Depresia pe lista cauzelor cancerului. Cum se poate vindeca organismul când bolnavul înţelege cauza bolii

0
loading...

Despre puterea autosugestiei în vindecarea bolilor precum şi despre şansele de vindecare pe care le are un bolnav optimist spre deosebire de unul care își acceptă resemnat, sfârșitul, au vorbit mai mulţi medici renumiţi, printre care Prof. Dr. Leon Dănăilă, „sculptorul de creiere” şi Dr. Ryke Hamer, cunoscut pentru  descoperirile sale publicate în „Cele 5 Legi Biologice ale Noii Medicine”.

Prof. Dr. Leon Dănăilă a acordat un interviu în care a povestit despre activitatea cerebrală și cât de complicată e. Doctorul ne învață cum să ne menținem creierul în formă și să îl protejăm. Prof. Dr. Leon Dănăilă a scris peste 54 de cărți de neurochirurgie și neuropsihologie. El este cel care a descoperit o celulă nouă în creier, pe care a numit-o cordocit.

„Fenomenele parapsihologice, autosugestia, sugestia, empatia sunt reale. S-a dovedit că acest creier are o putere foarte mare. Există oameni care au o putere aparte de a influența activitățile unei colectivități. Anumiți conducători, așa cum a fost Hitler, aveau o putere aparte de a hipnotiza masele, de aceea oamenii executau tot ce spunea. Puterea asta de a influența este reală, creierul are niște unde care pot influența. De exemplu, descântecele, care au o bază reală, funcționează în acest fel.

Și preoții au această putere de a influența. De aceea, dacă preotul îi citește unui bolnav, sistemul imunitar al acestuia devine mai puternic, el se simte bine. Credința în Dumnezeu îi dă bolnavului o imunitate mai bună, el rezistă mai bine la boală pentru că boala este formată 50% din stare organică și 50% din stare psihică. Oamenii optimiști au un sistem imunitar foarte bun, pe când cei pesimiști se îmbolnăvesc mult mai repede. O stare depresivă poate duce până la cancer, uneori. Și medicii pot influența starea bolnavului prin ceea ce îi transmit. Dacă un medic îl încurajează pe bolnav, îi spune că se va face bine, îi e aproape, îl atinge, aceste gesturi au mare influență asupra bolii. Și persoanele apropiate îl pot ajuta pe bolnav dacă îl îmbărbătează”, a spus Prof. Dr. Leon Dănăilă.

Principiile pentru vindecare în viziunea Dr. Hamer:

În primul rând: Pacientul devine „stăpânul absolut” al tratamentului. E 100% responsabil pentru condiţia lui şi nu-şi pune speranţele în nimeni mai mult decat în el însuşi.

Apoi pacientul va lucra la înţelegerea cauzei care a provocat conflictul şi implicit boala.

În final va colabora constructiv cu doctorul pentru a crea un plan eficient de rezolvare a conflictului atât mental cât şi practic.

Dr. Hamer pune accentul pe rezolvarea empirică (practică) a oricărui conflict emoţional, însă pot fi benefice şi psihoterapia, terapiile prin hipnoză şi regresie sau altele de acest fel.

Frica de cancer/moarte poate genera alt conflict, pe lângă cel existent. E nevoie să renunţi total la astfel de gânduri, pentru ca faza de vindecare să se desfăşoare fără probleme.

O persoană sănătoasă, bine hrănită, odihnită, relaxată,cu activitate fizică zilnică şi care are convingeri pozitive, va face mult mai uşor faţă oricărui conflict, şi, de asemenea, se va lovi de mult mai puţine.

La femeile însărcinate, orice formă de cancer sau de tip cancer se va vindeca/elimina pe cale naturală, începând cu a 3-a lună de sarcină, deoarece sarcina are prioritate absolută, spune dr. Hamer.

Surse selective: secretulcunoasterii.ro; financiarul.ro


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un LIKE mai jos:

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here