Connect with us

Paranormal

Kaede, fetiţa care a preluat darul celebrei prezicătoare Vanga

Published

on

Înainte să moară, prezicătoarea Vanga susținea că darul moștenit de ea va fi preluat de o fetiță oarbă din Franța. Mult timp, această proorocire a fost dată uitării, mulți fiind neîncrezători în spusele Vangăi.

În anul 2016, în presa rusească a fost publicat un articol cu titlul Vanga se întoarce. Articolul făcea referire la o fetiță de șapte ani pe nume Kaede, care venise la Moscova însoțită de tatăl ei, pentru a realiza mai multe emisiuni la canalul de televiziune NTV.

Conform declarațiilor făcute de tatăl fetiței, aceasta face predicții care s-au dovedit a fi adevărate. Mult timp, familia a ascuns acest lucru, de teamă ca nu cumva copilul să fie considerat o ciudățenie.

Prima premoniție a avut-o la vârsta de cinci ani, atunci când în unul din visele sale, un bărbat i-a spus că vărul său va avea un accident. Le-a spus părinților săi că acesta își va rupe un picior. La scurt timp, vărul său a fost victima unui accident.

Au urmat alte previziuni. Kaede anunța rezultatele meciurilor de fotbal, vizita inopinată a unor musafiri, boli ale unor persoane.

Chestionată asupra acestor previziuni, fetița a spus că noaptea, în vis, este vizitată de umbrele oamenilor morți care o anunță ceea ce se va întâmpla. Ceea ce este și mai ciudat este faptul că fetița susținea că este vizitată de o bătrână, a cărei descriere semăna cu cea a celebrei prezicătoare Vanga.

Kaede s-a născut cu o boală genetică rară, care la vârsta de câțiva ani, a condus la pierderea vederii. Kaede susține că în ciuda acestui handicap, vede lucrurile mult mai bine, decât cu ochii deschiși.

Baba Vanga, un fenomen învăluit în mister

Cei care au analizat profețiile ei au constatat că 85% dintre acestea s-au adeverit. În anul 1980, Vanga vorbea despre naufragiul unui submarin nuclear Kursk care se va solda cu sute de victime. În anul 2000, avea să se producă teribilul accident.

În anul 1989, Vanga lansa o profeție legată de prăbușirea unor clădiri din New York și despre mii de victime. În ceea ce privește viitorul Europei, Vanga atrăgea atenția asupra pericolului islamizării Europei. Pentru anul 2023, ea a prevăzut că orbita Pământului se va modifica. Primul zbor către planeta Venus va avea loc în anul 2028, iar speranța umanității va fi că va descoperi o nouă sursă de energie.

Calota glaciară va începe să se topească, iar nivelul mărilor și oceanelor va crește.

Citește și:
Misterele nedeslușite din munții și subteranele României, înfierbântă și acum mințile pasionaților de senzational

În anul 2043, Europa va fi transformată în califat islamic. Comunismul va reveni în lume, în timp ce SUA vor utiliza arme de modificare a climei.

În anul 2100, un soare artificial va lumina și încălzi Pământul. Menționăm faptul că din anul 2008, oamenii de știință lucrează la un proiect de obținere a unui soare artificial prin tehnologia de fuziune nucleară.

Extratereștrii vor fi cei care vor ajuta pământenii să poată trăi sub apă, în condițiile în care planeta va fi afectată de secetă. Doi sori artificiali vor intra în coliziune și vor lăsa planeta în beznă.

Sursa: efemeride.ro

Adaugă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Diverse

Enigma diavolului de la Ocnele Mari

Published

on

By

Una dintre cele mai enigmatice poveşti din zona Olteniei este legată de minele de sare din localitatea Ocnele Mari. Aceste mine nu sunt cunoscute doar pentru sarea pe care o dau, ci şi pentru o poveste înspăimântătoare, a diavolului însuşi.

Povestea apariţiei unui bărbat misterios cu pielea aurie şi îmbrăcat cu haine ciudate a fost relatată de un fost miner, ce a lucrat toată viaţa în galeriile de sare din adâncurile pământului. Minerul a povestit că, în anul 1986, pe când lucra în subteran în schimbul de noapte, a avut loc o surpare de galerie, iar din adâncuri, în urma acestei surpări, a apărut un cadavru aproape perfect conservat de sare.

Minerul a spus că este un om în toată firea, dar acest eveniment l-a îngrozit de-a dreptul: „L-am văzut cu ochii mei, în noaptea aceea eram de serviciu şi îmi amintesc totul de parcă a fost ieri. La un moment dat, s-a auzit un zgomot infernal, de parcă s-ar fi deschis o uşă metalică, scrâşnea pământul de parcă ar fi frecat fier pe fier. Apoi, dintr-odată, s-a crăpat pământul şi o lumină puternică a ţâşnit în noapte. Când ne-am uitat să vedem ce este, am văzut un bărbat ciudat, ce avea în jur de 2 metri şi o îmbrăcăminte demodată. Pielea lui era de o culoare aproape aurie şi avea o barbă lungă şi blondă. Ce ne-a uimit pe toţi era senzaţia că acel bărbat era încă viu, avea ochii larg deschişi, iar faţa sa, deşi cu trăsături frumoase,  inspira teroare. Unul dintre colegi a făcut o glumă spunând că aşa trebuie să fi arătat diavolul după căderea sa pe Pământ. După câteva zile, colegul respectiv a fost găsit mort în timpul serviciului din subteran.

În urma acestui incident, lucrul în mină a fost oprit, iar o echipă de la Securitate de la Bucureşti a venit imediat la faţa locului. Au izolat zona şi au început imediat să facă cercetări, iar martorii acelui eveniment au fost interogaţi şi cercetaţi amănunţit. Rezultatul anchetei a rămas însă secret. Minerul spune că au fost interogaţi despre prieteni şi familie. S-a zvonit chiar că mortul ar fi fost spion străin. Totuşi, ce spion vine îmbrăcat cu haine ce păreau a fi vechi de sute de ani, îşi pune un inel imens pe deget şi poartă un pumnal încrustat cu pietre scumpe?

Identitatea bărbatului nu a fost aflată, dar au apărut diverse variante: Una dintre teorii spune că în urmă cu 3000 de ani Vâlcea făcea parte dintr-un ansamblu religios pelasg. Acest imperiu era condus de o dinastie de natură divină, ai cărei regi aveau şi titulatura de zeu şi purtau numele de Salmos. Este posibil ca acest bărbat sa fie unul dintre foştii regi pelasgi. Alte teorii susţin că locul acesta ar fi fost dintotdeauna ciudat. În aceste locuri erau aduşi cei condamnaţi la ocnă şi mulţi şi-au dat duhul în aceste mine de sare. Mulţi dintre aceşti deţinuţi dispăreau fără urmă de parcă se evaporau. Nu era vorba de accidente de muncă, ci pur şi simplu oamenii dispăreau. De aceea, printre ocnaşi circula vorba că minele erau stăpânite de diavol.

Într-o cronică de la 1812, se vorbeşte despre un preot trimis de la Tismana, ca să îi spovedească pe ocnaşi. Aceştia refuzau să mai intre în subteran, după ce mai mulţi colegi ai lor fuseseră luaţi pur şi simplu de lângă ei. Într-un raport către stareţ, preotul descria teama ocnaşilor şi dădea detalii precise despre cele văzute de aceştia în subteran.  Diavolul era descris ca un prinţ al adâncului, ce se plimba fără să păşească şi care putea să îi facă să dispară pe toţi ce i se împotriveau.

Sursa: teoriisecrete.ro

Citește mai departe>>

Articole recente

Facebook

Recomandările zilei

Descoperiri5 ore ago

Botezat „Oumuamua”, obiectul interstelar i-a lăsat perplecşi pe astronomii americani. Doi savanți de la Harvard susțin că ar putea fi o navă interstelară

La finele anului trecut, astronomii americani au detectat, în premieră, un asteroid interstelar. Botezat „Oumuamua” (Mesagerul, în limba hawaiană) sau...

Diverse24 de ore ago

Povestea extraordinarei familii Leonida – o familie de genii care a uimit lumea

Sunt puţine familii în Romania care şi-au adus o contribuţie atât de substanţială în progresul ţării prin absolut toţi membrii...

DiverseO zi ago

Deşi nu doare, ficatul dă alte semne prin care „anunţă” că este bolnav. Cel mai simplu test prin care afli dacă ficatul tău e sănătos

Ficatul este cel mai activ organ din corpul uman, din punct de vedere metabolic. În pofida acestui fapt, atunci când...

Diverse3 zile ago

Secretele minţii umane. Cele două mecanisme care ne controlează viaţa şi greşelile cognitive care ne influenţează deciziile

Psihologul Daniel Kahneman susţine că gândirea umană este controlată de două sisteme: sistemul 1, pe care îl numeşte „thinking fast”...

Medicină3 zile ago

Bioritmul organelor interne și orele de refacere ale acestora. Țineți cont ca acestea au o activitate maximă timp de 2 ore pe zi

Un mecanism important al corpului este bioritmul cotidian al organelor interne. Despre bioritmul corpului uman s-a scris destul de mult,...

Diverse5 zile ago

Zidul dacic – o minune inginerească a lumii antice! Secretul care l-a făcut de nedoborât în faţa armatelor lumii antice

Zidul dacic a fost considerat o minune inginerească a lumii antice. Parte a fortificaţiilor cetăţilor dacice, „murus dacicus“, cum era...

Cele mai citite articole de astăzi

Copyright © 2018*stiinta-mister.ro* Unele drepturi rezervate Stiinta si Mister este un site ce va propune sa parcurgeți articole, speram noi interesante, din toate domeniile științei, sa aflați lucruri pe care nimeni nu vi le-a spus pana acum si astfel sa va lărgiți cat mai mult domeniul cunoașterii. Sub sloganul celebrului EInstein, "Cea mai frumoasă şi mai profundă trăire omenească este misterul, vă invităm să intrați în această lume necunoscută multora dintre noi. Pentru eventuale idei, sugestii și de ce nu critici vă invităm să ne lăsați mesajele dumneavoastră la contact@stiinta-mister.ro De asemenea puteți accesa si pagina noastre de Facebook www.facebook.com/stiintasimister