Articole adăugate recent

Oamenii de ştiinţă ruşi au făcut o declaraţie senzaţională: civilizaţii superdezvoltate au existat pe Terra înainte ca omul actual să existe. Aceasta este concluzia la care au ajuns mai mulţi specialişti ruşi în urma descoperirilor realizate în ultimii ani.

Chiar dacă această nouă teorie lansată de numeroşi oameni de ştiinţă ruşi nu mulţumeşte pe toată lumea, este cert faptul că descoperirile artefactelor inexplicabile a ridicat de numeroase ori problema existenţei unor civilizaţii extrem de avansate. Aceste artefacte au fost iniţial catalogate ca fiind nepotrivite pentru epoca sau locul din care proveneau. Specialiştii nu aveau nicio explicaţie logică, motiv pentru care fie au fost alocate civilizaţiilor extraterestre care au vizitat Terra în trecutul îndepărtat, fie au fost considerate provenite din viitor.

Unul dintre aceste artefacte impresionante este cel descoperit în timpul unei partide de pescuit de către Viktor Morozov, undeva pe teritoriul Rusiei. Acesta consta într-o piatră, la prima vedere ca oricare alta, dar atunci când a fost studiată mai bine s-a realizat că este vorba despre un cip extrem de avansat din punt de vedere tehnologic. Cipul în cauză este încastrat în piatră şi pare să fi funcţionat la parametrii optimi cu multe sute de mii de ani în urmă.

În urma analizelor de laborator, a ieşit la iveală faptul că artefactul în cauză are o vechime de cel puţin 250 de milioane de ani. Pornind de la această descoperire fascinantă, mai mulţi oameni de ştiinţă din Rusia au ajuns la concluzia că trecutul îndepărtat al planetei noastre ascunde numeroase civilizaţii extrem de avansate, care fie au dispărut din cauze necunoscute sau au părăsit planeta căutând un loc mai bun pentru a-şi continua viaţa.

Citește și:
Ce înseamnă când visezi o persoană dragă, care a murit? Un psiholog explică semnificația acestor vise

Cipul în piatră este doar un exemplu a teoriei emisă de specialiştii ruşi, dar de-a lungul secolelor au fost descoperite numeroase artefacte care nu îşi avea locul acolo şi ale căror origini se regăsesc cu multe milioane de ani în urmă.

Citeste mai multe pe efemeride.ro


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un LIKE mai jos:


Nu ratați !

Nu ratați !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here