Planeta Arhonților – esoterism-conspirații-mistere

0
loading...

Subiectele despre esoterism sunt destul de amplu discutate în spațiul virtual. În același timp sunt sute sau mii de cărți ce încearcă să descifreze tainele ce ne înconjoară. Una dintre aceste cărți este Planeta Arhonților scrisă de un autor tânăr, – Cristian Terran. Iată un fragment din această carte:

Fiecare persoană de pe planetă este sleită zilnic de energie vitală de către entități energetice. Suntem portaluri energetice pentru acești prădători. Oricine încearcă să ne arate adevărata noastră energie este marginalizat, ridiculizat, agresat verbal si fizic, instinctiv, de către cei din jur. Nu avem tăria de a conștientiza acest lucru pentru ca nici măcar mintea nu este a noastră. De fapt, așa ne-au cucerit de la bun început – ne-au dat mintea lor! Ne-au invadat trupurile energetice, au violat scânteia divină, au manipulat realitatea. Se hrănesc cu vitalitatea noastră prin inducerea anumitor stări la nivel eteric. Chiar dacă stăm departe de aceste acțiuni macabre, tot reușesc să ne altereze realitatea prin inducerea de gânduri (tu poți să îți oprești gândurile pentru câteva minute?), gânduri care ne fac să consumăm energie inutil. De-a lungul istoriei au avut grijă să realizeze un complex religios amplu si totalitar pe tot întinsul globului. Astfel au reușit să sustragă energie vitală si prin anumite construcții în care se adunau gloatele de sclavi ignoranți. Au făcut tot posibilul să rămână ascunși, toate referințele despre ei fiind șterse. Cele câteva referiri le avem de la unii cărturari care au avut grijă să codeze mesajele pentru a nu fi linșați .

Arhonții – aceste energii conștiente, hiperdimensionale, sunt de origine artificială. Câmpul artificial care este acum în plan pentru a acoperi planeta – 5G – este parte din planul lor macabru pentru un control absolut. Mai departe se va implementa conectarea omului cu mașinile electronice. Astfel vor fi în stare să posede corpul uman la adevărata lui valoare. Acceleratoarele de particule nu fac decât să deschidă poarta către o invazie masivă. Distrugerea planetei in mod sistematic are ca scop transformarea locului pentru aceste entități. Natura este ceva ce îi înspăimântă. Viața, animalele, plantele, oamenii nu sunt decât energii pe care nu le înțeleg. De asta ne vor posedați, de asta vor distrusă planeta și crearea unui mediu propice lor.

Cartea trece prin mai multe subiecte:

– o istorie a religiilor, se aduce vorba de energie și vibrații precum și de câmpurile morfice și inconștientul colectiv;

– se continuă cu diferite metode de manipulare mentală, capitole foarte bine structurate; – firul cărții merge în continuarea către fenomenul OZN, terraformare sau schimbarea mediului pentru a fi propice altor ființe din alte dimensiuni;

– apoi suntem familiarizați cu  pericolele 5G, pericolul IA și cu societatea arhontică. Este o carte care te obligă să vezi dincolo de ceea ce vrei să privești.

O lectură carte te face să ridici ochii de pe pagină și să te gândești profund la faptul că trăim într-o lume dominată de forțe malefice și, din păcate, suntem în minoritate cei care percepem acest fapt. Această carte va schimba cu siguranță vibrația și frecvența celor care încă sunt adormiți în această dimensiune grosieră.

 

Cartea poate fi comandată exclusiv aici:

 https://gum.co/dKFsb 

Mai multe detalii și alte fragmente din carte puteți găsi și pe pagina de Facebook a cărții:

– https://www.facebook.com/planetaarhontilor

 


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un LIKE mai jos:

Nu ratați !

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here