Connect with us

Paranormal

Kaede, fetiţa care a preluat darul celebrei prezicătoare Vanga

Published

on

Înainte să moară, prezicătoarea Vanga susținea că darul moștenit de ea va fi preluat de o fetiță oarbă din Franța. Mult timp, această proorocire a fost dată uitării, mulți fiind neîncrezători în spusele Vangăi.

În anul 2016, în presa rusească a fost publicat un articol cu titlul Vanga se întoarce. Articolul făcea referire la o fetiță de șapte ani pe nume Kaede, care venise la Moscova însoțită de tatăl ei, pentru a realiza mai multe emisiuni la canalul de televiziune NTV.

Conform declarațiilor făcute de tatăl fetiței, aceasta face predicții care s-au dovedit a fi adevărate. Mult timp, familia a ascuns acest lucru, de teamă ca nu cumva copilul să fie considerat o ciudățenie.

Prima premoniție a avut-o la vârsta de cinci ani, atunci când în unul din visele sale, un bărbat i-a spus că vărul său va avea un accident. Le-a spus părinților săi că acesta își va rupe un picior. La scurt timp, vărul său a fost victima unui accident.

Au urmat alte previziuni. Kaede anunța rezultatele meciurilor de fotbal, vizita inopinată a unor musafiri, boli ale unor persoane.

Chestionată asupra acestor previziuni, fetița a spus că noaptea, în vis, este vizitată de umbrele oamenilor morți care o anunță ceea ce se va întâmpla. Ceea ce este și mai ciudat este faptul că fetița susținea că este vizitată de o bătrână, a cărei descriere semăna cu cea a celebrei prezicătoare Vanga.

Kaede s-a născut cu o boală genetică rară, care la vârsta de câțiva ani, a condus la pierderea vederii. Kaede susține că în ciuda acestui handicap, vede lucrurile mult mai bine, decât cu ochii deschiși.

Baba Vanga, un fenomen învăluit în mister

Cei care au analizat profețiile ei au constatat că 85% dintre acestea s-au adeverit. În anul 1980, Vanga vorbea despre naufragiul unui submarin nuclear Kursk care se va solda cu sute de victime. În anul 2000, avea să se producă teribilul accident.

În anul 1989, Vanga lansa o profeție legată de prăbușirea unor clădiri din New York și despre mii de victime. În ceea ce privește viitorul Europei, Vanga atrăgea atenția asupra pericolului islamizării Europei. Pentru anul 2023, ea a prevăzut că orbita Pământului se va modifica. Primul zbor către planeta Venus va avea loc în anul 2028, iar speranța umanității va fi că va descoperi o nouă sursă de energie.

Calota glaciară va începe să se topească, iar nivelul mărilor și oceanelor va crește.

Citește și:
Albert Einstein: „Coincidenţa este felul lui Dumnezeu de a rămâne anonim”. Un articol genial despre strania și inexplicabila lume a coincidenţelor

În anul 2043, Europa va fi transformată în califat islamic. Comunismul va reveni în lume, în timp ce SUA vor utiliza arme de modificare a climei.

În anul 2100, un soare artificial va lumina și încălzi Pământul. Menționăm faptul că din anul 2008, oamenii de știință lucrează la un proiect de obținere a unui soare artificial prin tehnologia de fuziune nucleară.

Extratereștrii vor fi cei care vor ajuta pământenii să poată trăi sub apă, în condițiile în care planeta va fi afectată de secetă. Doi sori artificiali vor intra în coliziune și vor lăsa planeta în beznă.

Sursa: efemeride.ro

Dacă vă plac articolele noastre și vreți sa vă ținem la curent cu cele mai recente noutăți, puteți seta sa primiți actualizările noastre în newsfeed-ul dvs de Facebook. Vă recomandam sa dați LIKE paginii noastre de Facebook AICI , apoi să apăsați pe Urmărește și sa selectați opțiunea 'Vezi mai întâi' , ca în poza de mai jos.
Adaugă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperiri

Zidul imens din Oceanul Atlantic, care împarte planeta în două. Descoperirea făcută cu Google Earth, înfierbântă mințile pasionaților de paranormal

Published

on

Un videoclip misterios postat pe YouTube (îl vezi mai jos) pretinde că există un zid supermasiv situat pe fundul oceanelor Pământului, care cuprinde întreaga planetă. Acest zid misterios, care traversează întreg Oceanul Atlantic, de la Polul Nord la Polul Sud, care a fost găsit de un utilizator YouTube „Flat Earth Arabic“, ar avea mii de kilometri situați sub ocean. Această descoperire fascinantă ridică numeroase întrebări cu privire la istoria îndepărtată a planetei noastre și cu privire la cei care au locuit-o în vremuri demult apuse.

Această descoperire a fost realizată cu ajutorul programului Google Earth și este de-a dreptul fascinantă. Bineînțeles că numeroase semne de întrebare s-au născut odată ce descoperirea a fost realizată. Cine a construit acest zid și cu ce scop?

Susţinerea utilizatorului YouTube „Flat Earth Arabic“ întrece orice imaginație, dacă ar fi vorba de aşa ceva. Chiar o fi vorba de un zid? Dacă da, atunci acesta nu pare a fi deloc o formațiune naturală. Cine ar fi putut construi aşa ceva şi când? Care a fost scopul pentru care a fost construit? O civilizație omenească necunoscută sau extratereştrii? Din ce în ce mulți oameni sunt convinși că, datorită numeroaselor descoperiri făcute în întreaga lume, care contrazic complet istoria așa cum am fost învățați la școală, lucruri de genul acesta ar fi posibile.

Chiar dacă cărțile de istorie cuprind doar o mică parte a istoriei planetei, odată ce asemenea descoperiri fabuloase se realizează, putem să ne dăm seama că planeta noastră a avut viață inteligentă încă de la începuturi.

Acest zid subacvatic generează două teorii. Fie a fost ridicat pentru a împărți Terra în două, sau pentru a marca o graniță extrem de fină, care putea fi văzută din spațiu.

Imaginile surprinde cu ajutorul Google Earth sunt grăitoare. Zidul subacvatic este de dimensiuni extrem de mari, dacă el se observă atât de bine din satelit. Întrebarea este de ce nu a fost văzut până acum? Este posibil ca agențiile specializate să cunoască acest aspect, dar nu l-au făcut public niciodată până acum pentru a nu crea întrebări inutile în rândul oamenilor. Dacă veţi introduce coordonatele indicate în video şi veţi mări imaginea, veţi vedea foarte clar o structură masivă.

Lumea oceanelor este una misterioasă, încă nedescoperită pe deplin, care ascunde orașe pierdute, piramide misterioase și mai nou un zid megalitic, care împarte planeta în două. Această lume nu trebuie deloc ignorată pentru că ea, probabil, ascunde cea mai mare parte din adevărata istorie a Terrei, așa cum nu ne-am imaginat-o niciodată.

Citește și:
Cel mai tare tunel subacvatic din lume. Noi plombăm drumuri şi construim autostrăzi doar pe hârtie, iar norvegienii fac revoluție în construcții

Există insă şi sceptici care spun că zidul nu e unul real şi chiar ar putea fi o explicație perfect rezonabilă pentru constatarea enigmatică. Întrucât Google Earth folosește diferite imagini pentru cartografierea planetei, nu este neobișnuit pentru a întâlni părți ale hărții care pur și simplu nu se potrivesc destul de perfect, rezultând astfel un aşa zis “zid masiv”, care cuprinde întreaga planetă.

Surse: efemeride.ro; lovendal.ro

Dacă vă plac articolele noastre și vreți sa vă ținem la curent cu cele mai recente noutăți, puteți seta sa primiți actualizările noastre în newsfeed-ul dvs de Facebook. Vă recomandam sa dați LIKE paginii noastre de Facebook AICI , apoi să apăsați pe Urmărește și sa selectați opțiunea 'Vezi mai întâi' , ca în poza de mai jos.
Citește mai departe>>

Diverse

Fenomen misterios petrecut într-o pădure din Canada: pământul parcă respiră!(Video)

Published

on

By

Câteva imagini filmate recent într-o pădure din Canada surprind un fenomen ciudat. Solul acoperit de mușchi se ridică și coboară cu tot cu copacii de deasupra.

Imaginile fascinante filmate la mijlocul lunii octombrie în Sacre-Coeur, Quebec, de un localnic, Jean Arthur, și difuzate de canalul The Weather Network s-au viralizat pe rețelele de socializare, unde mii de oameni s-au întrebat care este explicația din spatele fenomenului misterios.

Unii au comparat imaginile din Quebec cu scenele copacilor vorbitori din trilogia „Stăpânul Inelelor”.

Explicația a venit repede de la oamenii de știință. Copacii într-adevăr respiră, dar nu o fac după modelul oamenilor: a inspira și a expira. Ceea ce vedem pe imagini este o iluzie.

În realitate, la ploi puternice, însoțite de vijelii, solul devine saturat, se înmoaie și își pierde din coeziune. Altfel zis, rădăcinile copacilor „joacă” în pământ, iar când vijeliile lovesc coroana arborilor, rădăcinile se ridică în solul moale și umed, apoi coboară, rezultând scena filmată.

Deși pare ciudat, fenomenul se întâmplă mai des decât ne-am putea imagina.

„Dacă vântul ar fi fost destul de puternic, mai multe rădăcini s-ar fi rupt și unii copaci ar fi căzut”, a declarat Mark Vanderwouw, expert în floră, pentru The Weather Network.

Asta nu înseamnă că arborii nu respiră. Cercetătorii atrag atenția că pădurile respiră, dar în alt mod: frunzele copacilor absorb dioxidul de carbon din atmosferă şi elimină, mai apoi, oxigen.

Sursa: stirileprotv.ro

Dacă vă plac articolele noastre și vreți sa vă ținem la curent cu cele mai recente noutăți, puteți seta sa primiți actualizările noastre în newsfeed-ul dvs de Facebook. Vă recomandam sa dați LIKE paginii noastre de Facebook AICI , apoi să apăsați pe Urmărește și sa selectați opțiunea 'Vezi mai întâi' , ca în poza de mai jos.
Citește mai departe>>

Articole recente

Facebook

Cele mai citite articole de astăzi

Copyright © 2018*stiinta-mister.ro* Unele drepturi rezervate Stiinta si Mister este un site ce va propune sa parcurgeți articole, speram noi interesante, din toate domeniile științei, sa aflați lucruri pe care nimeni nu vi le-a spus pana acum si astfel sa va lărgiți cat mai mult domeniul cunoașterii. Sub sloganul celebrului EInstein, "Cea mai frumoasă şi mai profundă trăire omenească este misterul, vă invităm să intrați în această lume necunoscută multora dintre noi. Pentru eventuale idei, sugestii și de ce nu critici vă invităm să ne lăsați mesajele dumneavoastră la contact@stiinta-mister.ro De asemenea puteți accesa si pagina noastre de Facebook www.facebook.com/stiintasimister