Toată viaţa a văzut cum feţele oamenilor se transformă în dragoni şi asta de mai multe ori pe zi.

Articole adăugate recent

În 2011, o femeie s-a prezentat la o clinică psihiatrică din Olanda având o problemă cel puţin bizară. Se uita le feţele oamenilor, percepea corect chipurile, dar, după puţin timp, acestea se întunecau, urechile şi nasul se alungeau, iar pielea se transforma în solzi de reptilă. Ochii se măreau şi căpătau culori diferite, cum ar fi, de exemplu, galben, verde, albastru sau roşu. Mai mult, imaginea acestor feţe apărea şi atunci când femeia se uita la pereţi, prize sau la monitorul computerului.

Femeia, în vârstă de 52 de ani, suferea de prosopometamorfozia, o tulburare psihiatrică ce distorsionează feţele. Oamenii de ştiinţă nu au reuşit să afle cauza. Au scanat creierul într-un RMN, au făcut electroencefalograme, examinări neurologice, au analizat sângele, dar toate au ieşit bine. Savanţii cred că afecţiunea poate apărea în urma unor droguri halucinogene, atacuri cerebrale sau tumori.

Sursa: sciencealert.com


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un LIKE mai jos:


Nu ratați !

Nu ratați !

1 COMENTARIU

  1. Lucrurile astea dispar daca persoana respectiva se spovedeste.Am cunoscut cateva persoane care vedeau tot soiul de lucruri si dupa spovedanie problemele s-au rezolvat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here