Connect with us

Descoperiri

Cel mai apreciat om de stiință din Rusia afirmă ca în urmă cu 12-14 milioane de ani, existau civilizații care conduceau mașini gigant

Published

on

Alexander Koltypin este un geolog rus care a lansat o teorie incredibilă. Acesta susţine că, în urmă cu aproximativ 12-14 milioane de ani în urmă, existau civilizaţii care conduceau maşini gigant.

“Putem presupune că vehiculele vechi pe roți au fost conduse pe pământ moale, poate pe o suprafață umedă”, a declarat dr. Alexander Koltypin, geolog şi director al Centrului de Cercetare Științifică de Științe ale Naturii de la Universitatea Internațională Independent-Ecologică din Moscova. “Astfel de cazuri sunt bine cunoscute eologilor, ca de exemplu urmele de dinozauri ce au fost păstrate în mod natural, într-un mod similar.”, a spus Koltypin, conform The Mirror, citat de evz.ro.

Koltypin dă exemplu şanţuri formate în pământ în centrul Turciei. Acesta spune că acestea nu s-au format în mod natural, ci că ar exista posibilitatea ca unele civilizaţii antice să fi condus maşini de teren pe pământ moale. 

Dr. Koltypin a descris urmele ca fiind “şanţuri pietrificate în depozitele stâncoase, realizate din cenuşă vulcanică compactată. Toate aceste zone pietroase sunt pline de şanţuri rămase cu milioane de ani în urmă …. nu vorbim de oameni aici. Avem de-a face cu un fel de vehicule de teren. Perechile de şanţuri trec unele peste altele din loc în loc, iar unele şanţuri sunt mai profunde decât altele.”

Aceste urme seamănă cu cele făcute de dinozauri. Şanţurile Koltypin lansează ipoteza că au existat civilizaţii antice. “Poate că aceste creaturi nu erau fiinţe umane moderne”.

Vârsta şanţurilor, potrivit lui Dr. Koltypin, este cuprinsă între 12 și 14 de milioane de ani: “Ca şi geolog, pot să vă spun cu siguranță că vehicule de teren antediluviene (pre-biblice) au fost prezente prin Turcia acum 12-14 de milioane de ani.”

Geologul rus a mai spus: “Cred că vedem semnele civilizației care a existat înainte de crearea clasică a acestei lumi. Poate că creaturile dinaintea civilizației nu erau ca ființele umane moderne (…) Toate acestea dovedesc existența unor civilizații antice, care sunt adesea ignorate de oamenii de ştiinţă”.

Omul de ştiinţă rus a descoperit că adâncimea maximă al unui şanţ este de aproximativ 1 metru. Pe părțile laterale ale şanţurilor se pot observa zgârieturi orizontale, care se pare că au fost lăsate de capetele osiilor utilizate pentru roțile vechi ale unor vehicule. El a mai adăugat că distanța se potrivește foarte mult cu cea existentă între roțile de mașini moderne, dar şanţurile sunt prea adânci pentru a fi făcute de vehiculele de astăzi. Citeste mai multe pe lovendal.ro

Citește și:
Fabulosul tunel din Banat, inclus între „comorile ascunse ale Europei“, poate fi găsit doar cu GPS-ul

Loading...
Dacă vă plac articolele noastre și vreți sa vă ținem la curent cu cele mai recente noutăți, puteți seta sa primiți actualizările noastre în newsfeed-ul dvs de Facebook. Vă recomandam sa dați LIKE paginii noastre de Facebook AICI , apoi să apăsați pe Urmărește și sa selectați opțiunea 'Vezi mai întâi' , ca în poza de mai jos.

Descoperiri

Material descoperit recent, care respinge formarea particulelor de gheaţă pe orice suprafaţă

Published

on

By

Un nou material împiedică formarea gheții pe orice suprafață. Aceasta poate fi pus inclusiv pe avioane și va reduce astfel costurile cu degivrarea, dar mai ales întârzierile din cauza acestor proceduri.

Numai în Statele Unite, companiile aeriene pierd anual miliarde de dolari din cauza gheții care întârzie zborurile. De aceea, interesul pentru o soluție eficientă și deloc costisitoare este tot mai mare.

Un prim rezultat l-ar putea avea inginerii din Houston, care au creat un polimer rezistent, prietenos cu mediul. Cea mai importantă caracteristică este că respinge formarea particulelor de gheață. Chiar și o peliculă subțire dacă se va depune pe fuzelaj, imediat va crăpa și va aluneca.

Materialul se aplică la fel ca un spray și se prinde de orice suprafață. Dacă va fi folosit la aeronave, nu le va afecta din punct de vedere aerodinamic.

În plus, este atât de rezistent, încât va face față și razelor ultraviolete, iar testele au arătat că un singur strat poate fi utilizat mai bine de 10 ani.

Sursa: digi24.ro

Loading...
Dacă vă plac articolele noastre și vreți sa vă ținem la curent cu cele mai recente noutăți, puteți seta sa primiți actualizările noastre în newsfeed-ul dvs de Facebook. Vă recomandam sa dați LIKE paginii noastre de Facebook AICI , apoi să apăsați pe Urmărește și sa selectați opțiunea 'Vezi mai întâi' , ca în poza de mai jos.
Citește mai departe>>

Articole recente

Facebook

Articole interesante

Cele mai citite articole de astăzi

Copyright © 2018*stiinta-mister.ro* Unele drepturi rezervate Stiinta si Mister este un site ce va propune sa parcurgeți articole, speram noi interesante, din toate domeniile științei, sa aflați lucruri pe care nimeni nu vi le-a spus pana acum si astfel sa va lărgiți cat mai mult domeniul cunoașterii. Sub sloganul celebrului EInstein, "Cea mai frumoasă şi mai profundă trăire omenească este misterul, vă invităm să intrați în această lume necunoscută multora dintre noi. Pentru eventuale idei, sugestii și de ce nu critici vă invităm să ne lăsați mesajele dumneavoastră la contact@stiinta-mister.ro De asemenea puteți accesa si pagina noastre de Facebook www.facebook.com/stiintasimister