Articole adăugate recent

A uimit juriul de la „Next Star”, dar si pe spectatori, acest copilaș de 5 ani. Cu un IQ de 149, la doar 5 ani, Radu Ciocanea face o super demonstrație de geografie, la „Next Star”. Cunostintele lui in materie de geografie sunt pur si simplu dincolo de orice imaginație. Radu e un copil fenomen. Cam asa ar trebui sa arate Google Maps in varianta umana!

In timp ce majoritatea oamenilor inteligenti de pe planeta au un IQ in jurul valorii de 100, coeficientul de inteligenta a lui Radu, masurat de specialisti, este 149, adica foarte aproape de cel al geniului Albert Einstein.

Iata ce spune despre acest copil de numai 5 ani prof.dr. Florin Colceag:

„Radu Ciocanea nu este doar un baietel foarte inteligent, ci este gasca cu oua de aur. E potentialul maximal pe care Dumnezeu il pune in oameni.”

Cel de-al nouălea sezon aduce în fața juraților Lidia Buble, Pepe și Dorian Popa și a publicului, copii talentați la muzică, dans sportiv, stand-up comedy, street dance, circ, karate, pictură și… geografie, într-o ediție spectaculoasă și emoționantă prezentată de Dan Negru.

Iata-l mai jos pe Radu, intr-o demosntratie a geniului sau la varsta de 4 ani.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un LIKE mai jos:


Nu ratați !

Nu ratați !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here