O noua teorie uimeste lumea: Universurile paralele exista, ba chiar interactioneaza

0
loading...

O echipa de cercetatori din Statele Unite si Australia sustine ca Universurile paralele exista si ele se influenteaza continuu unul pe altul, printr-o forta subtila de repulsie.

Desi pare ca un scenariu science-fiction, noua teorie ar putea explica tot ceea ce este ciudat in legatura cu modul in care particulele opereaza la scara microscopica.

Oamenii de stiinta sustin ca unele lumi sunt aproape identice cu a noastra, dar cele mai multe ar fi foarte diferite, potrivit Daily Mail, citat de ziare.com

Cercetatorii de la Universitatile Griffiths, Australia si California, Statele Unite sugereaza ca, mai degraba decat a evolua independent, lumile apropiate se influenteaza una pe alta cu o forta subtila de repulsie.

Este de notorietate ca mecanica cuantica este greu de inteles, prezentand fenomene ciudate care par sa incalce legile cauzei si ale efectului.

„Ideea Universurilor paralele din mecanica cuantica a fost lansata in jurul anului 1957. In bine-cunoscuta interpretare ‘mai multe lumi’, fiecare se ramifica intr-un manunchi de noi Universuri de fiecare data cand se face o masuratoare cuantica”, a spus Howard Wiseman, profesor de fizica de la Universitatea Griffith.

Cercetatorii sugereaza ca Universul in care traim este doar unul dintr-un numar urias de lumi. Toate acestea sunt la fel de reale, existand in continuu, in timp, si posedand proprietati definite cu precizie.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un LIKE mai jos:

Nu ratați !

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here