Articole adăugate recent

Avem din ce în ce mai mult certitudinea că ceva s-a schimbat în ordinea „firească” a climei. Fenomenele meteorologice extreme care au afectat România în după-amiaza zilei de marţi confirmă pe deplin acest lucru şi mulţi oameni încep să facă anumite conexiuni între acestea şi Programul HAARP, prin intermediul căruia se produc modificări artificiale ale climei.

O tornadă care s-a produs marţi în localitatea Constantin Brâncoveanu din judeţul Călăraşi a răsturnat un autocar în care se aflau 31 de pasageri şi a lăsat peste 10 case fără acoperiş.

În ultimii ani, asistăm la modificări drastice din punct de vedere climatic. Ploi torenţiale, vânturi puternice, căderi masive de zăpadă, secetă, uragane, cutremure, alunecări de teren. Singura explicaţie pe care o primim este încălzirea globală a planetei. Posibilitatea folosirii fenomenelor meteo ca armă şi manipularea acestora în interes propriu pare a fi pură ficţiune. Însă după decenii de controverse, comunitatea ştiinţifică internaţională recunoaşte astăzi aproape unanim primejdia catastrofală a schimbărilor climatice provocate de mâna omului. Manipularea fenomenelor meteorologice ar putea deveni cea mai devastatoare tactică în războaiele viitorului.

Modificările artificiale ale climei au devenit acum parte componentă a securităţii interne şi internaţionale, având inclusiv aplicaţii defensive și putând fi utilizate în scop de descurajare. Capacitatea de a provoca artificial precipitaţii intense, ceaţa densă şi furtuni de mare intensitate, ori de a produce o climă artificială în anumite zone precise sau un cutremur de mare intensitate fac parte acum din setul de tehnologii disponibile.

Programul HAARP şi manipularea vremii

Programul HAARP (High-frequency Active Auroral Research Program, în traducere Programul Activ Auroral de Cercetare folosind Frecvenţe Foarte-Înalte) reprezintă cea mai perfecţionată şi eficientă tehnologie contemporană în domeniul războiului. Este un program demarat în 1992 la Institutul de Geofizică al Universităţii Alaska din Fairbanks de către Departamentul Apărării al Statelor Unite. Acest program ştiinţific are un buget anual recunoscut oficial de 30 de milioane de dolari, deşi se pare că în realitate finanţarea este mult mai mare. HAARP este conectat la unul din cele mai mari computere din lume, iar sistemul propriu-zis se află într-o bază militară de lângă Gakona, Alaska. Acesta constă dintr-un sistem de antene speciale, de mare putere, care constituie o teribilă armă (geofizică, strategică şi cosmică) de energie dirijată.

Citește și:
Datini, tradiţii şi obiceiuri de Bobotează. Nu se dă cu împrumut şi nu este bine să te cerţi. Ce se întâmplă dacă aluneci pe gheaţă

HAARP utilizează un echipament terestru constituit dintr-o reţea de antene. Acest sistem de antene speciale de mare putere este descris de către unii oameni de știinţă drept „o teribilă armă geofizică, strategică şi cosmică de energie dirijată”, „o reeditare a proiectului Star Wars într-o formă mult mai economică și, în acelaşi timp, mult mai periculoasă, capabil să provoace schimbarea vremii, producând ploi torenţiale, uragane, inundaţii și chiar cutremure”.

HAARP este şi în România

Instalaţia HAARP, aflată lângă localitatea Corbu din judeţul Constanţa, a intrat în funcţiune pe la sfârşitul lui august 2010, iar de atunci, seismologii români sunt din ce în ce mai alarmaţi cu privire la activitatea faliei de la Vrancea, dar, atenţie, a faliei din Dobrogea de la Sabla, dar şi a faptului că se înregistrează seisme în Marea Neagră. Baza din Dobrogea este şi foarte aproape de centrala nucleară de la Cernavodă, ceea ce dă alte elemente de neliniştire a opiniei publice. Ministerul Apărării a refuzat să răspundă la cererile adresate în legătură cu această instalaţie, iar temerile ruşilor în ceea ce o priveşte sunt justificate.

Sistemul este format dintr-un ansamblu de aproximativ 40 de antene dispuse pe două rânduri, aflate în vecinătatea unor „containere militare”, care ar constitui centrul de comandă.

Surse selective: Meteoplus Facebook; newsconspy.wordpress.com; dir.org.ro

Sursa video: YouTube


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un LIKE mai jos:


Nu ratați !

Nu ratați !

6 COMENTARII

  1. Dacă există și eu sunt convins de asta… pentru că simpla despădurire nu duce la apariția de tornade în zone unde acestea nu au existat niciodată, cei care fac aceste manipulări ar trebui împușcați… Din păcate nu are cine să-i împuște de vreme ce planeta e condusă de aceiași criminali ca și ei…

  2. The Sura Ionospheric Heating Facility, located near the small town of Vasilsursk about 100 km eastward from Nizhniy Novgorod in Russia….
    Despre asta nu vrbeste nimeni. SUA intotdeauna, rusii, chinezii, chiar turcii nu au nimic de explicat ????

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here