Nostradamus, s-a născut în anul 1503, în Franţa. Fost atrolog şi fizician, acesta a devenit celebru pentru profețiile sale.

Care este explicația lui Nostradamus pentru ce se întâmplă azi

Conform unor interpretări la Nostradamus, încă din 1993 energiile negative au început să degradeze societățile. Expresia acestei degradări a reprezentat-o accentuarea laturii materialiste a oamenilor. Degradarea omenirii s-a produs cu o intensitate și o viteză fără precedent.

Evenimentele de proporții cataclismele și vremurile foarte tulburi care ne așteaptă sunt expresia luptei dintre bine și rău care va caracteriza perioada următoare.

Cum 2020 a fost un an greu pentru toată lumea, din cauza pandemiei, oamenii speră că 2021 va readuce normalitatea. Profețiile lui Nostradamus spun contrariul, ba chiar că 2021 va fi mai greu decât 2020., scrie ciao.ro. 

Pare desprinsă dintr-un film horror, dar cei care au studiat catrenele lui Nostradamus susţin că acesta a anunţat pentru 2021 o adevărată apocalisă zombi. Totul ar urma să pornească în Rusia, care ar fi creeat o armă biologică. Aceasta ar produce un virus care i-ar lăsat între viaţă şi moarte pe cei care iau contact cu el.

Nostradamus ar fi prezis pentru 2021 şi o foamete de proporţii. De altfel, nu este pentru prima dată când se vorbeşte despre aşa ceva. Pandemia de coronavirus a zguduit economia mondială şi experţii susţin că trebuie să ne aşteptăm la o foamete de mari proporţii.

Tot în 2021 ar urma să aibă loc şi o furtună solară, cu grave consecinţe pentru Pământ: ”Vom vedea cum apa creşte şi pământul cade sub ea”, este unul dintre versurile care anunţă dezastrul. Profeţiile lui Nostradamus susțin că oamenii vor emigra astfel înspre zonele sigur şi va începe o uriaşă luptă pentru puținele resurse care vor rămâne. Cei de la Marca, citați de Telekomsport.ro, susțin însă că acest catren s-ar putea referi, de fapt, la efectele încălzirii globale.

Impactul Pământului cu un corb venit din spaţiu ar fi dus la dispariţia dinozaurilor, susţin cercetătorii. Nostradamus susţine că, în 2021, Pământul ar urma să fie lovit din nou de un asteroid. De altfel, NASA a avertizat că există acest risc. Marea ameninţare vine de la asteroidul 2009 KF1, care se află la o distanţă destul de mică de pământ. Experţii de la NASA susţin că, pe 6 mai 2021, acest asteroid ar urma să treacă cel mai aproape de Pământ şi nu exclud ca forţa gravitaţională să-l atragă pe Terra.

O altă previziune a lui Nostradamus pe 2021 dă apă la moară celor care cred în teoriile conspiraţiei. Potrivit profeţiilor, soldaţii vor beneficia din plin de inteligenţa artificială şi în creierul lor vor fi implantate cipuri, pentru a-i transforma în super războinici, capabili să beneficieze de abilităţi incredibile. Aceşti super soldaţi vor fi aparent necesari pentru a salva rasa umană de la dispariţie.

CINE A FOST NOSTRADAMUS de este atât de citat in miile de articole din presa din întreaga lume?

Acesta este numele cu care era cunoscut filosoful francez Michel de Nôtre-Dame, care în 1555 și-a publicat cartea „Profețiile” unde a prezis o serie de evenimente mondiale în viitor, dintre care mai multe s-au împlinit pe parcursul secolelor ce au urmat.

Printre predicțiile corecte se numără asasinarea președintelui american John F. Kennedy, 11 martie, cele două războaie mondiale, înfrângerea lui Donald Trump la alegerile din SUA, cutremurul din Turcia și pandemia coronavirusului.

De aceea are o mare linie de adepți care nu vor fi mulțumiți de venirea anului 2021, deoarece profețiile sale pentru anul viitor nu sunt foarte încurajatoare. Cu toate acestea, ele sunt de obicei foarte ambigue, deci fiecare le interpretează în felul său.

IATA  MAI JOS PREDICTIILE EXPLICATE 

Poți vedea focul din cer, o scânteie lungă arzând? / Pe cer, vezi foc și o urmă lungă de scântei”, menționează el într-una din catrenele sale.

Aceasta se poate referi la impactul unui meteorit asupra Pământului. NASA nu afirmă sau neagă aceste afirmații, deși asigură că „niciun asteroid nu reprezintă un risc de impact asupra Pământului în următorii 100 de ani”. Până în prezent cel mai periculos asteroid este 2009FD, dar are mai puțin de 0,2% șanse să ne lovească planeta în anul 2185.

„Puțini tineri: pentru început, pe jumătate morți. Murind din răutate, el îi va face pe ceilalți să strălucească și vor apărea mari rele într-un loc exaltat. Conceptele triste vor veni să le facă rău fiecăruia. Liturghie pentru a reuși. Părinți și mame morți de durere infinită, femeile în doliu, monstruosul pestilențial: Cel Mare să nu mai fie, întreaga lume să se termine”, este o altă scriere a sa.

Celor care împărtășesc teoria conform căreia vaccinul va servi la implantarea unui cip cu ajutorul căruia putem fi monitorizați au ca suport această frază: „Noua lume va fi condusă de armată / Aproape izolat până aproape de țărm / Ajutor din partea elitei milaneze care se luptă / Ducele și-a lipsit ochii la Milano într-o cușcă de fier”. Se acreditează ideea că un cip va fi implantat în creierul soldaților, deși este un mesaj greu de descifrat.

Potrivit prosport.ro, Profetul vorbește de furtună solară și un cutremur puternic în Statele Unite ale Americii

Este un text cu multiple interpretări. Există cei care susțin că se poate referi la o apocalipsă și care susțin că poate prezice și un simplu deces important. De asemenea, unii consideră că s-ar putea referi la COVID-19 în sine sau la orice dezastru natural.

COVID-19 a creat o criză economică majoră care pentru mulți va fi dificil de depășit. Prin urmare, nu este dificil să credem această predicție a lui Nostradamus, în care sosirea unei foamete mondiale poate fi interpretată, deși se poate referi și la un război sau la orice altă mare criză.

Predicția este următoarea: „După o mare angoasă pentru omenire, se pregătește una mai mare. Marele motor reînnoiește veacurile: ploaie, sânge, lapte, foame, oțel și ciumă ”.

Filosoful prezice, de asemenea, o furtună solară, inclusiv schimbări climatice care fac deja ravagii pe Pământ cu topirea gheții de la poli: „Vom vedea cum apa crește și pământul cade sub ea”.

Citește și:
Deși există mulți care încă nu cred în profețiile sale, Nostradamus a făcut previziuni și pentru anul 2019

Una dintre profețiile este legată de un eveniment care a fost prezis de câțiva ani: marele cutremur al faliei San Andrés, cunoscut și sub numele de „El Grande”, care va devasta California. Potrivit profetului, acesta va sosi la 25 noiembrie 2021: „Parcul în pantă, mare nenorocire. Prin țările din vest și Lombardia arde Focul din corabie, ciuma și captivitatea. Mercur în Săgetător, dispariția lui Saturn”.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un LIKE mai jos:


Nu ratați !

Nu ratați !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here