Tot ceea ce ni se întâmplă în acest moment este rezultatul unei alegeri făcute în trecut. Totul are legătură cu LEGILE nescrise ale UNIVERSULUI

0
loading...

Legea Divinității

Legea Divinității este legea fundamentala a Universului, conform căreia totul in jur este creat de o entitate suprema si atotștiutoare, cu rol divin. Cu alte cuvinte, fiecare alegere pe care o faci in viată este observata, ghidata si permisa de către aceasta entitate.

Unii o numesc Dumnezeu, altii Buddha sau Allah, însă cert este ca Divinitatea exista. Ea poate fi regăsita in orice fenomen al naturii, întrucât nimic nu se întâmpla fără voia Sa.

Legea karmei (Legea cauzei si efectului)

“Indiferent daca suntem de acord sau nu, tot ceea ce ni se întâmpla in acest moment este rezultatul unei alegeri făcute în trecut. “

Ceea ce semeni este ceea ce culegi. Orice acțiune produce o reacție, orice acțiune are anumite consecințe. Daca faci bine, binele se va revarsă la un moment dat in viața ta. Daca faci rău, mai devreme sau mai târziu, râul se va întoarce asupra ta.

Fiecare acțiune produce reverberații. Viitorul tău este construit de acțiunile pe care le faci in prezent. Chiar in acest moment, viitorul tău se conturează prin ceea ce faci. Daca vrei un viitor mai bun, pentru a crea viată pe care ti-o dorești, începe chiar din acest moment sa acționezi. Acționează POZITIV.

Daca vrei ca acțiunile tale sa abia rezultatul scontat, nu opta pentru acțiuni care ii lezează si rânesc pe ceilalți. Alege acțiuni care aduc fericire si succes celor din jur. Ai întotdeauna de partea ta alegerile. Accepta responsabilitatea alegerilor si a acțiunilor tale. Alegerile constiente pot deschide drumuri nebanuite…

Legea Sincronizarii 

A fi in locul potrivit la timpul potrivit. Acordarea perfecta si alinierea perfecta, acolo unde totul decurge magic si armonios. Aceasta Lege este cunoscuta si ca Legea Gratiei, care afirma ca, atunci cand Fiintele sunt aliniate perfect, ele vor fi in perfecta concordanta cu perfectiunea divina a lui Dumnezeu – deoarece Dumnezeu se manifesta in viata lor.

Citește și:
Alertă la nivel mondial. O superbacterie se răspândeşte rapid şi nici cei mai mari savanţi nu ştiu de unde provine. Care sunt simptomele

Legea Corespondentei

Aceasta lege este in conexiune directa cu Legea fundamentala a Divinitatii. Ideea este ca modelele se repeta la infinit in tot Universul si ca pot fi regasite oriunde in lume.

Obisnuieste-te sa cauti modele in propria viata si gandire si observa cum se repeta acestea sau cum sunt reproduse in alta parte a lumii. In timp ce faci acest lucru, ia in considerare tipurile de schimbari pe care le poti face in viata ta si incearca sa le atribui o insemnatate sau un simbol.

Legea Compensatiei

Conform Legii Compensației, vei primi exact ceea ce ai dat. Cu alte cuvinte, aceasta lege are un efect de bumerang, asa ca nu iti face griji ca faptele tale nu vor fi răsplătite la un moment dat in viata.

De exemplu, daca vei castiga o suma de bani, ai putea crede ca acest lucru este o recompensa.

Cu toate astea, in functie de modul in care ai trait, bogatia ar putea duce mai degraba la o viata mai rea. In esenta, aceasta lege aminteste oamenilor ca trebuie sa fie atenti la modul in care ii tratează pe ceilalti si se raporteaza la existenta lor.

Luati in considerare aceste principii si fiti fericiți!


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un LIKE mai jos:

Nu ratați !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here