Articole adăugate recent

Nostradamus a făcut predincții care s-au dovedit a fi adevărate. Atât oamenii simpli, cât și cercetătorii sunt șocați de acuratețea cu care Nostradamus a putut vedea viitorul.

Nostradamus a murit în urmă cu mai bine de 450 de ani dar, a făcut profeții și pentru 2010 și chiar mai departe. Nostradamus a prevăzut că 2020 va fi un an marcat de ”fanatism religios”. Potrivit lui Nostradamus, suntem în timpul celui de-al Treilea Război Mondial, care a început în 2015 va dura până în 2023, iar cauza este chiar acest fanatism religios. Profețiile acestuia sunt dezastruoase, pentru că până în 2023 aproximativ 1/3 din populația lumii va pieri, iar unele țări vor fi mult mai afectate decât altele.

Predicțiile lui Nostradamus pentru anul 2020 sunt unele care ne fac să privim cu maximă îngrijorare ceea ce se va întâmpla în anul ce stă să înceapă.

Alegerile prezidențiale din SUA

Una dintre profețiile pentru 2020 vorbește despre faptul că Donald Trump va câștiga din nou alegerile prezidențiale din SUA. Nostradamus vorbește despre Trump ca fiind un politician care stârnește intrigi, conflicte și un ”rege” al pericolului.

Cutremure distructive

Profetul anunță producerea unor cutremure puternice iar unul dintre aceste seisme va duce la scufundarea statului California. Profeția spune că mișcarea telurică va avea loc în perioada dintre 18 iunie si 12 iulie.

Un alt cutremur major va avea loc în Turcia, iar intensitatea acestuia va ajunge la 7 sau char 7,4 grade.

Citește și:
Cei 6 indicatori care ar putea să prevestească un cutremur, potrivit expertului în geofizică Emil Străinu

Brexit

Brexitul va determina căderea unui imperiu. Ieșirea din Uniunea Europeană va declanșa prăbușirea economică a Angliei. Decizia se va dovedi a fi una istorică și ar putea conduce la dezmembrarea Marii Britanii, deoarele Țara Galilor, Scoția și Irlanda de Nord nu doresc retragerea din UE.

Anglia va avea un nou rege

Catrenul lui Nostradamus nu specifică dacă regina Elisabeta a 2-a va muri sau care va fi motivul venirii unui nou rege.

Incendii de pădure devastatoare

Acest fenomen va avea o amploare fără precedent în Europa în țări precum Grecia și Corația.

Canilcula va sufoca Portugalia, Spania, Olanda, Germania și Franța.

America se va topi și ea din cauza caniculei și a incendiilor care vor cuprinde New Mexico, California, Palm Springs și Los Angeles.

Se va înregistra un număr record de furtuni

Anul 2020 va înregistra un număr record de furtuni care se vor transforma în uragane. America va deveni victima celei mai puternice tornade înregistrate vreodată. Unele dintre aceste tornade vor avea diametre de 1,6 km, vor străbate distanțe de aproape 50 de km iar viteza vântului va depăși 320 km/h.

Nivelul oceanelor va crește dramatic

Într-un alt catren al lui Nostradamus se spune că nivelul mărilor va crește anemințător de mult. Creșterea nivelului apei va genera uragane, inundații devastatoare, vor fi noi valuri de refugiați, va urma o criză a apei potabile și a hranei ceea ce va genera un nou conflict global.

Vezi mai multe pe dcbuisness.ro


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un LIKE mai jos:


Nu ratați !

Nu ratați !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here