DISTRIBUIȚI

Articole populare azi

Un bărbat care susține că este călător în timp și vine din anul 2045 apare într-o filmare bulversantă, de 6 minute.

În clipul postat pe canalul ApexTV, bărbatul fără identitate, a cărui față a fost cenzurată, face afirmații șocante, părând extrem de afectat și speriat de experiența avută, relatează The Independent.

Părând de-a dreptul terifiat, el spune la începutul mărturiei video: ”Nu am mult timp la dispoziție, trebuie să dispar. Mă urmăresc și știu unde sunt acum. Trebuie să vă spun asta rapid…

Știu că este greu de crezut, dar vă asigur – și vă spun adevărul, pentru că meritați să-l cunoașteți. Călătoriile în timp există, dar sunt ascunse publicului”.

Bărbatul susține că este călător în timp, vine din 2045, este cercetător și lucrează la niște mașinării despre care lumea va afla abia in 2028.

”În 2045, oamenii și roboții vor fi unul și același. Inteligența artificială va guverna lumea. Nu vor mai exista țări în 2028”, afirmă el isterizat.

Spune apoi că a fost trimis într-o misiune până în anul 2018, pentru a lucra la niște mașinării, însă nu reușește să exprime logic scopul său.

Apoi a arătat spre cameră o tabletă cu niste ”fimări din 2045”, care arată mai curând ca imaginile dintr-un joc PlayStation 2.

sursa stirileprotv


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un LIKE mai jos:


Nu ratați !

Cel mai citit articol din această săptămână

A fost recunoscut oficial drept al optulea continent al planetei

Se numește Zealandia și este un continent, scufundat în Oceanul Pacific, la nord de Australia și de Noua Zeelandă. Acest fragment din placa oceanică, ce se întinde pe 5 milioane de kilometri pătrați (cam două treimi din Australia învecinată), a fost recunoscut oficial în...

3 COMENTARII

    • Mama ei de limba romana! La toate ne pricepem, numai ca nu ne-am prea dus pe la scoala si scriem ca niste cizme
      NU se scrie cu â decat in interiorul cuvintelor, niciodata la inceput sau la sfarsit. La cuvintele compuse, se scrie cu î : bineînteles, neÎnteles, reîncarnat, etc…
      ATÂT DE SIMPLU!

  1. Nu este nimic adevărat din tot ce spune…Viitorul nu va arăta așa. Natura se va dezlănțuii asupra noastră. Politicienii vor face mult mai rău omenirii prin legi nedrepte și vor crea conflicte ce vor genera războaie cu mari pierderi materiale și de vieti…Tarile nu vor dispărea… Natura le va face să dispară, cum a mai făcut deja… Omenirea are nevoie de conducători spirituali și de oameni de știință adevărați, iar toti locuitorii pământului să fie MORALI și să asculte de acesti oameni luminați… Altfel, viitor nu va exista… Dacă se va continua cu ce este acum… Va fi haos…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here