Articole adăugate recent

Viața personală a președintelui Federației Rusiei este învăluită în mister și în teorii ale conspirației. Are copii Vladimir Putin? Cine sunt copiii lui Vladimir Putin? Are Vladimir 2 sau 3 copii? Jurnaliștii din toate colțurile lumii s-au chinuit să răspundă la aceste întrebări și, din puținele informații care au răzbătut în spațiul public, curioșii au putut să afle câteva amănunte despre cel mai de preț secret al liderului de la Kremlin: cine sunt, cu adevărat, copiii lui Vladimir Putin?

Potrivit click.ro, Putin a încercat să-și țină viața personală departe de lumina reflectoarelor. De la mariajul său de 30 de ani la zvonurile privind faptul că ar avea o iubită, președintele rus și administrația de la Kremlin s-au străduit din greu să țină presa departe de viața sa personală. Copiii lui au fost ținuți departe de ochii indiscreți ai publicului, alimentând întrebările celor care se îndoiau de faptul că liderul de la Kremlin chiar ar avea copii.

Putin a acceptat, însă, în urmă cu ceva ani, să pună în sfârșit capăt bârfelor și, în timpul unei conferințe de presă, a făcut câteva referiri la familia sa.

“Nu au fost niciodată copii-vedetă şi au încercat mereu să evite a ieși în evidența în viața publică. Trăiesc în Rusia. Nu au învățat nicăieri decât în Rusia. Sunt mândru de ele, continuă să studieze şi lucrează. Fetele mele vorbesc fluent trei limbi europene”, a mai spus preşedintele rus.

În afară de aceste afirmații, nu prea mai există multe informații oficiale despre copiii lui Vladimir Putin, pesemne din motive de securitate. Se crede că fetele lui Vladimir Putin chiar ar purta alte nume de familie, pentru a nu fi recunoscute.

Președintele rus are două fiice din prima lui căsnicie pe care a avut-o cu Lyudmila Shkrebneva, un însoțitor de zbor. Cei doi au fost căsătoriți timp de 30 de ani iar mariajul lor s-a terminat în anul 2013. Cele doua fiice poarta numele de Maria și Katerina. Prima s-a născut în Leningrad, în anul 1985 iar Katerina în 1986, în Germania, acolo unde familia lui Putin a trăit în timp ce șeful de la Kremlin, la vremea aceea, era ofițer KGB. Ambele fiice poartă numele bunicelor lor. Mariei i se mai spune și Masha iar Katerina este alintată cu Katya.

Putin a impus reguli draconice serviciilor secrete şi presei în privința intimității, astfel încât nu au apărut decât foarte puține imagini şi informații despre cele două fiice ale sale

Atunci când familia lui Putin s-a mutat la Moscova în 1996, fetele au urmat un liceu unde limba folosită era germana. Se spune că cele două fete, în momentul în care Vladimir Putin a câștigat primul mandat de președinte al Federației Ruse, au fost retrase de la școală și și-au continuat studiile acasă.

Maria a studiat biologia în timpul liceului și a urmat Facultatea de Medicină din Moscova în timp ce Katerina este licențiată în studii asiatice. Ambele fete au mers  la universitate sub identitate falsă.

Astăzi, Maria are 35 de ani și este cercetător în domeniul medicinei și locuiește la Moscova, fiind căsătorită cu olandezul Jorrit Faassen. Cei doi ar avea un copil iar mărturisirea a fost făcută chiar de Vladimir Putin regizorului Oliver Stone, în anul 2017.

In urma unei anchete jurnalistice publicate de săptămânalul rus de opoziție The New Times, Maria, fiica cea mare a lui Putin, trăiește într-un bloc de șapte etaje, construit în 1934, pentru înalți responsabili de partid, în centrul Moscovei, nu departe de clădirea Ambasadei SUA, beneficiind de servicii de protecție și pază ale Ministerului de Interne și Serviciului Federal de Protecție. La scurt timp după apariția acestei investigaţii, The New Times a fost amendat de o agenție de stat şi atacat de hackeri, relatează The Guardian.

Locatari ai blocului au declarat reporterilor că în clădire a început să se intre doar cu permis special după ce aici s-a instalat o tânără blondă, care circulă într-un jeep cu girofar și cu gărzi de corp. În plus, unii dintre locatari susțin că au auzit că tânăra era strigată respectuos „Maria Vladimirovna” de către gărzile de corp. Până la căsătorie cu olandezul Faussen, Maria — fostă studentă a Universității de Stat din Moscova — recurgea la numele de Maria Voronțova și ar fi utilizat încă patru nume diferite.

Reporterii au încercat să contacteze foști colegi ai fiicei președintelui rus, dar aceștia fie au refuzat să vorbească, fie au pretins „sume astronomice” pentru a face unele dezvăluiri.

O tânără, care trăiește în prezent departe de Rusia, a declarat că inițial toți colegii de la Universitate credeau că Maria este fiica unui “constructor de rachete” sau “fiica unui general foarte bogat”.

Katherina, cea de-a doua fiica a lui Putin, duce o viață mult mai extravagantă. Are acum 34 de ani, este dansatoare acrobată, ocupă o poziție de top în cadrul Universității de Stat din Moscova și conduce un start-up ce valorează 1.7 miliarde de dolari. Ea a fost căsătorită timp de cinci ani cu miliadarul rus Kirill Shamalov, dar cei doi au divorțat. El are o avere de 2 miliarde de dolari.

Există zvonul neconfirmat că Vladimir Putin ar mai avea un copil cu gimnasta Alina Kabaeva. Cei doi au făcut cunoștință în anu 2004, înainte de Jocurile Olimpice de vară la reședința prezidențială din Novo-Ogaryovo, dar nu există o dovadă certă nici măcar dacă cei doi au fost sau nu împreună.

Alina Kabaeva Superba gimnastă medaliată cu aur a fost legată de numele lui Vladimir Putin încă din 2008, dar ea a negat întotdeauna o relație cu liderul de la Kremlin. Totuși există zvonuri că cei doi au chiar o familie secretă împreună, Kabaeva, acum în vârstă de 35 de ani, ar fi dat naștere unui copil al președintelui rus în 2015. La vremea respectivă se spunea că președintele rus ar fi rezervat două saloane la Clinica Sant’Anna din orăşelul Sorengo, Cantonul Ticino, unde Kabaeva ar fi adus pe lume cel de-al treilea copil al lui Putin.

Presa a scris că Putin a avut o relație cu Wendi Deng, fosta soție a mogulului media Rupert Murdoch. O sursă de la Kremlin a declarat că lucrurile sunt ”foarte serioase” între cei doi. Perechea s-ar fi întâlnit prin intermediul unui miliardar rus. Acesta ar putea fi chiar Roman Abramovici, mai ales că atât Wendi Deng, cât și Putin sunt cunoscuți ca fiind apropiați ai proprietarului clubului de fotbal din Chelsea.

Citește și:
Apocalipsa nu a venit, dar omenirea s-a aflat de cel puţin cinci ori la un pas de ea. Situaţiile în care am fost în pragul distrugerii

In 2017 despre Putin s-a scris că ar fi noul iubit al tinerei Alisa Kharcheva, un model rus de 23 de ani. Președintele i-ar fi cumpărat acesteia un apartament într-unul dintre cele mai exclusiviste cartiere ale Moscovei. Finalista Miss Russia i-a atras atenția lui Putin după ce ia trimis un pisoi când a împlinit 60 de ani. De asemenea, când avea 19 ani, ea a fost Miss April într-un calendar dedicat președintelui.

În iulie 2018, s-a scris că liderul de la Kremlin are o nouă iubită după ce a fost fotografiat închizând ușa unei mașini în care se afla o femeie care avea o geantă roșie. Un purtător de cuvânt al lui Putin a transmis că pasagerul misterios căruia i-a închis președintele ușa este parte a echipei lui de securitate, dar presa nu a fost mulțumită cu răspunsul primit.

Surse selective: libertatea.ro; click.ro; evz.ro


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un LIKE mai jos:


Nu ratați !

Loading...

Nu ratați !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here