Fermierii elvețieni  au montat pe vaci dispozitive care le controlează digestia. Accesul la stomacul fiecărui animal se face printr-o gaură de 20 de centimetri, care rămâne deschisă în permanență.

Procedeul este următorul: un dispozitiv este montat chirurgical în tractul digestiv al fiecărei vaci, printr-o gaură de 20 de centimetri făcută în stomac.

Apoi, pe gaură este montată o canulă, prin care fermierii pot verifica ce se întâmplă în stomacul animalului. Atunci când animalul nu este „examinat”, gaura este acoperită cu un capac.

Cercetătorii susțin că acest experiment este necesar pentru a înțelege mai bine cum se hrănesc vacile și cum procesează mâncarea.

Astfel, ei hrănesc animalele cu diverse tipuri de nutreț, iar apoi studiază procesul de digestie.

Cercetătorii spun că datele colectate astfel îi vor ajuta să îmbunătățească procesul de creștere a animalelor. Asociațiile pentru protecția animalelor au catalogat tehnica drept o barbarie și au amenințat că vor face totul pentru a opri astfel de abuzuri.

Sursa: incredibilia.ro

Nu ratați aceste articole !

Cei 6 indicatori care ar putea să prevestească un cutremur, potrivit expertului în geofizică Emil Străinu

Generalul Emil Străinu, a emis mai multe ipoteze cu privire la cataclismele naturale. El susține...

Declinul Imperiului Bizantin „citit” în deşeuri! Mormanele de gunoi antic arată cum marele imperiu era afectat de boli şi...

Cu un secol înainte de declinul Imperiului Bizantin, semnele care prevesteau timpuri rele erau...

Studiu: cofeina protejează şi repară muşchiul inimii

Consumul de cofeină a fost asociat cu un risc mai mic de apariţie a...
video

In România a început să se cultive Arborele miraculos sau copacul lui Dumnezeu. Planta este extrem de prețioasa pentru...

Pe dealurile submontane ale Himalayei cresc nişte arbori cu înălţimi între cinci şi şi...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here