DISTRIBUIȚI

Articole populare azi

În opinia doctorului microbiolog Stefan Lanka, testul de Corona nu are nicio validitate. Acesta susține ca  medicii și cercetatorii implicați au interpretat, de la bun început, ca fiind virus niște deșeuri biologice celulare tipice.

Lanka afirma ca aceștia au ignorat regulile de baza ale cercetarii științifice și nu au efectuat experimente de control (pentru a evita ca deșeurile celulare obișnuite sa fie interpretate greșit ca fiind „virusuri”).

Aceste deșeuri celulare de la oameni și animale sunt apoi „cusute” tehnic bucată cu bucată, rezultand un model genetic ipotetic al unui presupus virus.

Procedura și software-ul prin care aceste molecule (interpretate eronat drept „secvențe ale genomului viral”) sunt așezate unele lângă altele în ideea ca așa ar rezulta un „virus” întreg, se numește „Alignment” (grupare).

Un Coronavirus întreg sau macar un lanț ADN (secvența virala) al unui ipotetic Coronavirus NU exista însa nici în realitate și nici în literatura științifica.

  1. Testul de Corona identifica doar deșeuri celulare pe care metabolismul nostru le produce în corpul oricarui om.
  2. Când cantitatea de material genetic de la cel testat este multiplicata prin metoda PCR, îi putem scoate pe TOTI pozitivi la testul Corona.
  3. Testul de Corona este calibrat diferit de la laborator la laborator, de la țara la țara, pentru o anumita cantitate a particulelor celulare dincolo de care testul sa iasa „pozitiv”. Sub acea valoare, denumita stiințific „cut-off level”, testul iese „negativ”.
  4. Așa se explica de ce în Italia oamenii cu simptome la nivel pulmonar ies pozitiv la teste în proporție de 10%, iar in Coreea de Sud ies pozitivi abia 0,1% dintre cei cu simptome.
  5. Este posibil ca în Coreea de Sud acel „cut-off level” sa fi fost setat în mod intenționat ceva mai sus, pentru a obține mai puține cazuri de „Corona” și pentru a proteja populația și economia de panica numita „Corona”, sau poate laboratoarele din Coreea de Sud sunt ceva mai atente.

Concluzie :

Pentru a înțelege ce se întâmpla, este suficient sa știm ca unicul criteriu, criteriul central care deosebeste oficial noua „boala” Covid-19 de alte patologii obișnuite, criteriul central de care depinde „pandemia”, este testul „pozitiv” de „Corona”.

Deci, asa-zisa „pandemie” se bazeaza pe iluzii și autoiluzii pseudoștiințifice.

Solicitați de la autoritați dovada izolarii așa-zisului „virus” Corona și dovada validarii științifice a testului prin metoda științifica „gold standard”.

Sursa: oficialmedia.com


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un LIKE mai jos:


Nu ratați !

Cel mai citit articol din această săptămână

A fost recunoscut oficial drept al optulea continent al planetei

Se numește Zealandia și este un continent, scufundat în Oceanul Pacific, la nord de Australia și de Noua Zeelandă. Acest fragment din placa oceanică, ce se întinde pe 5 milioane de kilometri pătrați (cam două treimi din Australia învecinată), a fost recunoscut oficial în...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here