe o anumită parte a corpului şi să „bombardeze” acea parte a corpului cu gânduri pozitive.

„Dacă subiectul îşi doreşte să mărească circulaţia sanguină în piciorul stâng pentru a grăbi vindecarea el trebuie să lucreze cu partea stângă a creierului pentru a atinge acest rezultat. Pe durata meditaţiei şi a tratamentului prin unde cerebrale subiectul a fost monitorizat cu ajutorul unui termometru digital conectat direct pe piciorul stâng. Temperatura creştea cu un grad sau două în funcţie de nivelul de concentrare”, se arată într-unul din dosarele CIA.

După luni întregi de astfel de sesiuni de concentrare şi meditaţie s-a descoperit: „unele tumori au dispărut complet, altele au intrat în remisie. Din totalul de subiecţi incluşi în program biofeedback-ul a funcţionat în proporţie de 88%”.

Ce e biofeedback-ul? 

Citește și:
Medic american și-a vindecat propria mamă de hepatită, ciroză și cancer la ficat :" Orice cancer se poate vindeca într-un interval cuprins între 2 și 16 săptămâni"

Expertul Anjel Gutierrez a explicat pentru sursa citată: „Aceasta este dovada clară că ne putem vindeca singuri de orice boală. Cel mai bun medicament împotriva oricărui virus este chiar creierul nostru. Numai că trebuie să învăţăm să ni-l folosim. Tehnica se cheamă biofeedback”.

Citeşte mai multe pe click.ro.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un LIKE mai jos:


Nu ratați !

Nu ratați !

2 COMENTARII

  1. Daca prin biofeedback s-ar vindeca bolile (inclusiv cancerul) yoginii n-ar suferi de creo inbolnavire. Din milioanele de practicanti nu s-au consemnat vindecari miraculoase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here