Cea mai pură și mai energizantă apă din lume. „Apa vie” de la 7 Izvoare din Carpati, un mister chiar și pentru oamenii de știință

2
loading...

Calitatea apei celor 7 izvoare din Munții Bucegi reprezintă un mister chiar și pentru oamenii de știință. Izvoarele sunt situate în partea estică a Bucegilor, în Cheile Zănoaga, între Lacurile Bolboci și Scropoasa.

Alimentarea lor se face  dintr-un lac subteran. Având un debit de circa 400 de litri pe secunda, izvoarele țâșnesc la suprafață de foarte mult timp. Unii profită și vând „apa vie”, speculând mitul, legenda si proprietățile reale ale apei.

Trebuie specificat faptul că cele 7 izvoare si calitatea lor de apa vie, au existat cu mult înaintea afaceriștilor. Un lucru cert este că izvoarele curgeau si acum 2000 de ani, potolind setea de cunoaștere a sacerdoților si inițiaților, vindecând muribunzi ori răcorindu-l pe Zamolxe si asigurându-i nemurirea.

Explicația științifică, în ceea ce privește puritatea apei, rezultă din  cercetările de laborator, care s-au  făcut încă din anul 1927.

Oamenii de știință întăresc ideea conform căreia apa din izvoare ar fi cea mai pură si mai energizată apă din lume, deoarece izvoarele ar traversa un zăcământ de argint. Acesta împiedică dezvoltarea bacteriilor.

Astăzi, zona este închisă. Se spune că  ar fi destinată în întregime cercetărilor. Nu știm daca nu cumva se vrea monopolul, ca în vremurile trecute, atunci când doar marele demnitar avea exclusivitate pentru a-și asigura nemurirea.

Specialiștii de la NATO vor apa celor 7 izvoare!

„Fără îndoială că serviciile de informații ale NATO, cea mai puternica alianță politico-militara din toate timpurile, sunt mereu pe faza. Astfel se explica cum au aflat de apa cu proprietăți curative care tasneste dintr-o stanca pe coclauri puțin umblate din munții aflați la 13 km de Comarnic, pe Valea Prahovei, din izvorul Șapte Bolovani, cunoscut mai bine doar de câțiva pădurari.

Experții NATO din Berlin s-au aventurat in primăvara anului trecut pana la Bolovani, recoltând apa in niște recipiente, conținut ce a arătat, in urma unor analize sofisticate de laborator, ca lichidul nu conține deloc nitrați, fiind cel mai pur din Europa.

In decembrie 2006, compania FURRY INFOR SRL din Campina a concesionat prin licitație izvorul si terenul aferent de la Bolovani, pe o perioada de 49 de ani. 

In afara de gradul excepțional de puritate a apei de la izvorul Șapte Bolovani, despre proprietățile curative ale lichidului pentru diverse maladii nu se știe aproape nimic. Cu totul altfel stau lucrurile in zona numita SAPTE IZVOARE de pe versantul estic al munților Bucegi, pe Valea Ialomiței, intre Lacrile Bolboci si Scropoasa, cu cele de la Șapte Izvoare, aflat la circa 7 km de Herculane, pe drumul spre Baia de Arama, sau cu Izvorul Tămăduirii de la Sâmbăta de Sus, de la Poalele Munților Făgăraș. Pentru a radiografia proprietățile curative ale apelor respective trebuie sa coboram cu opt milenii intr-o istorie care ne va rezerva in viitor multe surprize….”

Dr. ing. Ion Olteanu declara in vara anului 2003 pentru cotidianul Libertatea ca dosarele de la Sapte Izvoare” au fost redeschise in 1990, iar testele moderne confirma ca apa izvoraste dintr-o grota, unde se afla un imens lac subteran, cu un debit de 4.000 litri/secunda. Izvoarele sunt intr-adevar unele dintre cele mai pure surse naturale de apa plata din lume, datorate unor anomalii ale magnetismului Terrei, inca nestiindu-se cauza si efectele ce le pot avea anomaliile respective asupra organismului uman.

Gheorghe Marmureanu, directorul Institutului National de Fizica a Pamantului, a precizat recent ca, in urma studiilor de cercetare a rocilor, ultima inversare a polilor magnetici a avut loc acum 780.000 de ani. Conform cotidianului Ziarul, unii cercetatori situeaza fenomenul la sfarsitul anului 2012, marcat de schimbarile dramatice de climei, iar radiatiile solare mult mai puternice sunt o consecinta ce va afecta in special persoanele care simt campul electromagnetic al Pamantului, respectiv paranormalii.

Investigatiile facute de noi au dus si la descoperirea partii pline a paharului, deoarece exista un dispozitiv caruia, din motive de publicitate, nu ii dam numele, care, combinand elemente de radionica si organicitate, focalizand un flux energetic extrem de puternic asupra unui subiect, are efecte benefice asupra unor maladii, apa distilata isi schimba gustul, iar plantele tratate cu apa incarcata de respectivul aparat cresc remarcabil mai repede decat celelalte plante.

Citește mai multe pe esoterism.ro


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un LIKE mai jos:

Nu ratați !

2 Comments

  1. Am avut,mai avem,si inca vom mai avea multe multe bogatii,dar trebuie sa spunem odata STOP strainilor sa le exploateze in interesul numai al lor…aceste bogatii au apartinut,apartin si trebuie sa apartina si in beneficiul numai ROMANILOR,,,!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here