O fetiţă de 12 ani a dezvăluit unul dintre cel mai bine păstrate secrete din lume. Imoralitatea sistemului bancar

0
loading...

Victoria, o fetiţă de 12 ani cu cetăţenie canadiană a dezvăluit cum sistemul financiar a fost creat ca să îi tranforme pe oameni în sclavi.

Invitată să ţină un discurs la o conferinţă organizată de Public Banking Institute, Victoria a vorbit despre imoralitatea sistemului bancar la nivel mondial şi de ce buna gestionare a banilor este esenţială pentru libertate şi pentru stoparea răspândirii sărăciei la nivel mondial.

„Te-ai întrebat vreodată de ce bancherii şi sistemul bancar devin din ce în ce mai bogati şi noi, restul, nu? […] V-aţi întrebat vreodată de ce economia noastră e de 14 trilioane, economia mondială e de 54 de trilioane, iar valoarea instrumentelor financiare derivate înainte de criza era de 500 (cinci sute!) de trilioane?”

Victoria îşi continuă discursul făcând o paralelă între sistemul bancar, politicile guvernamentale ineficiente şi sumele uriaşe care gravitează acolo. La final, fetiţa spune, simplu: „Sistemul bancar a fost creat să te transforme într-un sclav.”

Sursa: nasul.tv


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un LIKE mai jos:

Nu ratați !

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here