Connect with us

Dezvăluiri

Obiectul misterios găsit in urma caderii unui meteorit ce seamănă cu un șurub încastrat în rocă. A fost datat cu 300 de milioane de ani în urmă. Nici până astăzi știința modernă nu i-a găsit o explicație

Published

on

Exista numeroase descoperiri arheologice care au atras atentia cercetătorilor, dar care nu au ajuns sa fie încă explicate cu exactitate. In acest caz este vorba de un șurub vechi de 300 de milioane de ani si la fel ca multe dintre alte descoperiri ciudate din trecut, acesta a fost găsit in Rusia, in perioada anilor ’90.

Cercetatorii rusi au descoperit acest surub din pura întâmplare in timp ce efectuau anumite cercetari dupa caderea unui meteorit in regunea Kaluga. Atunci, acestia au descoperit un obiect misterios care semana aproape perfect cu un surub din zilele noastre. Oamenii de stiinta au fost uimiti si nu au dat prea multe explicatii legate de neobisnuita descoperire. A aparut din spatiu? Este acest surub o dovada ca pe Pamant au locuit civilizatii antice inca de acum cateva milioane de ani in urma? Ce este?

Fosila din jurul șurubului are in jur de 2 centimetri lungime. Acesta a fost descoperit in cadrul unei expeditii stiintifice din data de 7 octombrie 1996, care a fost realizata de un grup numit grupul Kosmopoisk, o grupare de cercetare științifică responsabila de efectuarea unor cercetari legate de OZN-uri si de fenomene paranormale.

Acestia au pornit la drum pentru a cauta rămășitele meteoritului care a afectat regiunea Kaluga din Rusia, relateaza e-dimineata.ro. Dmitri Kurkov – cel care a descoperit piatra – a văzut deodată un șurub încorporat în stâncăȘurubulcare este clar vizibilare o lungime de aproximativ 2 cm și un diametru dea proximativ trei milimetri. Iniţial, cercetătorii au crezut că șurubul avea o origine modernă, dar, la o examinare suplimentară, s-a demonstrat că șurubul a fost bine fixat în stâncăStudiile cu raze au exclus posibilitatea ca acesta să fi fost o fosilă de trunchi de crinoideadeoarece dimensiunea sa este mai mare decât exemplarele de animale marine.

Dupa o analiza paleontologica, s-a dovedit ca acesta este un șurub vechi de 300-320 de milioane de ani. Artefactul a fost analizat folosindu-se tehnologia cu raze X, care a scos la iveala faptul ca un alt surub este prezent in interiorul acestuia. Acesta a fost un alt soc pentru cercetători.

Multi oameni de știința au încercat sa explice originea si povestea din spatele acestui “șurub”. Unii dintre acestia au propus teoria potrivit careia acesta ar putea fi o ramasita a unui Crinoids (animale marine care alcatuiesc clasa Crinoidea de echinoderme). Aceasta teorie a fost respinsa din cauza faptului ca acest surub este mult mai mare decat dimensiunea medie a acestor animale.

Exista mai multe teorii cu privire la acest obiect misterios, dar nici macar una in care putem avea încredere pe deplin. Scepticii tin sa demonteze descoperiri ca aceasta, oferind răspunsuri mult mai simple, sugerand ca acest surub este ramasita unei fabrici vechi, a unui vehicul sau orice altceva care sa se poata incadra perfect in istoria pe care o cunoaștem majoritatea dintre noi. Cu toate acestea, aceștia ignora câteva aspecte esențiale, cum ar fi vechimea obiectului si regiunea in care a fost găsit.

Citește și:
VIDEO: OZN-urile de pe fundul oceanului

Acum 300 de milioane de ani, primele animale de pe uscat abia incepeau sa evolueze in dinozauri. Nu existau oameni pe planeta in acea perioada. Deci, cum a ajuns acest artefact intr-o roca veche de 300 de milioane de ani? A fost lăsat șurubul de catre extratereștrii care au vizitat Pamantul? Aceasta este întrebarea care se pune cel mai des când vine vorba despre acest surub.

Descoperirea a fost studiata intensiv in diverse institute stiintifice din Rusia – geologi, fizicieni, paleontologi, mineralogi au demonstrat cu totii ca surubul exista in roca sedimentara inainte de a fi montat pe acea piatra. Toti tehnicienii care au examinat acest artefact sunt convinsi ca surubul a fost contruit in mod artificial si nu printr-un proces natural.

In 1889, muncitori din sud-vestul statului Idaho au descoperit Figurina Nampa, un artefact modelat cu extrem de multa precizie din argila, care a uimit cercetatorii mai multi ani la rand.

In 1885, un muncitor ce lucra intr-o topitorie  a lui Isador Braun of Vocklabruck, Austria, a descoperit un cub mic modelat dintr-o bucata de fier, prins intr-un bloc de carbune datand din epoca Tertiara, o perioada care s-a desfasurat de acum 65,5 milioane de ani pana acum 2,6 milioane de ani.

In 1851, un obiect care semănă cu o vaza incrustata cu modele fine din argint sub forma unei vițe de vie a fost descoperita într-o roca sedimentara solida, la 4,5 m adâncime. Varsta presupusa a acestei vaze, potrivit rocii in care a fost descoperita, este de mai multe milioane de ani.

Șurubul descoperit in regiunea Kaluga este un alt artefact uimitor cu origini necunoscute care nu poate fi explicat de către știința moderna. Cu siguranță cineva pășea pe Pământ cu milioane de ani in urma, însă aceste ființe nu erau oameni.

Subiectul a fost tratat pe larg si in prestigiosul cotidian britanic DailyMail, aici, un motiv in plus in a afirma ca informațiile de mai sus nu se incadreaza in categoria știrilor false.

Dacă vă plac articolele noastre și vreți sa vă ținem la curent cu cele mai recente noutăți, puteți seta sa primiți actualizările noastre în newsfeed-ul dvs de Facebook. Vă recomandam sa dați LIKE paginii noastre de Facebook AICI , apoi să apăsați pe Urmărește și sa selectați opțiunea 'Vezi mai întâi' , ca în poza de mai jos.
Adaugă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dezvăluiri

O afirmație despre români extrasă din documente secrete ale Vaticanului de către un apropiat al Papei Ioan Paul al II-lea, a creat multă agitație în lumea academică

Published

on

La orele de istorie am învățat ca limba romanească s-a născut după ce romanii au cucerit Dacia si au format colonii pe plaiurile noastre. Fostul consilier al Papei Ioan Paul al II-lea susține cu totul altceva.

Miceal Ledwith,  fost  decan al Sf. Petru Diocescan College din Wexford, fost  președinte al Conferinței șefilor de universități irlandeze și fost membru al Biroului de conducere al Conferinței Rectorilor Universităților Europene (CRE), confident al Papei Ioan Paul al II-lea şi omul care a avut acces la toate documentele secrete din biblioteca Vaticanului, a făcut o afirmație care a creat valuri in lumea academică şi nu numai. El a declarat că latina cultă se trage din limba română străveche, nu invers, cum se credea până acum!

Conform spuselor lui Miceal Ledwith, biblioteca Vaticanului cuprinde peste 230 de kilometri de rafturi cu documente, multe încă necatalogate.

Într-un interviu acordat postului de televiziune TVR Cluj, în decembrie 2012, Miceal Ledwith, fost consilier al Papei Ioan Paul al II-lea, unul din oamenii care au avut acces la cei 230 de kilometri de rafturi cu cărţi din arhiva bibliotecii Vaticanului şi fost membru al Comisiei Teologice Internaţionale, a făcut o declaraţie şocantă: “Chiar dacă se ştie că latina e limba oficială a Bisericii Catolice, precum şi limba Imperiului Roman, iar limba română este o limbă latină, mai puţină lume cunoaşte că limba română, sau precursoarea sa, vine din locul din care se trage limba latină, şi nu invers.

Cu alte cuvinte, nu limba română este o limbă latină, ci mai degrabă limba latină este o limbă românească. Aşadar, vreau să-i salut pe oamenii din Munţii Bucegi, din Braşov, din Bucureşti. Voi sunteţi cei care aţi oferit un vehicul minunat lumii occidentale (limba latină – n.r.)”.

Cu alte cuvinte, teoria conform căreia romanii au cucerit o parte din Dacia, iar dacii, inclusiv cei din teritoriile necucerite de Roma, şi-au abandonat limba strămoşilor lor şi au început să vorbească latina e falsă. Conform declaraţiei lui Ledwith, la întâlnirea lor cu romanii, dacii nu au avut nevoie de translatori: vorbeau deja limba din care se născuse chiar latina.

Din această perspectivă, românii apar drept unul şi acelaşi popor cu dacii, continuatorii direcţi şi legitimi ai acestora. Mai mult, ar rezulta că şi romanii ar fi fost neam tracic. Menţionăm că Miceal Ledwith este o personalitate irlandeză care nu are interese personale în România. De asemenea, reamintim că Papa Ioan Paul al II-lea a spus, cu ocazia vizitei în ţara noastră, din anul 1999, că România este “Grădina Maicii Domnului”. În această ordine de idei, se pune întrebarea: ce ştiu cei de la Vatican despre noi, iar noi habar nu avem?

Citește și:
In Asia trăiesc circa 80 de milioane de vorbitori de limba română arhaică. Ipoteza unui istoric român care contrazice istoria formării limbii noastre

Un studiu de paleogenetică, realizat între anii 2003-2006, a arătat că, genetic, suntem daci, iar teoria latinizării făcute de Imperiul Roman este falsă.

Sursa: secretulcunoasterii.ro

Dacă vă plac articolele noastre și vreți sa vă ținem la curent cu cele mai recente noutăți, puteți seta sa primiți actualizările noastre în newsfeed-ul dvs de Facebook. Vă recomandam sa dați LIKE paginii noastre de Facebook AICI , apoi să apăsați pe Urmărește și sa selectați opțiunea 'Vezi mai întâi' , ca în poza de mai jos.
Citește mai departe>>

Articole recente

Facebook

Articole interesante

Diverse2 zile ago

Mister bine păstrat de serviciile secrete: necropola uriaşilor din Argedava

Serviciile secrete au păstrat, vreme îndelungată, o descoperire de excepţie din ţara noastră. Este vorba despre necropola de la Argedava-Popesti-Novaci,...

Dezvăluiri2 zile ago

O afirmație despre români extrasă din documente secrete ale Vaticanului de către un apropiat al Papei Ioan Paul al II-lea, a creat multă agitație în lumea academică

La orele de istorie am învățat ca limba romanească s-a născut după ce romanii au cucerit Dacia si au format...

Mistere2 zile ago

O teorie controversată, susține ca Eva nu ar fi fost prima femeie de pe Pământ, ci o anume Lilith, menționată chiar și de Biserica Ortodoxă Română

Apare o singură dată în Biblia aşa cum o ştim cu toţii – într-un capitol scris de Isaia şi acolo...

Diverse2 zile ago

Nimeni nu vorbește despre tragedia tăcută, care se dezvoltă fără oprire de câțiva ani în casele noastre și se referă la cele mai prețioase bijuterii ale noastre – copiii

Există o tragedie tăcută care se dezvoltă acum, din ce in ce mai mult în casele noastre, și se referă...

Medicină2 zile ago

Caprifoiul, planta cu efecte nebănuite, care curăță sângele și vindecă răni grave. In popor i se mai spune Mâna Maicii Domnului

Putina lume știe, dar caprifoiul este una dintre cele mai bune plante ce pot fi folosite pentru tratarea diferitelor afecțiuni....

Diverse7 zile ago

Savant japonez, laureat al Premiului Nobel pentru Medicină, a dovedit cât bine face postul organismului uman

Premiul Nobel pentru Fiziologie şi Medicină, în 2016, a fost acordat profesorului japonez Yoshinori Ohsumi, de la Tokyo Institute of...

Cele mai citite articole de astăzi

Copyright © 2018*stiinta-mister.ro* Unele drepturi rezervate Stiinta si Mister este un site ce va propune sa parcurgeți articole, speram noi interesante, din toate domeniile științei, sa aflați lucruri pe care nimeni nu vi le-a spus pana acum si astfel sa va lărgiți cat mai mult domeniul cunoașterii. Sub sloganul celebrului EInstein, "Cea mai frumoasă şi mai profundă trăire omenească este misterul, vă invităm să intrați în această lume necunoscută multora dintre noi. Pentru eventuale idei, sugestii și de ce nu critici vă invităm să ne lăsați mesajele dumneavoastră la contact@stiinta-mister.ro De asemenea puteți accesa si pagina noastre de Facebook www.facebook.com/stiintasimister