Articole adăugate recent

Luni, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Bacău s-a prezentat o persoană care acuza simptome specifice gripei. A trezit însă suspiciuni faptul că, așa cum a declarat, în urmă cu opt zile tocmai venise din China.

Un tânar de 24 de ani, care studiază în China și s-a întors la Bacău în urmă cu 8 zile, este suspect de coronavirus, potrivit reprezentanților Spitalului de Urgență Bacău, citați de ziarul Deșteptarea.

Din ce date avem la acest moment, este vorba despre un tânăr, de 24 de ani, care studiază în China și care a venit în Bacău în urmă cu opt zile. A acuzat febră inclusiv în avion, dar ulterior nu a mai avut stare febrilă. În schimb a tușit, iar acum s-a prezentat la UPU cu dureri musculare, care pot fi și un efect secundar al acestei tuse. A fost introdus în camera de izolare, i se efectuează toate investigațiile necesare, s-a luat legătura și cu Institutul Matei Balș, așteptăm rezultatele”, a declarat Alin Năstasă, directorul Direcției de Sănătate Publică Bacău.

Medicii băcăuani au prelevat probe și le-au trimis la Institutul „Matei Balș”, potrivit Deșteptarea de Bacău.

Ministrul Sănătății, Victor Costache, a declarat, luni, în conferința de presă de la Ministerul Sănătății, că astăzi vor sosi în România reactivi din Franța, iar începând de marți dimineață se poate identifica coronavirusul la „Matei Balș” și ulterior și în celelalte centre din țară.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un LIKE mai jos:


Nu ratați !

Nu ratați !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here