Deși există mulți care încă nu cred în profețiile sale, Nostradamus a făcut previziuni și pentru anul 2019

1
loading...

Nostradamus a fost un profetde origine franceză care a început să își scrie lucrările în 1555. Ce scria nu erau simple povești, ci previziuni sumbre legate de viitorul omenirii, dar și de evenimentele majore care vor schimba cursul istoriei. Deși a murit la scurt timp (în 1566), lucrările sale au continuat să atragă mulți adepți din lumea întreagă. Aceștia sunt, de fapt, cei care au legat scrierile lui Nostradamus de evenimente cutremurătoare, precum ajungerea la putere a lui Adolf Hitler sau atacurile de la 11 septembrie.

Potrivit profetului, lumea va dispărea în anul 3797.

Despre anul 2019 profetul spune că va fi anul dreptății. Toată lumea va primi ceea ce merită prin faptele săvârșite în trecut. Nostradamus a prevăzut multe dezastre naturale în diferite părţi ale lumii, scrie Rador.

Pentru 2019, a prezis cutremure şi uragane în unele zone ale Americii de Nord. Anul 2019 va fi un an al prosperității financiare, însă numai dacă banii vor fi folosiţi în scopuri bune. De asemenea, el a prezis că sănătatea oamenilor se va îmbunătăţi şi nu vor mai exista atât de multe boli. Schimbările climatice vor continua în noii ani, iar influenţa lor va fi din ce în ce mai simţită pe planeta noastră, factorii de decizie globali ajungând la un acord pentru a face faţă poluării Pământului, cauzată de activitatea umană. Potrivit lui Nostradamus, numărul şi forţa uraganelor şi cutremurelor din diferite regiuni ale lumii vor creşte tot mai mult.

Criza refugiaților din Siria va atinge apogeul la sfârșitul anului 2018 și începutul lui 2019. Economiile țărilor care și-au deschis granițele în fața valurilor de refugiați vor fi zbuciumate ca rezultat al cheltuielilor.

2019 va fi anul in care Kim Jong-Un va fi dat jos de propriul popor, conform lui Nostradamus. Rusia va interveni pentru a prelua controlul țării. Din cauza acestei mișcări, imaginea Rusiei se va schimba pentru totdeauna.

Profetul a prezis și războiul economic dintre SUA și China. Rusia și Coreea de Nord pot fi prinse la mijloc. Tarifele pentru aluminiu vor fi principalul factor declanșator al conflictului.

Va exista o desprindere uriașă în ghețarii din Antarctica. Acest lucru va crește îngrijorările legate de încălzirea globală și va grăbi planurile de colonizare a planetei Marte.

O pană masivă de curent va exista în partea vestică a Americii de Nord. Impactul va fi mai mare decât cel al crizei din est din 2003.

Germania și Italia vor avea parte de un viitor dificil. Criza economică va fi într-o continuă creștere în aceste țări.

Apple va scoate pe piață primul prototip de mașină zburătoare în 2019. Totuși, puțini oameni își vor permite acest lux în viitorul apropiat, ceea ce va sublinia și mai mult diferențele dintre săraci și bogați.

Pentru ca ne aflăm la finele anului 2018, vă prezentăm si profețiile facute de Nostradamus pentru acest an, care încă nu s-a încheiat, asa cum au fost ele descifrate din catrenele lăsate de profetul francez. Astfel puteți sa faceți o paralelă intre ce s-a adeverit si ce nu.

1. Cutremure în mai multe zone ale globului. Una dintre țările vizate de cutremure în 2018 va fi China. Numeroase cutremure se vor produce pe teritoriul Chinei și acestea vor produce numeroase pagube. În timpul iernii lui 2018, o activitate ciudată se va înregistra în „centura de foc a Pacificului”, unde mai mulți vulcani vor erupe.

2, Vor exista taifun-uri în China, Japonia și chiar în Australia. Rusia va fi afectată de fenomene meteorologice extreme și vor fi multe inundații.

3, Radiațiile solare ne va “arde” planeta. Regii vor fura pădurile, cerul se va deschide și câmpurile vor fi arse de căldură”, scria Nostradamus. Acesta ar putea fi un avertisment că planeta noastră ar putea fi afectată de radiațiile solare.

4. Vezuviu va erupe. Vezuviu este mai mult decât un vulcan și conform lui Nostradamus acesta va zgudui Italia din toate încheieturile. Experții sunt de părere că dacă Vezuviu va erupe atunci ne vom confrunta cu cea mai agresivă erupție vulcanică din toate timpurile.

5. Vladimir Putin va fi ales din nou președinte în Rusia.

6. Nostradamus a mai prezis in 2018 că elita mondială va începe să folosească arma climatică, iar Europa va fi învăluită de o răcire accentuată a vremii.

7. O tara (se presupune Statele Unite) va intra intr-o era a incompetentei guvernamentale.

8. America Latina se va confrunta cu schimbari importante la toate capitolele.

9. Italia va atrage Europa intr-o criza economica majora.

Surse: rador; divahair


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un LIKE mai jos:

Nu ratați !

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here