Demonul roșu – noua carte scrisă de Cristian Terran

1
loading...

Demonul roșu este noua carte scrisa de Cristian Terran, autor cunoscut pentru cartea Planeta arhonților, apărută anul trecut pe piață. Cristian Terran ne surprinde cu un stil nou și totuși original, o oarecare schimbare de prezentare a situației comparativ cu Planeta arhontilor. În Demonul roșu, a făcut în primul rând o analiză a situației internaționale și a așa-zisei crize planetare actuale, apoi  a pus câteva întrebări la care a încercat, sau chiar reușit să răspundă:

Există oare un sistem malefic ce stă în spatele a tot ceea ce cunoaștem, a ceea ce se întâmplă de câteva mii de ani pe această planetă?
Există un plan bine structurat în ceea ce se întâmplă acum în anul 2020 pe Terra?
Suntem cobaii unei mici grupări de persoane ce s-au hotărât să acapareze tot?
Trăim într-o simulare creată anume pentru a face experimente cu și pe noi, oamenii?
Suntem controlați de către entități din planuri paralele, densități diferite, pentru scopurile lor obscure?
Este acest sistem pus la cale de la începutul creației sau a fost virusat pe parcurs?
Suntem în stare să descifrăm aceste probleme și să descoperim o cale de evadare?

O carte cu iz misterios, cu teorii ale conspirației îmbinate cu ezoterismul modern al vremurilor dinaintea schimbării de paradigmă la care asistăm.

„Ce este această forță misterioasă care nu poate fi sugrumată de controlul presei? Ce este această forță care nu poate fi suprimată de bancheri și de acțiunile interminabile ale guvernelor captive și ale instanțelor judecătorești? Ce este această forță care ni se dezvăluie? Ce se complotează în spatele ușilor închise?
Despre ce vorbesc în încăperile puterii, unde în adâncul ființei lor cu siguranță tremură? Răsuflarea fierbinte din ceafa lor este ca un fior rece pentru cei care cred că se pot ascunde în spatele ușilor păzite, în spatele banilor și al unei puteri aparente, în spatele armatelor și al justiției lor, în spatele minciunilor care, că niște ziduri, credeau că îi vor proteja și care acum devin zidurile închisorii lor.
Mulți oameni spun că un Demon se plimbă printre noi cu un plan și cu instrumente de tortură și opresiune.
Acest demon merge printre noi de foarte mult timp, făcând planuri de foarte mult timp; acest demon lucrează pentru răul suprem al unei epoci apuse; acest demon vrea război, genocid, gulaguri și lagăre de concentrare; acest demon vrea țipete de durere fără încetare și neîntrerupte de drepturi și protecțîi.
Acest demon are tot dreptul să facă ceea ce vrea, garantat de legile create de alți mici demoni angajați sau compromiși, ajunși la putere pentru că prea mulți oameni au visat la propria dezvoltare care a venit deghizata sub formă libertățîi și independenței de a achiziționa și de a poseda ceea ce nu aveau și de care credeau că aveau nevoie pentru că viețile lor să fie complete.
Acest demon țipă după sânge în știrile de pe primele pagini ale mass-mediei controlate de el. Acest demon vrea să atace și să distrugă națiuni și oameni care nu au mai purtat războaie unii cu alțîi de sute de ani, iar cei care au purtat, au făcut-o cu sprijinul și la îndemnul acestuia.
Agenții acestui demon călătoresc din țară în țară chiar în acest moment, răsuflând în ceafa altor demoni, până când își ating scopul pe care îl doresc.
Ei vor să deschidă porțile iadului, doar pentru a vedea ce se întâmplă și să urmărească apoi spectacolul. Nu vă fi pace, simetrie sau prosperitate atât timp cât acestui demon și echipei lui îi este permis să umble printre noi.
Am fost în război mereu cu același inamic ale cărui principale arme sunt ignoranța și poftele noastre.
Suntem seduși, dar vom merge oare de bună voie pe calea răului? Chiar dacă nu vă simțiți liberi, prin acțiunile voastre puteți împiedica acest sistem să mai funcționeze!
Puțini înțeleg… și mai puțini vor pricepe! Acesta este demonul roșu!”  ––-   Fragment

Pentru a vă face o idee de ansamblu al subiectelor abordate în carte, vă prezentăm Cuprinsul cărții Demonul roșu:

Introducere
Sfaturi
Capitolul I – Ce se întâmplă
Capitolul ÎI – Big brother modern
Capitolul III – Virusul fricii
Capitolul IV – Ezoterizm în epoca modernă
Capitolul V – Sacrificii umane moderne
Capitolul VI – Jertfe umane „mascate”
Capitolul VII – Demonul roșu
Capitolul VIII – Scopul
Capitolul IX – Scenarii pentru viitor (apropiat)
Capitolul X – Automotivare
Capitolul XI – Forță majoră
Capitolul XII – Evadarea din Matrix

Cartea poate fi comandata la adrresa – https://librero.ro/carte/demonul-rosu-cristian-terran/


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un LIKE mai jos:

Nu ratați !

1 Comment

  1. Cartea; Planeta Arhonţilor este o carte bună, excelentă aş zice, informaţii noi ce merită citite, aprofundate, Demonul Roşu este o mare înşelăciune, la acelaşi preţ, scrisă cu litere foarte mari, la un rând jumate, repetitivă, culoarea roşie explicată(?) pe 15 pagini, aproape 0 informaţii noi, multe preluate din planeta arhonţilor, Cristian Terran a trişat urât cu cartea asta.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here