Connect with us

Dezvăluiri

Un secret despre România care ar putea schimba istoria pe care o știm

Published

on

Din  anul 1995, după studii îndelungate, mai mulți cercetători americani de prestigiu au ajuns la concluzia ca Potopul descris in Biblie a avut loc pe malul vestic al Marii Negre, unde locuia o populație dezvoltata, in Romania de astăzi.

Olimpul ar fi fost muntele Bucegi, unde se află și al doilea Sfinx de pe Pământ.

Homer scria ca numai tracii știau să lupte călare si cu arcul începând cu mileniul cinci înainte de Christos.

In jurul anului 1400 I.C, se construiește in Tracia nord-Dunăreană, cea dintai școală cu local de sine stătător de pe Terra, numita Androniconul, unde preoții Zamolxieni predau toate disciplinele universitare începând cu teologia (cultul Zeului Soare si al celor 12 constelații).

Platon si Socrate arătau că și  Pitagora si-a completat studiile la Scoala Zamolxiană. Atunci in Dacia erau cei mai de seama medici ai timpului.

Istoricul Herodot, ii considera pe Cimerieni originari de pe versantul Nord-Estic al Carpatilor, (Moldova de astazi). Apoi o parte din ei s-au deplasat spre Sud, in Anatolia, unde au fost cunoscuti ca Cimiry. S-au deplasat catre Italia, Spania, Anglia si Irlanda și au fost cunoscuti sub denumirea de celti.

Scrisul aparut mai intai in spatiul tracic si abia mai tarziu in spatiul greco-roman, dus probabil acolo tot de triburile care au migrat de aici. Traco-dacii au avut cea mai veche agricultura din Europa. Pentru dispozitivele de măsurare a timpului foloseau cercul.

Traco-dacii reprezintă cea mai veche si evoluată cultură de pe Pamant, anterioara celei Sumeriene. Aveau o corectitudine desavarsită, toate conventiile fiind incheiate verbal si apoi pastrate cu sfintenie. Lipsa de acasa era semnalata printr-un bat lasat la poarta, fiind mai mult decat suficient.

Traco-dacii erau singura civilizatie din lume care nu a folosit sclavagismul.

În zona Olteniei se inregistreaza cea mai veche locuire in bordeie din lume(18,000 ani inainte de Christos), cea mai veche activitate de minerit, cel mai vechi tarnacop de miner descoperit vre-o data, cea mai veche activitate metalurgica a aramei din lume (8,000 ani inainte de Christos), cea mai veche scriere din lume (tablitele de la Tartaria 6.000 ani inainte de Christos).

Tot aici s-a inventat arcul, au aparut primele furnale din Europa, si tot de aici au plecat si s-au format celelalte popoare indo-europene si nu numai cum ar fi: iranienii, carienii, italicii, frygienii, scitii, cimmerienii, triburile iberice, bascii, sarmatii, elenii(ahei si dorieni), fenicienii, etc.

Recomandare:   O așezare antică, foarte bine conservată identificată de cercetătorii americani pe fundul Mării Negre, la o adâncime de şase metri sub stratul de nisip

Zona Nord-Dunareana (Romania de astazi era un teren bogat, cu terenuri agricole, pasuni intinse, toate formele de relief, un incredibil sistem hidrografic natural, o zona bine aparata contra majoritatii dezastrelor naturale…..etc. Ca un miracol unic al istoriei, locuitorii acestei zone n-au putut fi alungati din vatra stramoseasca si nici deznationalizati.

Sursa: secretulcunoasterii.ro

3 Commentarii

3 Comments

 1. Monte Cristo

  3 aprilie 2017 at 5:31 am

  Nu mai folositi terminul inninte de Christos.nu e corect si aduceti ofense memoriei neamului.
  Corect innaintea erii noastre. Folosind terminul i,de Iisus,promovati si intariti minciuna.
  Stramosii nostri Dacii,il aveau pe dumnezru Soarele si nu un mort rastignit,cica!
  Nu aduceti Ofensa neamului cu un mit mincinos,nascocit de un popor brutal,vulgar si mincinos.

 2. Marius

  27 iulie 2017 at 11:16 pm

  Manca-te-ar Raiul!

 3. COSTIN Paraschiv

  26 mai 2018 at 1:10 pm

  Am citit și eu ceva despre Daci și un obicei al lor ma atras și am zis ca ei cînd sacrificau un animal .Doamne iartămă voi sacrifica acest animal ,Sufletul ial tu și trupul ne va folosi /nouă /mie /lor /.Lor zic cănd sacrific uni vecin / drept hrană .Mulțumesc și la treabă .Despre SOARE de mic ziceam și credeam că acolo e casa celui prea ÎNALT a lui DUMNEZEU .Am 61 ani și nu mint dar am primit vindecare de la SOARE și asta mi sa transmis în timp ce dormeam .Anul acesta voi zice în mintea mea vreau în Franța să fie caniculă și radiații mari și a mai fost ceva mai în urmă sa zis că au murit 3000 de nerezistenți la radiații .Prin iulie va fi iar anul acesta și am motiv de ce cer asta .Se poate zice de după ISUS marcăm un timp și nu uităm de ce a venit ISUS pe Pămînt și ce rol a avut .Cînd a zis beți mîncati acesta e sîngele meu care se varsă pentru voi și PENTRU ÎNPLINIREA LEGII CELII NOI .SA SCHIMBAT O LEGE ÎN CER .LEGEA NOUĂ PE CARE O POT INTUI DAR AU DREPTUL TOȚI SĂ O CAUTE .Ce găsim în pămînt și la adîncimi mari nu sunt din vremea noastră a acestui pămînt ,că acesta are doar 6000 ani și sa făcut de DUMNEZEU din alte planete locuite poate în alte universiri ETC prin acele găuri negre ce se văd care atrag planete și se distrug se sortează și ese altă planetă .Am scris în pagina mea de FACEB am aceiași identitate ca aici .Sunt multe de zis ,Darwin a zis ceva lau crezut și acum văd că ia înșelat .Niște babuini .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dezvăluiri

Grădinăritul atomic sau cum cresc plantele-mutant cu radiații

Published

on

By

Grădinăritul atomic a început în SUA, în anii ’50, sub forma unei campanii care promova folosirea pașnică a energiei fuziunii nucleare, după sfârșitul celui de-Al Doilea Război Mondial. Atomi Pentru Pace a fost o mișcare ce promova „folosirea puterii atomului pentru a ajuta umanitatea să prospere”.

Organizația a fost înființată după perioada de conflict care s-a sfârșit prin folosirea celor mai puternice și distructive arme pe care umanitatea le-a avut vreodată la îndemână: bombele atomice detonate de americani peste orașele japoneze Hiroshima și Nagasaki.

Organizația a înființat câteva grădini atomice pe glob, așa-zisele „grădini gamma”, inclusiv în SUA, URSS și Japonia. Aceste grădini foloseau izotopi de cobalt ca sursă de radiație.

Grădinile atomice foloseau radiațiile pentru a induce plantelor mutații benefice. Sau, cel puțin, așa sperau oamenii de știință.

Horticultorii aranjau o astfel de grădină în cercuri concentrice. Sursa de cobalt era așezată în centru, de unde pornea radiația, care apoi ajungea la toate plantele, cu diferite intensități.

Plantele cele mai apropiate de sursa de radiație mureau de obicei, iar plantele aflate la o distanță medie dezvoltau tumori și excrescențe anormale. Plantele de la periferia grădinii supraviețuiau de cele mai multe ori, dar sufereau mutații semnificative.

Scopul era ca unele plante să dezvolte mutații care să se dovedească benefice. De exemplu, o plantă de mentă rezistentă la anumite tipuri de ofilire a fost „altoită” folosind grădinăritul atomic.

Fermierii au început să folosească semințe iradiate, iar plantele „energizate atomic” (așa cum erau acestea promovate) erau vândute chiar și gospodinelor, care puteau de acum să desfășoare acasă propriile lor experimente de grădinărit atomic.

Muriel Howorth, o promotoare a grădinăritului atomic, a publicat, în 1960, cartea Grădinăritul atomic pe înțelesul tuturor, după ce ea însăși a reușit să creeze o plantă de alune mutant.

Fructele citrice, orezul, grâul, perele, bumbacul, mazărea, floarea-soarelui, bananele și nenumărate alte produse și-au schimbat consistența prin modificările genetice pe care grădinăritul atomic le-a făcut posibile.

Ingineria genetică modernă a devenit mult mai precisă prin folosirea tehnologiei de secvențiere genetică. Astăzi, o singură grădină atomică de mari dimensiuni mai stă în picioare.

Grădina atomică a Institutului de Reproducere cu Ajutorul Radiațiilor, din Japonia, are forma consacrată a grădinilor atomice: văzută de sus, seamănă cu o plăcintă uriașă. Complexul are diametrul de 90 de metri, iar un zid ranforsat, de aproape opt metri, înconjoară întreg perimetrul, pentru a împiedica dispersarea radiațiilor.

Sursa: incredibilia.ro

Citește mai departe>>

Dezvăluiri

Astronomii au pierdut urma a peste 900 de asteroizi care s-ar putea prăbuşi pe Pământ

Published

on

By

Experţii au monitorizat până acum peste 8.000 de roci spaţiale cu diametrul de cel puţin 140 metri.

Asteroizii care orbiteaza destul de aproape de planeta noastra sunt atent monitorizati de astronomi. Cei considerati periculosi sunt cei care ajung mai aproape de 48 milioane km de Terra.

Pana acum cercetatorii au identificat peste 8.000 de roci spatiale de acest fel, care au un diametru de cel putin 140 metri. La o asemenea dimensiune, in cazul unui impact, asteroidul ar distruge un intreg oras.

Recent, cercetatorii de la Minor Planet Center au observat ca astronomii au pierdut urma multor roci spatiale.

Concret, este vorba de aproape 900 de asteroizi care au fost observati cel putin o data, dar care apoi nu au mai putut fi urmariti.

Li s-a pierdut urma si ei pot sa reapara oricand, pe neasteptate, putand reprezinta chiar un pericol pentru noi, daca orbita este foarte aproape de Terra.

Din pacate insa, in cazul asteroizilor pierduti de sub observatie, astronomii nu au putut stabili orbita. Astfel incat ei nu stiu unde se vor afla pe viitor aceste roci spatiale si daca sunt sau nu un real pericol.

In cadrul studiului, cercetatorii de la Minor Planet Center au analizat observatiile facute de astronomi cu ajutorul celor mai cunoscute sisteme de monitorizare a asteroizilor: Pan-STARRS, Catalina Sky Survey, Dark Energy Survey, Space Surveillance Telescope.

Mai grav este ca unii dintre acesti asteroizi care nu sunt monitorizati au un diametru de cativa kilometri. Destul de mari, daca tinem cont ca asteroidul care a provocat disparitia dinozaurilor avea aproximativ 10 km in diametru.

Recomandare:   Are peste 2 milenii, este promovată de CNN și se află la 100 m adâncime în inima Transilvaniei

Totusi, Peter Veres, coordonatorul studiului, da asigurari ca asteroizii mari care orbiteaza aproape de Terra au fost deja identificati si traiectoria lor nu reprezinta un pericol.

Sursa: yoda.ro

Citește mai departe>>

Facebook

Cele mai citite articole de astăzi

Copyright © 2018*stiinta-mister.ro* Unele drepturi rezervate Stiinta si Mister este un site ce va propune sa parcurgeți articole, speram noi interesante, din toate domeniile științei, sa aflați lucruri pe care nimeni nu vi le-a spus pana acum si astfel sa va lărgiți cat mai mult domeniul cunoașterii. Sub sloganul celebrului EInstein, "Cea mai frumoasă şi mai profundă trăire omenească este misterul, vă invităm să intrați în această lume necunoscută multora dintre noi. Pentru eventuale idei, sugestii și de ce nu critici vă invităm să ne lăsați mesajele dumneavoastră la contact@stiinta-mister.ro De asemenea puteți accesa si pagina noastre de Facebook www.facebook.com/stiintasimister