Lucruri pe care nu credeai ca le poti face cu telefonul mobil

1
loading...

Ce poate sa-ți facă telefonul mobil, despre care tu nici nu știai?1. Apelul de urgență este 112 peste tot in lume (cu excepția Americii).

Acest număr poate fi apelat și dacă ai tastele blocate… Încearcă! ( Amendă dacă e degeaba).

2. Ți-ai închis cheile în mașină și ești departe de casa, unde-ți ții cheile de rezervă? Dacă este cineva acasă, cu telefon mobil, sună-l și roagă-l să țină cheile aproape de telefonul lui. Tu apropie telefonul tău la 20 cm de ușa mașinii. Persoana de acasă apasă pe telecomanda cheii de rezervă și ți se vor deschide ușile.
Funcționează și cu ușa portbagajului. Încearcă!

3. Ți s-a descărcat mobilul? Orice mobil are o încărcare de rezervă în baterie, care se activează la combinația *3370# și îți asigură o încărcătură de rezervă de 50%. Când îți pui telefonul la încărcat, se încarcă și rezerva, putând s-o folosești si altă dată.

4. Ce poți face, daca ți se fură mobilul? Comercianții de telefoane țin secret această informație, ca hoțul să poată folosi telefonul furat si să consume serviciile telefoniei, iar cel de la care s-a furat, să-și cumpere telefon nou.

Trebuie sa afli seria telefonului tău. Pentru aceasta tastează *#06# , fără a apăsa alte taste și pe ecran va apărea automat seria. Acest cod este unic in lume și este seria telefonului tău. Notează acest cod și pune-l în loc sigur. Dacă ți se fură telefonul, anunță operatorul tău de telefonie și comunică-i acest cod. Acesta îi permite să-ți blocheze telefonul (aparatul în sine) și hoțul nu va putea folosi telefonul tău, nici dacă schimbă cartela SIM.

Citește și:
Istoria covorului persan și unde găsim astăzi covoare de lână în România

Este puțin probabil să-ți recuperezi vreodată telefonul, dar nici hoțul nu-l va putea folosi sau valorifica. Cel mai important aspect de aici este că, dacă toată lumea ar cunoaște acest truc, nu ar mai avea hoții de ce să fure telefoane.

Trimite deci acest mesaj la cât mai mulți prieteni. Și nu uita să-ți notezi seria telefonului!


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un LIKE mai jos:

Nu ratați !

1 COMENTARIU

  1. Foarte tari aceste informatii,chiar am sa incerc sa teste cel putin cele 2 informatii cu cheia la masina si cu seria la telefon. Oare daca il blocheaza telefonul si prin absurd gasesc telefonul,oare se poate si debloca? Merci de informatii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here