Top 5 cărți de hobby interesante

0
loading...

Hobby-urile au un rol important în viețile noastre. În primul rând, sunt activitățile care ne plac cel mai mult și pe care le facem fără să ne gândim că trebuie să le facem. În al doilea rând, sunt activitățile cu care ne ocupăm timpul liber și care ne ajută să ne dezvoltăm creativitatea, să ne concentrăm și, nu în ultimul rând, să ne relaxăm

Fiecare dintre noi avem cel puțin un hobby, iar dacă încă nu ai descoperit o activitate în care să investești din timpul tău, noi îți recomandăm cărțile de hobby. Cărțile de hobby sunt o bună modalitate de a găsi o nouă pasiune sau de a cultiva una deja existentă.

Noi îți recomandăm cinci cărți de hobby (4 cărți și un set care conține, printre altele, și o carte) pe care le-am găsit la Antic ExLibris, o librărie de carte în limba engleză din centrul Bucureștiului (Gabroveni, nr. 61 și Doamnei, nr. 23).

Unul dintre cele mai populare hobby-uri este coloratul. Cărțile de colorat sunt din ce în ce mai căutate pentru că propun o activitate pe care o poți desfășura aproape oriunde și pentru că au un efect terapeutic. Așa că începem acest top cu o relaxantă carte de colorat.

  • Coloring For Tranquility

Cărțile de colorat pentru adulți sunt la modă, iar această carte este concepută special pentru a vă ajuta să vă colorați drumul către starea de liniște interioară. Frumoasele modele de artă liniștitoare promovează o stare de atenție, iar coloratul ameliorează stresul și poate fi atât un stimulent creativ, cât și un ajutor în obținerea unei stări mentale asemănătoare Zen-ului.

  • Drawing Landscapes, Barrington Barber

Una dintre cele mai populare teme pentru orice artist (peisajul) este o parte fundamentală a învățării artei desemului. În acest ghid practic clar și informativ, Barrington Barber explică modul în care să analizați și să structurați un desen de peisaj înainte de a-l descompune în părțile sale componente și de a explora diferitele tehnici care pot fi utilizate pentru a transmite texturi de la frunziș la munți și de la cer la clădirile orașului.

  • Guitar Box Set

Transformă visele tale de a cânta la chitară într-o realitate cu acest kit personalizat pentru începători. Acesta conține un ghid cuprinzător cu sfaturi și cu tehnici ușor de urmat, astfel încât să poți prinde rapid elementele de bază. De asemenea, acoperă toate stilurile variate bazate pe tehnicile învățate. Kitul vine, de asemenea, cu o utilă curea de chitară precum și cu un capodastru pentru schimbarea ușoară a gamei. Conține tot ce ai nevoie pentru a atinge notele potrivite.

  • Flower Arranging, Fiona Barnett

Acest titlu te învață gama completă de tehnici de aranjare a florilor într-un format ușor de urmărit, care îi permite cititorului să creeze tot feluri de design-uri, de la cele foarte simple la cele elaborate. Poți să faci aranjamente clasice cum ar fi buchetul de lalele sau poți găsi idei pentru situații speciale.

  • Culina Mundi, Fabien Bellahsen, Daniel Rouch

Dacă ceea ce cauți este întreaga lume a gătitului, aceasta este cartea potrivită. În mai mult de 700 de pagini, 60 de chefi renumiți din 40 de țări își prezintă rețetele favorite. Pagină cu pagină, adevărați gurmanzi sunt încântați să descopere spectrul larg de supe și de aperitive, de mâncăruri de pește și de carne, dulciuri și deserturi prezentate în cuvinte și în fotografii, alături de sugestii de ingrediente, de metode și de durata de gătire.

Secvențele detaliate cu ilustrații explică pașii individuali, astfel încât cele mai delicioase mâncăruri din Asia și din Africa, din Europa și din America de Sud să fie ușor de preparat acasă. Pentru cei cărora le place să gătească creativ, care preferă să exploreze căi mai puțin parcurse și care sunt deschiși către noi aventuri, cu siguranță această carte va fi o călătorie în lumea bucătăriei rafinate.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un LIKE mai jos:

Nu ratați !

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here