Connect with us

Diverse

Omenii inteligenți, scriu urât. Dacă scrii urât, trebuie să știi că gândești mai repede decât pot scrie mâinile tale. Creierul funcționează mult mai repede

Published

on

Încă din clasele primare ni se spune că trebuie să scriem frumos şi ordonat. Fiecare își formează un anumit stil de scriere.  Cu toate acestea, scrisul se modifică de-a lungul timpului, iar buclele ordonate din primii ani de școală ajung să semene mai degrabă cu hieroglife.

Dacă scrii urât, trebuie să știi că gândești mai repede decât pot scrie mâinile tale. Practic, creierul funcționează mult mai repede. Viteza la care gândești nu te lasă să pierzi timpul pentru a scrie ordonat.

Scrisul in sine sugerează ceea ce poate face fiecare individ cu potențialul sau genetic și dobândit, cum este din punct de vedere structural si caracterial-atitudinal sau cum a devenit în timp, sub influenta educației si/sau autoeducației.

Conform grafologilor, un scris urât poate spune multe despre autorul lui. Persoana poate fi instabilă sau ar putea să aibă un temperament mai dificil. Totodată, scrisul urât poate fi semnul unei lipse de stimă de sine, sau dovada unei stări de nesiguranța, scrie Graphology-world.com.

În același timp scrisul urât poate fi şi semnul că acea persoană nu vrea să se conformeze standardelor şi speră să fie apreciată pentru meritele ei. Cei care scriu urât sunt deseori foarte creativi şi chiar excentrici, au trăiri interioare puternice. Printre personalitățile care se încadrau în această categorie se numără Pablo Picasso, Paganini, Freud şi Beethoven.

Dacă vrei sa știi cum este și cum gândește cineva, arunca un ochi peste ceea ce spun specialiștii legat de scrisul unui om si personalitatea sa. Experții citați de Glo.msn au analizat scrisul mai multor voluntari si au făcut conexiuni intre acesta și felul în care sunt ei ca oameni.

Citește și:
Lucruri mai putin știute despre creierul omului. Abilități ale creierului care demonstrează că suntem capabili de orice

Aceștia au pus mai multe persoane sa scrie de mana același text pe o foaie de hârtie, după care le-au interpretat personalitatea în funcție de scris.

Spre exemplu, scrisul din imaginea de mai sus aparține, potrivit specialiștilor, unei persoane raționale si obiective. Aceștia susțin ca trăsăturile acestea sunt specifice oamenilor cu un scris de mana vertical, in care se folosesc si litere de tipar. De asemenea, in funcție de cat de mult este înclinat spre stânga scrisul unui om, cu atât acesta da dovada de mai mult scepticism.

In poza de mai jos este ilustrat scrisul unui bărbat cu un „t” hotărât, lucru care ilustrează un simt al determinării bine conturat în caracterul sau. Acest bărbat poate fi si unul cu deosebit simt al anticipării.

Barbatul căruia ii aparține scrisul de mai jos este unul foarte ordonat, spun specialiștii. Indiciul pe care mizează aceștia il reprezinta buclele de sus si de jos ale literei „j„, care sunt egale ca lungime. De asemenea, acest barbat pare orientat spre viitor, întrucât cineva din trecut l-ar fi rănit, după cum reiese din buclele de jos ale literei „f„.

Scrisul din imaginea de mai jos are litere cu lungimi diferite, dar destul de înalte. Potrivit specialiștilor, asta dezvăluie ca aparține unui om mândru, orientat spre reușita si realizări, dar si către satisfacție emoțională.
Ce spune despre un barbat felul in care scris

Scrisul din imaginea de mai jos, înclinat mult spre dreapta, arata ca acest om este unul extrovertit si spontan, dar care fuge de trecut, cred experții consultați de publicația citata.

Personalitatea unui barbat, dezvaluita de scrisul de mana
Scrisul de mai jos aparține unui bărbat carismatic și expresiv. Buclele perfect închise și ușor alungite dau de înțeles ca acest bărbat este unul care se limitează la „realitățile desăvârșite ale vieții”, susțin specialiștii.
Personalitate scris mana barbati

Grafologii care au analizat rândurile din imaginea de mai jos au dedus ca acest scris aparține unei femei foarte emotive, orientata spre partea sentimentala. Din felul in care sunt înclinate literele, ușor spre dreapta, reiese ca aceasta persoana este genul care plânge atunci când vede un film trist. Totuși, „m”-urile si „n”-urile ascuțite ale acestei persoane indica un spirit extrem de analitic si curios, precum si o minte extrem de iscusita.

Scrisul de mana al femeii si personalitatea saScrisul din imaginea următoare aparține unei femei extrem de relaxate in atitudine, o persoana calma. Acest lucru este indicat de spatiile dintre cuvinte, spun specialiștii in grafologie. Înclinarea scrisului spre dreapta arata, la fel ca si in cazul primei femei, ca este vorba despre o persoana sensibila, care se emoționează usor.

Ce spune scrisul unei femei despre personalitatea ei
Citește și:
Neurochirurg, ieșit din comă: "Am fost plasat într-o lume în care noi suntem mai mult decât corpurile și creierele noastre... Colegii mei m-au urmărit secunda cu secundă"
In imaginea de mai jos poate fi observat un scris vertical, ușor înclinat spre stânga. Specialiștii susțin ca persoana căreia ii aparține este una foarte raționala, cu o gândire cerebrala. Faptul ca scrisul acestei femei nu prezintă bucle la literele ovale („o” sau „a”) demonstrează ca este si o persoana onesta, dreapta, altruista. Citește continuarea pe ziare.com

Loading...
Dacă vă plac articolele noastre și vreți sa vă ținem la curent cu cele mai recente noutăți, puteți seta sa primiți actualizările noastre în newsfeed-ul dvs de Facebook. Vă recomandam sa dați LIKE paginii noastre de Facebook AICI , apoi să apăsați pe Urmărește și sa selectați opțiunea 'Vezi mai întâi' , ca în poza de mai jos.

Diverse

Savant japonez, laureat al Premiului Nobel pentru Medicină, a dovedit cât bine face postul organismului uman

Published

on

By

Premiul Nobel pentru Fiziologie şi Medicină, în 2016, a fost acordat profesorului japonez Yoshinori Ohsumi, de la Tokyo Institute of Technology, care a descoperit mecanismele autofage, dovedind ştiinţific că postul este benefic pentru organism.

Descoperirile savantului au impus o nouă paradigmă cu privire la procesele prin care celulele îşi reciclează propriul conţinut şi au deschis calea pentru înţelegerea importanţei fundamentale a autofagiei în multiple procese fiziologice, de la capacitatea de adaptare la foame şi până la răspunsul organismului în cazul unor infecţii.

Autofagia celulară reprezintă un proces care care are loc la nivelul celulelor, când ele îşi pot distruge propriile elemente constitutive, izolându-le în membrane şi formând un fel de vezicule, ca nişte saci, ce sunt apoi transportate în „zona de reciclare”, pentru descompunere şi reciclare.

Autofagia are loc mai intens atunci când organismul este în stare de stres. De exemplu, este înfometat. În acest caz, celulele produc energie pe baza resurselor interne, chiar şi din gunoiul acumulat, inclusiv din bacteriile patogene.

Descoperirea laureatului dovedeşte că înfometarea organismului şi postirea sunt de un real folos, organismul într-adevăr se curăţeşte. Confirmat de către Comitetul Nobel.

Sursa: ganduridinierusalim.com

Loading...
Dacă vă plac articolele noastre și vreți sa vă ținem la curent cu cele mai recente noutăți, puteți seta sa primiți actualizările noastre în newsfeed-ul dvs de Facebook. Vă recomandam sa dați LIKE paginii noastre de Facebook AICI , apoi să apăsați pe Urmărește și sa selectați opțiunea 'Vezi mai întâi' , ca în poza de mai jos.
Citește mai departe>>

Articole recente

Facebook

Articole interesante

Cele mai citite articole de astăzi

Copyright © 2018*stiinta-mister.ro* Unele drepturi rezervate Stiinta si Mister este un site ce va propune sa parcurgeți articole, speram noi interesante, din toate domeniile științei, sa aflați lucruri pe care nimeni nu vi le-a spus pana acum si astfel sa va lărgiți cat mai mult domeniul cunoașterii. Sub sloganul celebrului EInstein, "Cea mai frumoasă şi mai profundă trăire omenească este misterul, vă invităm să intrați în această lume necunoscută multora dintre noi. Pentru eventuale idei, sugestii și de ce nu critici vă invităm să ne lăsați mesajele dumneavoastră la contact@stiinta-mister.ro De asemenea puteți accesa si pagina noastre de Facebook www.facebook.com/stiintasimister