planeta arhontilor
planeta arhontilor

Articole adăugate recent

O carte apărută recent pe piață românească – Planeta Arhonților, face anumite remarci cel puțin interesante si ajunge la concluzii care par de domeniul SF-ului. Bazându-se pe scrierile vechi ale anticilor, Cristian Terran autorul cărții, afirmă că planeta noastră se afla sub stăpânirea unor forțe demonice care se hrănesc cu energia vitală a oamenilor. Vă pun mai jos cateva fragmente pentru a va convinge singuri:

„În funcție de categoria socială din care fac parte, multe persoane ar răspunde în mod diferit. Un poet probabil ți-ar spune că arhonții sunt visurile noastre ignorante, convingerile religioase, gândurile efemere, idealurile materiale, sunt iluzia lumii și perdeaua care ne ține închiși într-o realitate bolnavă, sunt zeii din vechime și extratereștrii moderni, sunt demonii și daimonii, sunt zânele și ielele, sunt tot ceea ce nu putem înțelege, dar se manifestă într-un mod concret în experiența noastră scurtă pe această planetă.

Un preot creștin probabil ți-ar explica că sunt dracii care interferează cu mesajul Divinității și care conduc planeta, pentru că li s-a dat voie să încerce omenirea. Divinitatea vrea ca tu să fii puternic, nu fericit. Același preot ar fi la fel de ignorant ca noi toți, pentru că nu a realizat că se închină aceluiași sistem.
Un om de știință sau o persoană care se bazează în viață pe dovezi concrete ți-ar explica foarte scurt că, odată ce nu poți demonstra fizic și practic existența acestora, discuția este, nu doar ipotetică, ci și inutilă. Aceste persoane sunt foarte ancorate în sistemele noi, moderne ale societății arhontice și se apără instinctiv de acest subiect, de multe ori făcându-și scop în a-ți demonstra ție și altora cât de mult te înșeli.

Bazându-se pe extrapolarea informațiilor din mediul înconjurător, folosindu-se exclusiv de cele cinci simțuri, măsurând și observând mediul în care trăiește, conectând punctele de legătură, având la dispoziție materialele, tehnologia oficială și calcule matematice precise, uzând doar de gândirea analitico-logică a societății actuale, o persoană poate să ofere o imagine de ansamblu care să explice într-un limbaj complex natura realității înconjurătoare.

Astfel, societatea modernă, bazată pe tehnologie și calcule raționale, matematice, își proiectează puterea interioară creatoare pentru lumea materială, dându-i o formă și un context. O formă clară, o densitate grosieră, un context logic, iar în puținele situații în care anumite elemente par să iasă din sfera logicii, societatea se reinventează, producând ipoteze care să susțină temelia solidă a materialismului exacerbat. Drept urmare, fenomenele ce nu se încadrează în acest context sunt reinventate și reformate pentru a sublinia densitatea grosieră a universului din care facem parte.

Am văzut deja cum prin anumite subterfugii s-a împins omenirea din stadiul de specie care trăia în simbioză cu natura – specie conștientă de anumite forțe care acțio-nează asupra materialului și de elemente care sunt congruente cu planul material, deși sunt de proveniență subtilă, specie care avea noțiuni elementare asupra fenomenelor pe care în prezent le considerăm paranormale, și știa cum să le folosească în interesul comunităților – într-o specie asemănătoare, dar total nouă, o specie aflată într-o stare de letargie, stare în care forța interioară a individului este ascunsă conștientului acestuia și transformată subtil în hrană pentru Păpușari.

Dacă în urmă cu câteva mii de ani scopul principal al manipulării la scară largă era constrângerea individului de a avea acces la cunoștințe despre fenomenele subtile, pentru a se încadra în anumite norme psihologice care să corespundă tiparului colectiv din aria geografică din care făcea parte, în prezent se desfășoară același proces, însă la scară largă, planetară, pentru a coagula frecvențele tuturor membrilor într-un câmp colectiv ce poate servi unui singur scop. Dacă în timpuri străvechi bătălia era, în cea mai mare parte, exceptând deocamdată fenomenele cunoscute drept posedare, pentru sufletul omului obișnuit, în prezent se dă o luptă pentru ca mintea individului să fie ocupată cu tot mai multe elemente efemere care să îi încetinească anumite capacități cognitive și să îl conducă spre o gândire de grup urmată de o transformare corporală ce poate pune la dispoziție anumitor forțe nu doar sufletul, dar și corpul nostru.

As vrea sa faceti un exercitiu de imaginatie si sa va inchipuiti o panza de paianjen. La extremitatile panzei gasim populatia globului. Mergand catre centru intalnim la nivele interioare aparatul represiv – administratie publica, politie, armata,birocratie. Intrand si mai adanc catre centrul acestei panze gigantice gasim politicienii, apoi chiar in spatele lor serviciile secrete. In majoritatea tarilor serviciile sunt cei care au adevarata putere controland parlamentul, guvernul, samd. Mai departe, intr-o stransa legatura cu serviciile gasim sistemul mondial – FMI, UE, Banca Mondiala, la un pas de Corporatii si Banci. Am fi tentati sa credem ca bancile si corporatiile se supun legilor internationale. Nimic mai fals, aceste institutii de forta sunt cele care oglindesc legile dupa nevoile lor.

Cu cat mergem spre centrul panzei sistemul de control este mai puternic. Fiecare vibratie de la extremitatea panzei este perceputa de catre cei ce “populeaza” aceasta zona iar deciziile luate de catre ei se revarsa asupra extremitatii panzei precum un val ce loveste tarmul. Inevitabil masurile luate de ei sunt puse in practica strat cu strat iar cei ce se afla la extremitati au senzatia ca presiunea vine de la aparatul cel mai apropiat – administratiile guvernamentale – nimic mai fals.

Societatile semi-secrete sunt cele care au agende ascunse de marele public. Aici putem include Grupul Bilderberg, Comisia Trilaterala, Masoneria, Grupul de la Roma, Sionistii, Iluminatti, marile religiile, etc. La urmatorul nivel sunt adevaratele societati secrete. Despre ele nu o sa auziti, nu se discuta si oficial nu exista nici o dovada a existentei lor. Intalnirile lor sunt secrete iar persoanele ce fac parte din aceste organizatii sunt de regula in afara reflectoarelor media. Aproape de centrul panzei de paianjen sunt cele cateva familii despre care nu exista informatii oficiale care sa ateste ca sunt cele mai bogate si influente de pe Terra. Acestia iau decizii si controleaza toate corporatiile, serviciile secrete, si implicit guvernele de pe glob. Am ajuns in Centrul panzei de Paianjen…

“Fiecare persoană de pe planetă este sleită zilnic de energie vitală de către entități energetice. Suntem portaluri energetice pentru acești prădători. Oricine încearcă să ne arate adevărata noastră energie este marginalizat, ridiculizat, agresat verbal si fizic, instinctiv, de către cei din jur. Nu avem tăria de a conștientiza acest lucru pentru ca nici măcar mintea nu este a noastra. De fapt, așa ne-au cucerit de la bun inceput – ne-au dat mintea lor. Ne-au invadat trupurile energetice, au violat scânteia divină, au manipulat realitatea. Se hrănesc cu vitalitatea noastră prin inducerea anumitor stări la nivel eteric. Chiar dacă stăm departe de aceste actiuni macabre tot reușesc sa ne altereze realitatea prin inducerea de gânduri (tu poti să îți opresti gândurile pt cateva minute?), gânduri care ne fac să consuman energie inutil.
De-a lungul istoriei au avut grijă să realizeze un complex religios amplu si totalitar pe tot întinsul globului. Astfel au reușit să sustragă energie vitală si prin anumite construcții în care se adunau gloatele de sclavi ignoranți. Au făcut tot posibilul să rămână ascunși, toate referințele despre ei fiind șterse. Cele câteva referiri le avem de la cărturari care au avut grijă să codeze mesajele pentru a nu fi linșați.

Arhonții – aceste energii conștiente hiperdimensionale sunt de origine artificială. Câmpul artificial care este acum în plan pentru a acoperi planeta – 5G – este parte din planul lor macabru pentru un control absolut. Mai departe se va implementa conectarea omului cu mașinile electronice. Asfel vor fi în stare să posede corpul uman la adevarata lui valoare. Acceleratoarele de particule nu fac decât să deschidă poarta către o invazie masivă.

Distrugerea planetei in mod sistematic are ca scop transformarea locului pentru aceste entități. Natura este ceva ce îi înspăimântă. Viața, animalele, plantele, oamenii nu sunt decat energii pe care nu le înțeleg. De asta ne vor posedați, de asta vor distrusă planeta și crearea unui mediu propice lor.

Pentru a scapa de atacul energetic trebuie sa ne folosim de enrgia ce salasluieste in stare latent in fiecare dintre noi. În fiecare dintre noi există o cantitate înnăscută de energie care nu este supusă asaltului forţelor exterioare, menite să o sporească sau să o diminueze. Cantitatea de energie din fiinţa noastră este suficientă pentru a depăşii parametrilor percepţiei normale. Neputinţa noastră de a depăşi aceşti parametri este cauzată de cultura şi mediul nostru social care direcţionează întreaga noastră energie înnăscută pentru a răspunde unor modele comportamentale care nu ne permit să depăşim aceşti parametri ai percepţiei normale. Deoarece pare imposibil (deși nu e dar trebuie antrenament) pentru unii să ne intensificăm energia înnăscută, singura cale este redirecţionarea acestei energii. Cei mai multi parapsihologi acordă o mare importanță vigorii fizice şi condiţiei mentale bune. Echilibrul mental şi fizic trebuie să fie remarcabil.

Controlul mental prin intermediul campurilor electromagnetice

Metalele din chemtrails schimba aerul facandu-l conductor de electricitate prin supraincarcarea lui cu particule metalice. Antenele de telefonie mobila si WI-FI impanzesc planeta si parca nefiind de ajuns se incearca implementarea tehnologiei 5G care presupune instalarea mai multor antene, distanta dintre ele fiind de 2-300 de metri. Utilizarea acestor frecvente intr-un anumit mod poate manipula starea si comportamentul uman. Prin contactul cu campuri electromagnetice oamenii devin mai deschisi manipularii. Astfel ei experimenteaza depresii, senzatii neplacute, depresie, comportament maniaco-depresiv, sinucideri, stare de angoasa, hipertensiune, oboseala, etc.

Emitatorii de inalta frecventa emit energie electromagnetica pe diferite frecvente prin antene care sunt capabile sa scaneze creierul subiectilor. Semnalele diferitelor frecvente patrund in craniul subiectului si penetreaza creierul unde se amesteca pentru a crea o unda de interferenta modulata de radiatii provenind din activitatea electrica a creierului. Astfel se schimba complet modul natural de functionare al creierului uman.

Românii se mândresc cu faptul că au cea mai rapidă conexiune la internet. Antenele de telefonie mobilă și wi-fi împânzesc orașele țării cum nu o fac nicăieri în Europa. Noile planuri includ instalarea de WI-FI gratis in parcuri… ganditi-va putin! Cand cineva va ofera ceva gratis inseamna ca este o latura ascunsa pe care trebuie sa o analizati. Mai nou, in Bruxelles primaria a considerat ca ei nu vor sa instaleze antene de 5G… stiu ei ceva si noi nu? Stim si noi, doar ca nu vrem sa constientizam. Pe langa efectele nefaste asupra sanatatii umane, exista si o latura ascunsa a acestor tehnologii

Latura ascunsa, esoterica a fenomenului: – Incalzirea climatica combinata cu defrisarile intentionate de paduri (incendii) si cu oceanul de radiatii electromagnetice, chemtrails, sateliti speciali ce transmit încontinuu unde catre Terra, etc nu fac altceva decat sa modifice frecventa atmosferei si a corpului nostru, in special a creierului, pentru a face loc anumitor entitati sa poata opera pe Terra intr-o forma oarecum fizica…

Citește și:
"Postiţi şi veţi ţine cancerul departe!” Oamenii care ţin post fac foarte rar cancer

Cred că majoritatea oamenilor care analizează lumea în care trăim, au ajuns la o concluzie unanimă – trăim într-o societate de tip sclavagist-modern.
În mare parte oamenii nu-și pun întrebări existențiale, nu contestă ordinele și directivele primite, oricât de inumane sau ilogice ar fi. Am ajuns în stadiul în care se poate instaura un stat dictatorial global cu acordul populației, de dragul așa mult râvnitei siguranțe personale. Majoritatea țărilor au la conducere persoane ce nu dau doi bani pe populația de rând, sunt doar o haită de demenți, de maniaci, dar nu de ei trebuie să ne ferim.Trebuie să observăm atent masele condiționate care pot omorî dacă li se dă această comandă.Trebuie să ne ferim de idioții care cred că încrederea în autorități trebuie păstrată în orice condiții, chiar cu prețul evidentei lipse de moralitate.Istoria e plină de amintiri neplăcute, terminate de cele mai multe ori cu fraza: am urmat ordinele! Teroarea nu este o armă nouă.De-a lungul timpului, teroarea a fost utilizată de cei care voiau puterea cu orice preț.

Problema nu este lanțul de comandă, ci lanțul supunerii!

………………………………………………………………………………………………………………

Ne-am vândut sufletul pentru mai multe canale de televiziune, produse inutile mai ieftine, produse inutile mai scumpe, pentru promisiunea deșartă a unui trai mai bun.Ideea e să ne țină ocupați cu supraviețuirea.Am ajuns în ziua de azi să tremurăm în izmene de frică, sperând că poate ne mai putem păstra casa și mașina pentru încă o lună.

Pe cât de mult suntem menținuți în starea de supraviețuire, stresați, concentrați pe muncă, pe ratele la bănci, pe facturile la abonamentele inutile, ei își fac treaba liniștiți.Până și cei ce au reușit să strângă ceva averi sunt îndoctrinații sistemului.S-a sădit dorința de a avea mai mult… și mai mult… și mai multe posesiuni.

Oamenii nu mai trăiesc, ci se ocupă cu făcutul banilor.În mare parte nu pentru ei, ci pentru companii, corporații, guverne. Gândiți-vă la câte lucruri poate să învețe o persoană în 12 ani de școală, să fie eminent, iar în același timp să fie victima sistemului actual de credințe și dogme democratice. Cum e posibil așa ceva? În mare parte prin programare psihologică.

În era modernă programatorii acestui sistem amplu de manipulare au dezvoltat sistemele de învățământ, sistemele de informare a presei, modificând câmpurile morfice existente, programându-le să se plieze pe noile dogme și credințe.

……………………………………………………………………………………………………………….

Te-au făcut să crezi că ești un fir de nisip nesemnificativ, o simplă furnică în furnicarul omenesc, că nu te poți apăra, că nu ai dreptul să judeci; să nu spui ce gândești, să nu gândești; că nu reprezinți nimic.Te-au făcut să crezi că nu poți duce o viață fericită decât dacă ai produsele lor, doar dacă îți cumperi fericirea din mall-urile lor; fericirea constând în produsele lor; că nu ești decât o statistică, un număr simplu pe ecran, ușor de șters…

Dar nu este adevărat! Dacă ești capabil de iubire și luptă, sufletul tău face mai mult decât toate mințile lor la un loc.Dacă vrei ca urmașii tăi să trăiască cu adevărat liberi, să nu te îndoiești de asta! Trăiești cele mai importante momente din viața ta și o să faci parte din momentul cel mai important al umanității.Totul depinde de tine! Tu decizi dacă ești un simplu miel dus la abator, sau te afli printre oamenii care au luptat până la ultima suflare la eliberarea din sclavie a omenirii.Cred că a venit momentul să demonstrezi valoarea și curajul tău!

Dacă am ajuns să credem necondiţionat în anumite idei, deşi suntem puşi în faţa a numeroase fapte concrete ce le contrazic, dacă îi considerăm proşti sau duşmani pe cei care au alte păreri decât ale noastre, dacă ne limităm numai la anumite surse de informaţie, ce ne susţin concepţiile, dacă ajungem să dăm răspunsuri standard, al căror înţeles profund nici măcar nu ne este prea clar, înseamnă că ne aflăm sub influenţa totală a manipulatorilor ce ne-au inoculat politica împărţirii tuturor faptelor şi ideilor în albe şi negre sau în corecte şi incorecte.

În viaţa reală există nenumărate tonuri de gri, nenumărate variante, şi nimeni nu se poate crede deţi-nătorul adevărului absolut.Dialogul autentic, schimbul de idei, recunoaşterea greşelilor, analiza lucidă a faptelor sunt paşi importanţi spre evadarea din mrejele unui asemenea tip de manipulare pe scară largă.Gândiţi-vă atunci când luaţi o decizie dacă ea reprezintă opţiunea dumneavoastră intimă! Nu cumva aţi luat-o pentru că aşa trebuie sau pentru că o asemenea hotărâre aşteaptă de la dumneavoastră cei care deja vă manevrează aşa cum vor ei? Ataşamentul necondiţionat faţă de anumite idei, în ciuda tuturor evidenţelor ce demonstrează contrariul, nu reprezintă un semn al loialităţii, ci o dovadă de rigiditate şi chiar de succes al manipulării la care este supus individul.

……………………………………………………………………………………………………………….

Universul holografic

Când observăm lumea de lângă noi ea devine materie, când o ignorăm ea devine energie. Conform fizicii cuantice realitatea este o imagine holografică ce pare reală atat timp cât suntem parte din ea. Vechile tradiții și culturi vorbesc de mult de faptul că lumea este o iluzie, hindusii numind viața „reală” ca fiind Maya, sau iluzia existenței.
Creierul opereaza ca un receptor pentru frecvențele transmise de organele noastre de simț (foarte asemanator cu televizorul sau radioul) și care după procesare reprezintă percepția noastră despre realitate fizică ce ne înconjoară.
Creierul este în sine o hologramă care percepe unde de frecvențe dintr-un domeniu de frecvențe numit Camp și apoi îl traduce ca fiind realitatea fizică exterioară pe care noi o percepem.
Teoria stringurilor sau teoria câmpului unificat spune că intreg universul este un camp de energie în care există o infinitate de posibilități de manifestare.

Dacă acordăm un pic de atenţie realităţii obiectuale în care fiinţăm, vom constata că întregul regn animal, pornind de la cele mai mici insecte şi terminând cu Omul, fiecare individ în parte duşmăneşte sau este duşmănit de un alt individ.Fiecare va ucide sau va fi ucis de un altul, fără ca să existe o motivaţie fundamentală.Fiecare caută o pradă sau devine o pradă devoratoare sau devorată de către altcineva, din acelaşi regn cu el.

Limitându-ne la specia umană: care este explicaţia fundamentală că, din totdeauna, oamenii s-au războit unii cu alţii, s-au sfârtecat şi s-au ucis clipă de clipă? Există o ură şi o vrajbă între indivizi, indiferent de nivelul lor intelectual.S-a constat că omul este belicos prin însăşi natura sa definitorie şi cu acelaşi sadism atacă tot ce-i iese în cale, indiferent dacă este un semen de-al său, o altă vietate sau o vieţuitoare aparţinând regnului vegetal.Omul distruge tot ce este în jurul său.Însăşi tehnologia, indiferent de nivelul ei de complexitate, este duşmanul de moarte al omului, fiindcă-i distruge încet, meticulos şi definitiv, Spiritul.
Cu un pic de atenţie ţintită asupra realităţii cotidiene, putem observa că, pe zi ce trece, planetă Terra se degradează încet, dar sigur.”

Cartea poate fi comandata exclusiv aici:

– https://gum.co/dKFsb 

Mai multe detalii si alte fragmente din carte puteti gasi si pe pagina de Facebook a cărții:

– https://www.facebook.com/planetaarhontilor


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un LIKE mai jos:


Nu ratați !

Nu ratați !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here