Victoria, o fetiţă de 12 ani cu cetăţenie canadiană a dezvăluit cum sistemul financiar a fost creat ca să îi tranforme pe oameni în sclavi.

Invitată să ţină un discurs la o conferinţă organizată de Public Banking Institute, Victoria a vorbit despre imoralitatea sistemului bancar la nivel mondial şi de ce buna gestionare a banilor este esenţială pentru libertate şi pentru stoparea răspândirii sărăciei la nivel mondial.

„Te-ai întrebat vreodată de ce bancherii şi sistemul bancar devin din ce în ce mai bogati şi noi, restul, nu? […] V-aţi întrebat vreodată de ce economia noastră e de 14 trilioane, economia mondială e de 54 de trilioane, iar valoarea instrumentelor financiare derivate înainte de criza era de 500 (cinci sute!) de trilioane?”

Victoria îşi continuă discursul făcând o paralelă între sistemul bancar, politicile guvernamentale ineficiente şi sumele uriaşe care gravitează acolo. La final, fetiţa spune, simplu: „Sistemul bancar a fost creat să te transforme într-un sclav.”

Sursa: nasul.tv

Nu ratați ultimele noastre articole

Mistere identificate de arheologi în mormântul lui Tutankhamon

Istoria Egiptului antic și mormintele faraonilor, ca cel al lui Tutankhamon, nu încetează să...

O descoperie incredibilă schimbă istoria după aproape 250 de ani. Unul dintre cei mai mari comandanţi din istorie era...

Unul dintre cei mai mari eroi ai Războiului de Independenţă ar fost intersexual, potrivit...

Istoria Coroanei de Spini a lui Hristos, cea mai preţioasă relicvă a creştinătăţii, salvată din incendiul de la Notre...

Sfânta Coroană de Spini, una dintre Sfintele relicve ale Pătimirilor Domnului aflate la Catedrala...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here