Șapte lucruri pe care le simte omul atunci când moare

1
loading...

Moartea este unul dintre cele mai mari mistere ale vietii. In funcție de convingerile fiecăruia dintre noi, moartea poate pune o mulțime de întrebări – Ce se întâmplă după? Unde mergem?

Până în prezent, se credea că încetarea bătăilor inimii duce la oprirea circulației sangvine, după care celelalte organe mor rapid din cauza lipsei oxigenului. Potrivit rezultatelor unui studiu recent, publicat în revista Proceedings of the National Academy of Sciences (PNAS), în ultimele clipe de viață creierul îndeplinește un rol mai important decât inima, informează Live Science.

Dr. Michael Newton este cel care in urma cercetărilor va poate răspunde la intrebări legate de ce simte omul atunci când își pierde viața. In cartile sale „Calatoria si destinul sufletelor„, Dr. Newton detaliaza rezultatele unor decenii de cercetare in domeniul calatoriilor sufletului. Dr. Newton a folosit hipnoterapia pentru a aduce din trecut orice traume experimentate, conducand subiectii prin intermediul acelor amintiri catre vindecare. In acest proces, el a descoperit ca oamenilor le-au venit in minte amintiri care nu au avut loc in aceasta viata – ci dintr-un loc dintre vieti. Ce a fost chiar mai uimitor, este faptul ca in timpul cercetărilor, subiectii sai au avut aceleași amintiri de baza.

Potrivit studiului sau, acestea sunt cele 7 lucruri de baza care se întâmpla cu noi atunci când vom muri:

  1. Revizuirea rapida a intregii vieti

Un fenomen extrem de comun este acela in care oamenii, fiind in fata morții, vad întreaga lor viata exact ca un film derulat extrem de repede. Creierul se setează pe modul hiper-viteza si începe revizuirea băncii de date a memoriei înainte ca sufletul sa se separe de corp.

  1. Puteti vedea corpul in care ati fost

Multi oameni vor vedea corpul lor fizic din care au ieșit in momentul in care conștiința se deconectează de la corpul fizic. Veți putea vedea împrejurimile si lucrurile care se întâmpla in jurul corpului vostru mort. Acest lucru nu te va speria, pentru ca se va simți ca fiind un lucru firesc. Unii oameni au raport un sentiment de frustrare sau furie asupra modului in care au murit si isi doresc sa mearga inapoi in corpul lor pentru a cauta razbunare, dar acest sentiment trece cu timpul, pe masura ce incepe sa cada in Lumina.

  1. Lumina puternica

Oamenii au raportat întotdeauna ca vad o lumina puternica atunci când mor. Lumina apare in depărtare, si veti fi lent atras spre ea, aproape ca si cum ati fi sub influenta unui magnet. Lumina este întotdeauna insotita de un sentiment de iubire si pace. Aceasta este faza de tranziție a ta inapoi la casa ta, in lumea spiritelor.

4. Vezi toate rudele decedate

Chiar atunci când intri in lumea spiritelor după ce ai fost tras prin lumina, esti întâmpinat de cei dragi, care sunt acolo pentru tine pentru a te imbratisa. E ca un fel de reuniune. Acestea nu sunt neaparat rude din viata ta curenta pe pamant. Acestea pot fi membri de familie ai dumneavoastra din vietile anterioare care au fost cu voi de-a lungul evoluției sufletului tau. In esenta, aveti membri ai familiei pe care nu ii stiti in prezent, dintr-o linie genealogica cu totul alta care te vor saluta pe masura ce vei intra in lumea spiritelor. Desigur ca ve veti amintiti numele lor si le veti recunoaste fetele lor la intoarcere.

  1. Ingerul păzitor sau ghidul spiritual

Aveti propriul înger păzitor atribuit sau „ghidul spiritual”, in functie de termenii care va plac sa-i utilizati mai bine. Oricum ai vrea sa-l numești, vei intalni ghidul tau in lumea spiritelor care te va mangaia si care te va face sa te simtiti ca acasa. Dar, acesta este, de asemenea, momentul in care jocurile si distracția s-au terminat. Dupa ce vi se vor prezenta unele dintre locurile ceresti, datoria va incepe sa sune. Ghidul tau a fost cu tine si cu ochii pe tine de-a lungul vietii tale, si vrea sa mearga peste unele lucruri cu tine. E timpul sa scoti acum cardul tau, practic raportul de viata pe care l-ai trait.

  1. Revizuirea întregii vieți

Dupa intalnirea cu ingerul pazitor/ ghidul spiritual , veti parcurge impreuna cu acesta absolut toate lucrurile pe care le-ai facut in viata. Oamenii au raportat ca au vazut intreaga lor viata ca un fel de film sau ca paginile unei carti. Va trebui sa vezi lucruri care te vor face sa-ti fie rusine cum ar fi esescurile pe care le-ai avut, insa nu este timp pentru judecata. O sa fie timp de revizuire si discutii pentru a putea imbunatatii sufletul. Dupa ce veti revedea toata viata, s-ar putea ajunge la un acord cu ghizii tai pentru a te intoarce inapoi pe Pamant dupa o perioada, pentru a indrepta anumite lucruri, insa acest lucru se va intampla dupa o perioada de timp petrecuta in lumea spiritelor.

  1. Tu nu o sa vrei sa mai revii

Vei simti o cantitate coplesitoare de pace si iubire care te va face sa nu-ti mai doresti sa te intorci. Nu trebuie sa va faceti griji cu privire la boli sau sarcini pamantesti. Sunteti acum fara margini, in siguranta si liberi cu adevarat. Nu aveti nici un stres, nici o durere si nici o suferinta.

Dar tine minte, reincarnarea s-ar putea lasa așteptata. Este posibil sa va oferiți voluntar pentru a va reîntoarce sa ajutați alte suflete de pe pământ, s-ar putea sa fie necesar sa veniți înapoi pentru a atenua Karma sau puteți alege sa veniti înapoi pentru a evolua mai mult ca suflet si experiența in bogatia vietii. Vezi mai multe aici


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un LIKE mai jos:

Nu ratați !

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here