De ce sunt mai fericiţi bărbaţii care îşi aleg partenere „mai plinuţe”

0
loading...

Rezultatele unui studiu au relevat faptul că există legătură între greutatea corporală și fericire în relația de cuplu. Potrivit acestui studiu, bărbații cu partenere mai plinuțe nu sunt doar mai fericiți, ci se bucură și de o durată mai lungă de viață comparativ cu cei care au partenere cu greutate normală sau redusă.

Mulți bărbați preferă femeile cu forme apetisante, iar știința spune că ele au și capacitatea de a-i face fericiți.

Sophia Loren, o actriță cu forme pline în tinerețe spunea că preferă câteva kilograme în plus pe șolduri decât să renunțe la a se bucura de micile plăceri cum ar fi pastele, pizza, tiramisu și vinul roșu.

Potrivit unui studiu condus de dr. Filemon Alvarado și dr. Edgardo Morales, de la catedra de psihologie a UNAM (Universitatea Națională Autonomă a Mexicului), bărbații care sunt căsătoriți sau doar într-o relație serioasă cu femei plinuțe sunt de zece ori mai fericiți decât cei ale căror partenere de viață sunt slabe.

Nu doar că zâmbesc mai mult, dar au și soluții mult mai rapide la problemele serioase de viață.

Studiul a arătat, de asemenea, că femeile plinuțe au un nivel mai ridicat de înțelegere și anticipare a nevoilor partenerilor lor.

Acestea au și abilități mai bune de supraviețuire. În ultimii ani, multe femei s-au axat mai mult pe carieră și mai puțin pe gătit, însă studiul a ajuns la concluzia că femeile plinuțe preferă să gătească și au grijă de partenerii lor.

Cu alte cuvinte, acele câteva kilograme în plus nu sunt grăsime, ci reprezintă un aport suplimentar de dragoste și sensibilitate.

Femeile cu forme au fost apreciate dintotdeauna, pentru că emană feminitate și fertilitate. Nici suplele nu trebuie să își facă griji, fiecare tip de femeie atrage un anumit soi de bărbat.

Ideea este că femeile nu trebuie să se ghideze după matrițe, nu trebuie să fie toate la fel, ci să se respecte și să-şi iubească trupurile, să aibă întotdeauna ca ideal sănătatea proprie, atât fizică, dar și mentală.

Nu trebuie să se tortureze cu diete stricte, dacă structura lor este mai plină, ci să-şi îmbrățișeze feminitatea și să devină partenera bărbaților care preferă femeile voluptoase pentru că frumusețea nu se măsoară cu cântarul sau cu centimetrul.

Sursa:inbucatarie.ro


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un LIKE mai jos:

Nu ratați !

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here