DISTRIBUIȚI

Articole populare azi

Knickers nu este un animal normal. Având 1.400 de kilograme şi aproape doi metri înălţime, dublu faţă o bovină obişnuită, reuşeşte să îi surprindă pe toţi cei ce îl văd. Este cel mai mare taur din Australia, iar povestea lui a ajuns în toată lumea.

Geoff Pearson, fermierul din Ranch Lake Preston (Australia), locul unde trăieşte Knickers, spune că acesta „nu este admirat numai de mass-media şi de persoane din întreaga lume, dar şi de restul vacilor din fermă, care atunci când îl văd, îl urmează oriunde se deplasează”.

Dar, pe lângă faptul că l-a transformat într-un fenomen mediatic la scara mondială, dimensiunile mari ale lui Knickers i-au salvat viaţa.

Pearson a declarat pentru The Guardian că, din cauza dimensiunilor sale nu a putut fi vândut pentru sacrificare, aşa că au decis să-i dea o a doua viaţă la fermă. „E prea mare pentru instalaţiile abatorului, ar fi prea greu pentru maşini şi, probabil, agăţat ar atinge solul, deci există pericolul de contaminare şi, pe lângă toate acestea, bucăţile sale de carne ar fi prea mari“.

Motivul dimensiunilor sale mari este un mister: A fost creat pentru a avea această dimensiune? I-au fost daţi hormoni de creştere? Pearson nu poate da o explicaţie, ci spune doar că „este un lucru bizar”.

loading...

O teorie ar putea fi faptul că lui Knickers i s-a oferit posibilitatea să crească la înălţimea maximă. De obicei animalele sunt vândute fabricilor de prelucrare la vârsta de doi sau trei ani, dar Knickers, care are vârsta de 7 ani, a reuşit să se dezvolte la dimensiunile maxime. „Poate există şi alte animale care ar putea creşte la aceste dimensiuni, dar nu au această oportunitate”, a adăugat Pearson.

Citește și:
Un milion de români infectați cu Corona Virus în luna septembrie 2020. Scenariul pesimist la care s-ar putea așteapta autoritățile din România

Sursa: The Epoch Times


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un LIKE mai jos:


Nu ratați !

loading...

Cel mai citit articol din această săptămână

Camera de Chihlimbar – una dintre marile enigme ale istoriei

Creată în secolul al XVIII-lea, Camera de Chihlimbar a fost considerată cea de-a opta minune a lumii. După un timp, această cameră a devenit perla Palatului Ekaterinei din Petersburg. În timpul celui de Doilea Război Mondial, ea a dispărut într-un mod misterios. Există diferite...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here