Connect with us

Mistere

Ineditele experiențe de pe Lumea Cealaltă, trăite de oameni care au revenit la viață din moarte clinică

Published

on

O ușurare teribila, o lumina strălucitoare la capătul unui tunel în care simți căldura, abilitatea de a-ti vedea corpul de sus, sau pe cei dragi care au murit demult, care acum te înconjoară într-o pace absoluta. Unii oameni vorbesc despre pajiști si grădini neînchipuit de frumoase; alții văd porți deschizându-se către o frumoasă regiune de ţară, sau un oras. Mulţi aud muzică din altă lume. Acestea sunt doar câteva dintre descrierile oamenilor care au experimentat viata după moarte, mai exact perioada in care s-au aflat în moarte clinica. Nu toate experiențele, însă, au fost atât de liniștitoare. Au fost oameni care au povestit ca văzut Iadul, ca au fost lipsiți de speranța si copleșiți de temeri sau chiar ca au fost torturați de demoni.

Comunitatea științifica este totusi sceptica in ceea ce privește aceste povestiri, in timp ce altii sunt siguri ca aceste descrieri dovedesc existenta vieții de după moarte. Site-ul sfatulparintilor.ro, a realizat o sinteza a unor asemenea trăiri, din prisma unor oameni care au experimentat viata după moarte.

Veronika Ulrike Barthelştiu că erau demoni

In 1981, Veronika a fost lovita de fulger in timp ce isi conducea mașina prin furtuna. Ea povestește ca a fost “teleportata” in Iad, câțiva demoni escortând-o in “sala de așteptare”. “Aceste creaturi erau mult mai înspăimântătoare decât cele mai îngrozitoare personajele de filme horror pe care le-am văzut vreodată. Azi stiu ca erau demoni. Mărșăluiau ca niște soldați pe lângă mine. Se auzeau oameni care țipau de durere. Nu puteam sa respir si era un miros teribil. Am văzut un lac. Parea ca mijlocul unui vulcan. Demonii aruncau oamenii in niște caverne si ii înțepau cu sulițe dacă țipau. Pe pământ mișunau șerpi care intimidau oamenii”.

Am fost recunoscătoare lui Dumnezeu pentru că am putut vedea ce se întâmpla în acest lac de foc de la distanță. Nu-i aşa că ţipăm în sus de durere, atunci când ne ardem la aragaz? Cu atât mai mare este durerea pe care am putea-o experimenta în iazul de foc (…) În iad, oamenii erau preocupaţi cu propriile dureri și suferințe, care nu aveau sfârșit. În iad am descoperit o teamă care n-am avut-o niciodată pe pământ. Dar Iisus m-a trimis înapoi în corpul meu, cerându-mi să spun lumii ceea ce am văzut, a povestit Veronika.

Howard Storm: <Hai, vino! Grabeste-te! Te așteptam de multa vreme!

Howard Storm, profesor universitar american, era într-un turneu european alături de studenți de-ai săi. La un moment dat s-a prăbușit într-un țipat de durere. Ajuns de urgenta la spital i s-a spus ca are stomacul perforat si urmează sa fie operat imediat, altfel va muri. In timp ce se afla pe patul de spital așteptând medicii sa-l pregătească pentru operație, Howard s-a detașat de corpul sau, simțindu-se mai viu ca niciodată, fără nicio durere.

“Am început sa aud voci care ma strigau. <Hai, vino! Grabeste-te! Te asteptam de multa vreme!> Mi-am strigat sotia. Nu mi-a raspuns si am inceput sa urmez vocile care m-au scos din salon si m-au adus pe un culoar lung si intunecat. La un moment dat, eram atat de speriat incat le-am spus vocilor ca eu nu mai merg nicaieri. Atunci m-au atacat. M-am luptat si m-am luptat. Ma muscau si ma loveau. M-au umilit, mi-au facut multe lucruri oribile despre care nici nu mai vreau sa vorbesc. Apoi am auzit o voce <Roaga-te!> si am inceput sa spun Tatal Nostru. Dupa alte câteva rugăciuni l-am vazut pe Iisus, care m-a salvat de demoni si m-a trimis înapoi pe Pământ, spunându-mi ca de-acum încolo sa-mi trăiesc altfel viata”, povesteste Storm in cartea sa “Coborarea mea in moarte”, publicata in anul 2000.

Dr. Mary Neal: familia va avea mare nevoie de tine

In timpul unei vacante, dr. Mary Neal se plimba cu caiacul. Nu se stie cum, ambarcațiunea sa s-a răsturnat, iar Mary a rămas înțepenita cu capul sub apa, neputând sa întoarcă in niciun fel barca. A rămas cu capul in apa aproximativ 15-25 de minute. Atunci a “plecat” la ingeri si a stat alături de Dumnezeu si Iisus. In timpul acestei experiente, Dumnezeu i-a spus ca familia va avea mare nevoie de ea, întrucât va urma o tragedie, iar ea ii va ajuta pe toti sa treaca peste asta. I s-a spus ca fiul ei (atunci in varsta de 9 ani) va muri, dar nu i-a spus cand, cum si unde. In mod miraculos, salvatorii au reusit sa o aduca la viata pe Mary, care avea doua picioare rupte si multiple complicații la plamani. A stat o luna in spital si alte 6 săptămâni in scaun cu rotile. Zece ani mai tarziu, in 2009, fiul ei Willie a fost omorât într-un accident rutier. In mai 2012, dr. Mary Neal a scris cartea “Spre Rai si inapoi” in care a povestit toate trăirile sale.

Colton Burpo: Erau alaturi membrii familiei care murisera

Micutul Colton Burpo nu avea nici 4 ani cand apendicele sau a explodat si a ajuns de urgenta pe masa de operatie. Cand s-a trezit, doua ore mai tarziu, el le-a povestit parintilor ceva uimitor. A spus ca a ajuns in Rai, unde i-a intalnit pe Dumnezeu, Iisus si Ioan Botezatorul. Erau alaturi chiar si membrii familiei care murisera, chiar si surioara lui (mama avusese un avort spontan de care nu-i povestise micutului). Baietelul a mai spus ca a intalnit un barbat “Pop”. Cand familia i-a aratat albumul de fotografii, Colton a reusit sa-l identifice: era bunicul din partea tatalui. Baietelul a mai povestit ca in timpul operatiei a iesit din salon si l-a vazut pe tatal sau in alta camera, rugandu-se.

Citește și:
Neurochirurg, ieșit din comă: "Am fost plasat într-o lume în care noi suntem mai mult decât corpurile și creierele noastre... Colegii mei m-au urmărit secunda cu secundă"

Crystal McVea: In Rai ai 500 de simțuri, nu 5, ca pe Pământ

In 2009, in timpul unei intervenții medicale, Crystal McVea a intrat in stop respirator pe masa de operație. Ea a simțit ca a călătorit in Rai, ceea ce i-a întărit credința in Dumnezeu, pe care, spune ea,  l-a intalnit in persoana. L-a descris pe Dumnezeu ca fiind o imensa lumina strălucitoare, pe care o putea simti, mirosi, gusta, auzi, atinge. In Rai avea 500 de simturi, nu 5, ca pe pamant. Dumnezeu a intrebat-o daca vrea sa se întoarcă pe pământ de doua ori. Si de doua ori ea a cerut sa ramana langa El. Cu toate acestea, Dumnezeu a trimis-o inapoi. McVea poveseste aventura ei in lumea de dincolo in cartea “Trezita in Rai”, publicata in aprilie 2013. Citește mai multe pe sfatulparintilor.ro

Loading...
Dacă vă plac articolele noastre și vreți sa vă ținem la curent cu cele mai recente noutăți, puteți seta sa primiți actualizările noastre în newsfeed-ul dvs de Facebook. Vă recomandam sa dați LIKE paginii noastre de Facebook AICI , apoi să apăsați pe Urmărește și sa selectați opțiunea 'Vezi mai întâi' , ca în poza de mai jos.

Diverse

Mister bine păstrat de serviciile secrete: necropola uriaşilor din Argedava

Published

on

By

Serviciile secrete au păstrat, vreme îndelungată, o descoperire de excepţie din ţara noastră. Este vorba despre necropola de la Argedava-Popesti-Novaci, unde au fost găsite scheletele roz a nu mai puţin de 80 de uriaşi.

Se presupune că acestea au căpătat culoarea roz ca urmare a iradierii. Ele au o lungime de cinci metri. Despre această descoperire s-a vorbit în anul 2003, la un congres ştiinţific. Lumea ştiinţifică pare a nu fi interesată de o descoperire de excepţie care s-a făcut pe teritoriul României. Aceeaşi tăcere o păstrează şi oamenii de ştiinţă din SUA cu privire la descoperirea a 32 de schelete cu o lungime de aproape trei metri. Descoperirea a fost făcută în anul 1947, în Valea Morţii din Deşertul Colorado, unde există un complex de peşteri care se întinde pe o suprafaţă de 180 de mile. Alături de aceste schelete umane au fost descoperite rămăşiţe ale unor specii de dinozauri, tigri preistorici, elefanţi imperiali. În România au mai fost descoperite schelete de uriaşi la Cetăţeni, sub mănăstirea Negru Vodă, la Scăieni şi în Pantelimon, lângă Bucureşti, şi la Polovragi, în mai multe etape de săpături, finalizate până în 1994. Din păcate, aceste situri arheologice nu au fost cercetate. În anul 1974, în Munţii Apuseni, lângă cariera de calcar de la Ardeu, a fost descoperit un craniu cu dimensiuni foarte mari. Minerii care au descoperit craniul susţin că avea dimensiunile unui bostan. Maria Gimbutis este un reputat arheolog american care s-a arătat interesată de descoperirile făcute în România.

În una dintre lucrările sale, ea susţine că acum 7000 de ani, peste civilizaţia sedentară a venit din estul Europei o populaţie de uriaşi numită civilizaţia kurganelor. Uriaşii erau războinici, buni metalurgi, constructori. Ei au adus plugul metalic pe care, ulterior, populaţia sedentară l-a preluat în efectuarea lucrărilor agricole. Uriaşii au fost asimilaţi de masa de autohtoni de pe teritoriul ţării noastre. Pomeniţi de toate mitologiile lumii, uriaşii au fost una dintre cele patru rase de umanoizi de pe Pământ. Există multe zvonuri că ar fi fost găsite morminte ale unor asemenea fiinţe, dar nu a existat niciun om care să fi spus ca le-a văzut cu ochii lui. Cei interesati de subiect au mers pe urmele uriaşilor şi au găsit un om care a participat la săpăturile arheologice de la Argedava, judeţul Giurgiu. Ioniţă Florea (80 de ani) a văzut scheletele giganţilor. Iar arheologii ne-au explicat, de fapt, despre ce e vorba. „Aici era Nucetul. Părinţii mei spuneau că în aceste locuri stăteau uriaşii. Ei le spuneau jidovi,(citeşte şi Legenda Jidovilor Uriaşi) că aşa îi numeau aici pe uriaşi. Credeam că sunt poveşti, dar am avut ocazia să văd un schelet”, spu­ne Ioniţă Florea, în vârstă de 80 de ani, din comuna Popeşti, judeţul Giurgiu. Despre ce e vorba?  În nordul acestei localităţi a fost descoperită, în anul 1926, o cetate dacică, ieşită din comun prin mărime. Cel care a făcut săpături aici a fost arheologul Vasile Pârvan, care era convins că a găsit prima capitală a lui Burebista. S-au efectuat săpături în mai multe rânduri, până aproape de anul 2000. S-a dovedit în timp că a fost, într-adevăr, prima cetate de scaun a lui Burebista, care a unificat apoi toate triburile dacilor si a devenit un rege ce stăpânea aproape jumătate din Europa. Ceea ce a frapat la Argedava sunt informaţiile conform cărora, în timpul săpăturilor arheologice s-ar fi descoperit scheletele a 80 de uriaşi, adică umanoizi înalţi de aproximativ 4 metri. Acest lucru s-ar fi întâmplat prin 1946-1954. Informaţii despre schelete de uriaşi descoperite pe teritoriul României au mai existat. Dar până acum nu s-a gasit nicio persoană care să declare că le-a văzut.

„Eu am început să sap aici în 1947 cu echipa de arheologi. Ei au angajat vreo 30 de oameni din sat. Aveam atunci vreo 18 ani, eram cel mai tânăr, şi m-am dus pentru că ne dădeau 400.000 de lei pe zi. Puteam să cumpăr cu ei doar un kilogram de mălai. Era sărăcie la acea vreme. Odată, după ce am săpat la o adâncime de patru metri, am gasit o glavă (craniu – n.r.) foarte mare, cam de vreo două sau trei ori cât al unui om. Le-am spus arheologilor. Şeful era atunci Rosetti (Dinu V. Rosetti – n.r.). Ne-a trimis imediat acasă pe noi, sătenii, şi au săpat doar ei. Oasele le-au pus într-un camion cu prelată. Unde le-au dus, nu ştiu. Am săpat aşa timp de trei ani şi am mai găsit uriaşi. Să zic aşa, aveau vreo patru metri lungime. Când găseam oasele, arheologii ne trimiteau acasă, să nu vedem noi ce e acolo. Dar noi vedeam, că nu eram orbi. Ei, uite aşa am dezgropat uriaşi cu mâna mea în 1950″, a spus Ioniţă Florea.

La Argedava s-au mai gasit şi calendare solare asemănătoare cu cele de la Sarmizegetusa, dar care au dispărut, cu tot cu oasele de uriaşi, nu se ştie unde.

Sursa: teoriisecrete.ro

Loading...
Dacă vă plac articolele noastre și vreți sa vă ținem la curent cu cele mai recente noutăți, puteți seta sa primiți actualizările noastre în newsfeed-ul dvs de Facebook. Vă recomandam sa dați LIKE paginii noastre de Facebook AICI , apoi să apăsați pe Urmărește și sa selectați opțiunea 'Vezi mai întâi' , ca în poza de mai jos.
Citește mai departe>>

Articole recente

Facebook

Articole interesante

Diverse2 zile ago

Mister bine păstrat de serviciile secrete: necropola uriaşilor din Argedava

Serviciile secrete au păstrat, vreme îndelungată, o descoperire de excepţie din ţara noastră. Este vorba despre necropola de la Argedava-Popesti-Novaci,...

Dezvăluiri2 zile ago

O afirmație despre români extrasă din documente secrete ale Vaticanului de către un apropiat al Papei Ioan Paul al II-lea, a creat multă agitație în lumea academică

La orele de istorie am învățat ca limba romanească s-a născut după ce romanii au cucerit Dacia si au format...

Mistere2 zile ago

O teorie controversată, susține ca Eva nu ar fi fost prima femeie de pe Pământ, ci o anume Lilith, menționată chiar și de Biserica Ortodoxă Română

Apare o singură dată în Biblia aşa cum o ştim cu toţii – într-un capitol scris de Isaia şi acolo...

Diverse2 zile ago

Nimeni nu vorbește despre tragedia tăcută, care se dezvoltă fără oprire de câțiva ani în casele noastre și se referă la cele mai prețioase bijuterii ale noastre – copiii

Există o tragedie tăcută care se dezvoltă acum, din ce in ce mai mult în casele noastre, și se referă...

Medicină2 zile ago

Caprifoiul, planta cu efecte nebănuite, care curăță sângele și vindecă răni grave. In popor i se mai spune Mâna Maicii Domnului

Putina lume știe, dar caprifoiul este una dintre cele mai bune plante ce pot fi folosite pentru tratarea diferitelor afecțiuni....

Diverse7 zile ago

Savant japonez, laureat al Premiului Nobel pentru Medicină, a dovedit cât bine face postul organismului uman

Premiul Nobel pentru Fiziologie şi Medicină, în 2016, a fost acordat profesorului japonez Yoshinori Ohsumi, de la Tokyo Institute of...

Cele mai citite articole de astăzi

Copyright © 2018*stiinta-mister.ro* Unele drepturi rezervate Stiinta si Mister este un site ce va propune sa parcurgeți articole, speram noi interesante, din toate domeniile științei, sa aflați lucruri pe care nimeni nu vi le-a spus pana acum si astfel sa va lărgiți cat mai mult domeniul cunoașterii. Sub sloganul celebrului EInstein, "Cea mai frumoasă şi mai profundă trăire omenească este misterul, vă invităm să intrați în această lume necunoscută multora dintre noi. Pentru eventuale idei, sugestii și de ce nu critici vă invităm să ne lăsați mesajele dumneavoastră la contact@stiinta-mister.ro De asemenea puteți accesa si pagina noastre de Facebook www.facebook.com/stiintasimister