DISTRIBUIȚI

Articole populare azi

Un cunoscut microbiolog din Hong Kong a dezvaluit informaţii despre modul în care regimul de la Beijing a acoperit iniţial focarul chinez de virus Wuhan. Mărturiile lui se adaugă numeroaselor dovezi strânse despre gestionarea greşită a exploziei virale de către autorităţi.

Profesorul Yuen Kwok-yung, expert în controlul bolilor, care a vizitat primul epicentrul pandemiei de coronavirus, în luna ianuarie, pentru a ajuta la diagnosticarea cazurilor, a declarat, pentru BBC, că autoritățile locale au distrus dovezi fizice și au reacționat „lent” la descoperirile clinice.

„Da, suspectez că au făcut o mușamalizare, local, în Wuhan. Oficialii locali care ar trebui să dea imediat astfel de informații nu au reacționat cum ar fi trebuit”, a spus expertul.

China a fost privită cu scepticism în privința autenticității și transparenței pe tema pandemiei de coronavirus.

Profesorul Yuen a făcut parte din echipa de experți care a confirmat transmiterea noului coronavirus de la om la om – cel ce a dus la carantinarea orașului Wuhan.

Aceasta nu este prima dată când un expert din Hong Kong pune la îndoială strategia guvernului chinez în privința pandemiei de coronavirus.

loading...

Un microbiolog în vârstă de 63 de ani a declarat, în iunie, că adevăratul bilanț al infectărilor cu noul coronavirus în epicentru – provincia Hubei, ar fi fost de 2,2 milioane, adică de 32 de ori peste datele raportate oficial. Afirmația lui a fost contestată de presa din China, care l-a acuzat că ar putea fraterniza cu americanii.

Sursa: a1.ro


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un LIKE mai jos:


Nu ratați !

loading...

Cel mai citit articol din această săptămână

Camera de Chihlimbar – una dintre marile enigme ale istoriei

Creată în secolul al XVIII-lea, Camera de Chihlimbar a fost considerată cea de-a opta minune a lumii. După un timp, această cameră a devenit perla Palatului Ekaterinei din Petersburg. În timpul celui de Doilea Război Mondial, ea a dispărut într-un mod misterios. Există diferite...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here