Kaede, fetiţa care a preluat darul celebrei prezicătoare Vanga

0
loading...

Înainte să moară, prezicătoarea Vanga susținea că darul moștenit de ea va fi preluat de o fetiță oarbă din Franța. Mult timp, această proorocire a fost dată uitării, mulți fiind neîncrezători în spusele Vangăi.

În anul 2016, în presa rusească a fost publicat un articol cu titlul Vanga se întoarce. Articolul făcea referire la o fetiță de șapte ani pe nume Kaede, care venise la Moscova însoțită de tatăl ei, pentru a realiza mai multe emisiuni la canalul de televiziune NTV.

Conform declarațiilor făcute de tatăl fetiței, aceasta face predicții care s-au dovedit a fi adevărate. Mult timp, familia a ascuns acest lucru, de teamă ca nu cumva copilul să fie considerat o ciudățenie.

Prima premoniție a avut-o la vârsta de cinci ani, atunci când în unul din visele sale, un bărbat i-a spus că vărul său va avea un accident. Le-a spus părinților săi că acesta își va rupe un picior. La scurt timp, vărul său a fost victima unui accident.

Au urmat alte previziuni. Kaede anunța rezultatele meciurilor de fotbal, vizita inopinată a unor musafiri, boli ale unor persoane.

Chestionată asupra acestor previziuni, fetița a spus că noaptea, în vis, este vizitată de umbrele oamenilor morți care o anunță ceea ce se va întâmpla. Ceea ce este și mai ciudat este faptul că fetița susținea că este vizitată de o bătrână, a cărei descriere semăna cu cea a celebrei prezicătoare Vanga.

Kaede s-a născut cu o boală genetică rară, care la vârsta de câțiva ani, a condus la pierderea vederii. Kaede susține că în ciuda acestui handicap, vede lucrurile mult mai bine, decât cu ochii deschiși.

Baba Vanga, un fenomen învăluit în mister

Cei care au analizat profețiile ei au constatat că 85% dintre acestea s-au adeverit. În anul 1980, Vanga vorbea despre naufragiul unui submarin nuclear Kursk care se va solda cu sute de victime. În anul 2000, avea să se producă teribilul accident.

În anul 1989, Vanga lansa o profeție legată de prăbușirea unor clădiri din New York și despre mii de victime. În ceea ce privește viitorul Europei, Vanga atrăgea atenția asupra pericolului islamizării Europei. Pentru anul 2023, ea a prevăzut că orbita Pământului se va modifica. Primul zbor către planeta Venus va avea loc în anul 2028, iar speranța umanității va fi că va descoperi o nouă sursă de energie.

Calota glaciară va începe să se topească, iar nivelul mărilor și oceanelor va crește.

În anul 2043, Europa va fi transformată în califat islamic. Comunismul va reveni în lume, în timp ce SUA vor utiliza arme de modificare a climei.

În anul 2100, un soare artificial va lumina și încălzi Pământul. Menționăm faptul că din anul 2008, oamenii de știință lucrează la un proiect de obținere a unui soare artificial prin tehnologia de fuziune nucleară.

Extratereștrii vor fi cei care vor ajuta pământenii să poată trăi sub apă, în condițiile în care planeta va fi afectată de secetă. Doi sori artificiali vor intra în coliziune și vor lăsa planeta în beznă.

Sursa: efemeride.ro


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un LIKE mai jos:

Nu ratați !

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here