Un savant american susține că oamenii nu sunt originari de pe planeta Pământ, ci au fost aduşi pe Terra de extratereştrii, cu zeci de mii de ani în urmă, ca pedeapsă pentru comportamentul violent al speciei.

In ultima sa carte, Dr. Ellis Silver descrie o serie de caracteristici fiziologice care demonstreaza de ce oamenii nu au evoluat alaturi de alte forme de viata de pe Pamant, ci în altă parte a Universului. El consideră că am fi fost exilaţi pe Pământ, ca pe o planetă „închisoare”, scrie Daily Mail.

Doctorul Ellis Silver vrea să atragă atenția asupra altor posibilități. Conform autorului volumului „Oamenii nu vin de pe Pământ”, specia noastră nu este adaptată perfect pentru mediul înconjurător. Bolile cronice, tendința de a nu consuma hrană găsită în sălbăticie direct, problemele produse de razele solare, dar și durerile mari ale nașterii sunt dovezi care l-au făcut pe Silver să susțină că oamenii au fost aduși pe Pământ în urmă cu mii de ani de o specie mult mai avansată.

Conform teoriei, planeta de pe care am veni, de fapt, ar avea gravitația un pic mai mică, de aceea mulți indivizi sunt afectați acum de dureri de spate. Aceste dureri de spate, care chinuie mulţi muritori, ar arăta clar, că am evoluat într-o lume cu greutate mai mică. În plus, majoritatea oamenilor au probleme cu arsurile solare, iar travaliul femeilor este un alt semn care confirmă că omul nu se naşte prea uşor pe această planetă. Dr. Ellis spune că deşi Terra satisface în mare nevoile oamenilor, ea nu ar servi interesului speciei noastre.

Savantul atrage atenţia că este ciudat mai ales faptul că bebeluşii „sunt atât de mari încât este dificil pentru femei să nască, iar acest lucru poate produce uneori moartea copilului şi a mamei”. „Nicio altă specie nativă de pe planetă, nu are această problemă”, a subliniat Dr. Ellis.

Pe de altă parte, cercetătorul consideră că omul nu este conceput să fie expus la razele solare, deoarece nu poate face plajă pentru mai mult de o săptămână sau două – spre deosebire de o şopârlă – şi nu poate sta la soare în fiecare zi, fără a avea probleme.

În privinţa faptului că oamenii sunt mereu bolnavi, Dr. Ellis consideră că de vină ar fi chiar ceasul nostru biologic ce este „setat” pentru o zi de 25 de ore, aşa cum o arată studiile ştiinţifice despre somn.”Aceasta nu este o realitate modernă, aceşti parametrii pot fi urmărţi pe tot parcursul istoriei oamenilor pe Pământ” a adăugat savantul.

Potrivit lui Ellis Silver, neanderthalienii, cum ar fi Homo Erectus, ar fi fost încrucişaţi cu alte specii, poate de la Alpha Centauri, care este cel mai aproape de sistemul nostru solar.

Savantul a ţinut să sublinieze că mulţi oameni simt că nu sunt de pe Pământ şi nu se simt ca acasă pe această planetă. Acest lucru sugerează, pentru mine cel puţin, că omenirea a evoluat pe o altă planetă, şi poate am fost adus aici ca o specie foarte dezvoltată”, a adăugat cercetătorul.

Citește și:
Cum a vrut Ceauşescu să demoleze Gara de Nord, construită din ordinul Regelui Carol I

„Teza mea pune în dezbatere ipoteza că omul nu a evoluat pe această planetă, ci a fost transportat pe Pământ (ca Homo Sapiens a evoluat pe deplin) între 60.000 şi acum 200.000 de ani”, a explicat Dr. Ellis Silver.

Teoria sa privind motivul „exilului” pe Terra este că „Pământul ar putea fi o planetă închisoare, din moment ce omul pare a fi o specie în mod natural violentă, şi suntem aici până învăţăm să ne comportăm.

Sursa: ziare.com


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un LIKE mai jos:


Nu ratați !

Loading...

Nu ratați !

4 COMENTARII

 1. Eu cred ca oamenii s-au dezvoltat aici pe Pamant conform teoriei evolutioniste a lui Darvin.Corpul nostru este populat si in prezent de miliarde de bacterii si virusuri, care sunt chiar mai numeroase decat celulele corpului nostru.Iar aceste microorganisme au aparut pe Terra cu mult inaintea noastra a oamenilor.Am si alte argumente la cele cinci puncte. 1.S-a demonstrat stiintific ca animalele care consuma carnesunt mai violente decat cele ierbivore.Iar omul efiind omnivor consuma si carne.Ati vazut animale carnivore(de prada) care sa nu fie violente?Carnivorele au vanat dintotdeauna ierbivorele.
  2.Durerea de spate a omului modern,se datoreaza mai multor cauze: osteoporozei avansate,sedentarismului si posturii incorecte a coloanei vertebrale la birou si la mers, dar si acceleratiei gravitationale.Osteoproza apare datita alimentatiei acide care determina organismul sa fure calciul din oase pentru a mentine pHul la cote normale.
  3.Oamenii de azi sunt mereu bolnavi pentru ca alimentatia lor este nesanatoasa ,stilul de viata este unul dezordonat,muncesc prea mult si se odihnesc prea putin , nu se despart de vicii precum fumatul si alcoolul si isi expun organismul la tot felul de radiatii.
  4.Arsurile solare s-au accentuat pentru ca omul a poluat planeta si a modificat strctura protectoare a atmosferei. Stratul protector este acum mult mai subtire decat in urma cu 200000 de ani.
  5.Unele dintre femeile actuale nasc mai greu datorita obsesiei lor de a ramane suple toata viata,iar astfel sistemul lor osos nu mai permite oaselor sa se dilate suficient cand trebuie sa nasca.Anatomia bazinului insuficient dezvoltat influenteaza fiziologia la nastere.

  • Darwin a fost un om ca și emitentul acestei teorii. Nici teoria lui Darwin nu este fără cusur. Cât privește argumentele dvs. câte animale cunoașteți care își bat progeniturile. Demonstrația științifică de care vorbiți e mai curând o observație statistică. Ce animale cunoașteți care torturează, sau fac rău altora doar pentru plăcere, sau pentru că așa vor? 4. Privitor la expunerea solară rasa albă și rasa semită sunt mai sensibile la radiația solară decât rasa neagră spre exemplu. 5. Animalele prezintă în opinia dvs. diferențe, în ce privește dezvoltarea oaselor bazinului, între mascul și femelă? Și cu toate astea la ele nașterea e mai ușoară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here