DISTRIBUIȚI

Articole populare azi

Abhigya Anand, un tânăr indian (14 ani), a surprins întreaga lume după ce a anunţat pandemia de coronavirus într-un video postat pe YouTube încă din luna august a anului trecut. Acum, el avertizează că un alt pericol pândeşte planeta, iar acesta va apărea către sfârşitul anului, în jurul datei de 20 decembrie.

„În India, a apărut povestea unui copil despre care oamenii spun că este unul dintre cei mai tineri astrologi din lume, care a prevestit pandemia într-un videoclip postat în august, 2019. Numele său este Abhigya Anand, are doar 14 ani, iar postările sale au devenit virale pe reţelele de socializare, după ce a anunţat că «un pericol major va afecta lumea» între noiembrie 2019 şi aprilie 2020”, scriu jurnaliștii de la Opera News.

Jurnaliştii spanioli mai scriu că, la 7 ani, Abhigya Anand începuse deja să înveţe sanscrita, una dintre cele mai vechi limbi din lume. La 10 ani, s-a înscris la primele cursuri de astrologie, după ce a văzut un anunţ de pe stradă.

În februarie 2019, acesta a spus că relaţiile dintre SUA şi Iran se vor înrăutăţi. Iar acest lucru s-a întâmplat la începutul anului, când generalul irania Qasem Soleimani a fost ucis în Irak în urma unui raid american.

„Concentrarea şi talentul lui şi, probabil, o doză mare de noroc, l-au făcut să prevadă „pericolul major care va afecta lumea”. Previziunile sale au continuat. Pe 29 mai, Anand a spus că numărul de cazuri de coronavirus va scădea în mod treptat până la data de 5 septembrie 2020, când virusul va fi complet eradicat. Dat fiind numărul mare de infectări, previziunea lui pare destul de optimistă”, mai scriu jurnaliştii de la Opera News.

Citește și:
Fotografia ridicată la rang de artă. Un tânăr indonezian creează poveşti din imagini obişnuite (Foto)

Pandemia de coronavirus a depăşit duminică pragul de 400.000 de decese în lume, continuând să se răspândească rapid în ţări din America latină, scrie AFP. Duminică, în timpul rugăciunii Angelus, în faţa a sute de credincioşi din Piaţa Sfântul Petru, Papa Francisc, născut la Buenos Aires, s-a arătat îngrijorat de criza de pe continentul său de origine.

„Din nefericire (…) în America latină, virusul continuă să facă numeroase victime”, a deplâns el, exprimându-şi compasiunea pentru „aceste populaţii, pentru bolnavi şi familiile lor, şi pentru toţi cei care îi îngrijesc”.

O altă epidemie va izbucni în jurul datei de 20 decembrie 2020 şi va fi mult mai agresivă

Potrivit lui Anand,  o altă epidemie va izbucni în jurul datei de 20 decembrie 2020, va fi mult mai agresivă şi va dura până în martie 2021. Tânărul astrolog a explicat că, în acea zi, planetele Saturn şi Jupiter vor fi „complet aliniate”. Efectele acestei alinieri, spune Anand, vor provoca „multe boli, dezastre și chiar foamete” în rândul populației, deoarece va fi foarte dificil pentru agricultori să își recolteze produsele.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un LIKE mai jos:


Nu ratați !

Cel mai citit articol din această săptămână

A fost recunoscut oficial drept al optulea continent al planetei

Se numește Zealandia și este un continent, scufundat în Oceanul Pacific, la nord de Australia și de Noua Zeelandă. Acest fragment din placa oceanică, ce se întinde pe 5 milioane de kilometri pătrați (cam două treimi din Australia învecinată), a fost recunoscut oficial în...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here