Connect with us

Mistere

Cazul inexplicabil al unui băiețel care și-a amintit cum și-a pierdut viața în al II-lea Război Mondial, fiind pilot de avion. Deja vu sau reîncarnare?

Published

on

Un băiețel din Louisiana, SUA, pe nume James Leininger, iubea avioanele de jucărie. Micuțul părea sa aibă o atracție către meseria de pilot, încă de la vârsta de doi ani, atunci când s-a întâmplat ceva inexplicabil.

Băiețelul a început sa aibă coșmaruri cu o prăbușire oribila de avion. Nu bănuia nimeni ca ar putea fi vorba despre niște amintiri din viata anterioara. Coșmarurile au devenit din ce in ce mai clare pentru copil. Acesta striga în timpul somnului, lovind cu mâinile si picioarele in aer.

„Avion in flacari! Avion prabusit! «Micutul» nu poate sa iasa!” –  a strigat James intr-o noapte. Acesta a fost momentul in care Bruce, tatal copilului, a început sa facă cercetări.

Un alt episod care i-a determinat pe părinti să creadă că fiul lor a fost aviator într-o viata anterioară a fost atunci când, la vârsta de 3 ani, într-o filmare, James poate fi văzut înconjurând un avion ca şi cum ar face o verificare înainte de zbor. Asemeni unui pilot profesionist. Desenele făcute de el erau cu avioane în flăcări, deși la acea vârstă nici măcar nu știa să-şi scrie numele.

„De la doi ani avea coșmaruri ca este împuscat într-un avion de război. Treceam pe lângă camera lui si-l auzeam țipând: «Avion la pământ, foc, nu pot iesi!». Când l-am întrebat despre ce este vorba mi-a răspuns ca japonezii au tras in avionul lui”, a povestit Andrea, mama copilului.

La vârsta de 22 de luni, James a mers împreuna cu părintii sai la Muzeul Zborului din Dallas. La vederea avioanelor din cel de-Al Doilea Razboi Mondial, James a încremenit. In cele din urma, familia a fost nevoita sa părăsească muzeul.

Consiliat de un specialist despre reîncarnare, James Leininger a început să dea detalii extraordinare despre viata de pilot. James le-a spus părinților săi că avionul lui a fost lovit de japonezi şi s-a prăbușit. James i-a spus tatălui său că zbura pe un avion Corsair, iar apoi i-a spus: „Făceau pană de cauciuc mai tot timpul”. Istoricii şi piloții au fost de acord că pneurile avionului aveau de cele mai multe ori de suferit la aterizare. Micuțul a mai pomenit numele vasului de pe care decola (portavionul Natoma Bay),  folosit in Batalia de la Iwo Jima, din 1ebruarie – 26 martie 1945, in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial. El a dat si numele unui coleg, Jack Larson, lucruri pe care nu le-ar fi putut afla din documentare. La o simplă verificare, acestea s-au dovedit a fi adevărate. Mai mult, băiatul a mai dat câteva detalii despre cum a fost lovit avionul său, detalii care corespundeau 100% cu adevărul istoric.

A aflat apoi despre James Huston, un tanar pilot din Pennsylvania, care a murit in acea lupta. Porecla lui James Huston era „Micutul”, asa cum striga si James Leininger in cosmarurile sale. Coincidenta si mai mare face ca si pilotul si copilul sa fie numiti „James”.

Pe data de 3 martie 1945, avionul lui James Huston s-a prăbușit exact asa cum a descris copilul: a fost lovit in motor, ulterior cuprins de flăcări, prăbușindu-se in apa, unde s-a scufundat rapid.

Bruce si Andrea Leininger, parintii copilului, au declarat pentru „Daily Telegraph” ca la început au fost sceptici. Le venea greu sa creadă ca micuțul lor James ar putea avea amintiri din viata anterioara sau ar fi reincarnarea unei alte persoane. Fiind creștini convinși, reincarnarea nu era un subiect comun pentru ei. Mai mult decât atât, se gândeau ca in momentul in care vor face publice aceste informații, James ar putea fi subiect de glume.

Studii privind cazul lui James Leininger

Cazul lui James Leiniger a fost subiectul mai multor studii, insa nu s-a găsit o explicație pentru bizarul fenomen. Este extrem de greu de înțeles cum un copil cu o vârsta atât de frageda sa aibă amintiri atât de detaliate cu experiențe pe care nu avea cum sa le cunoască.

Au fost verificate peste 2500 de cazuri in care oamenii afirma ca au amintiri extrem de clare din viețile altor persoane. Știința încă nu oferă toate explicațiile in ceea ce privește legătura dintre spațiu si timp.

Ar putea exista un mecanism, undeva intre viata si moarte, care sa permită conservarea amintirilor unei persoane care se zbate in anumite circumstanțe. Intensitatea acestor senzații ar putea face ca energia emanata si starea de conștienta sa fie capturate cumva intr-o fuziune spatiu-timp.

Aceste amintiri blocate, ar putea deveni disponibile unei ființe in momentul nașterii. Nu in sensul unei reincarnări, ci in sensul unei transmutații, conform Psychology Today.

Citește și:
Un tânăr geniu din Rusia face dezvăluiri incredibile despre piramide și despre planeta Marte. Povestea sa pare desprinsă parcă dintr-un film SF

70% din populaţia lumii a trecut prin cel puţin un moment de deja vu. Psihanaliştii sunt de părere că experienţa deja vu are legătură cu amintirile din altă viaţă. Aceştia atribuie această senzaţie unui „scurtcircuit” la nivelul creierului, care determină creierul să confunde prezentul cu trecutul. Biserica exclude existenţa fenomenului de „deja vu”. 

Surse selective: libertatea.ro; cespun.eu

Loading...
Dacă vă plac articolele noastre și vreți sa vă ținem la curent cu cele mai recente noutăți, puteți seta sa primiți actualizările noastre în newsfeed-ul dvs de Facebook. Vă recomandam sa dați LIKE paginii noastre de Facebook AICI , apoi să apăsați pe Urmărește și sa selectați opțiunea 'Vezi mai întâi' , ca în poza de mai jos.
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Doru Dascalu

    24 noiembrie 2018 at 7:54 pm

    Să fim obiectivi și să acceptăm că corpul uman este un obiect pus în funcțiune și menținut de ființa energetică astrală, dotată cu conștiință, ființă care experimentează lumea materială prin simțurile corpului fizic. Ființele energetice fiind permanente ca existență, este logic ca la un moment dat să folosească alt corp fizic. Singura chestie curioasă este că ființele energetice evită legătura cu creierul uman conștient, ca să nu distrugă psihicul uman și să nu existe un conflict între două gândiri paralele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Diverse

Mister bine păstrat de serviciile secrete: necropola uriaşilor din Argedava

Published

on

By

Serviciile secrete au păstrat, vreme îndelungată, o descoperire de excepţie din ţara noastră. Este vorba despre necropola de la Argedava-Popesti-Novaci, unde au fost găsite scheletele roz a nu mai puţin de 80 de uriaşi.

Se presupune că acestea au căpătat culoarea roz ca urmare a iradierii. Ele au o lungime de cinci metri. Despre această descoperire s-a vorbit în anul 2003, la un congres ştiinţific. Lumea ştiinţifică pare a nu fi interesată de o descoperire de excepţie care s-a făcut pe teritoriul României. Aceeaşi tăcere o păstrează şi oamenii de ştiinţă din SUA cu privire la descoperirea a 32 de schelete cu o lungime de aproape trei metri. Descoperirea a fost făcută în anul 1947, în Valea Morţii din Deşertul Colorado, unde există un complex de peşteri care se întinde pe o suprafaţă de 180 de mile. Alături de aceste schelete umane au fost descoperite rămăşiţe ale unor specii de dinozauri, tigri preistorici, elefanţi imperiali. În România au mai fost descoperite schelete de uriaşi la Cetăţeni, sub mănăstirea Negru Vodă, la Scăieni şi în Pantelimon, lângă Bucureşti, şi la Polovragi, în mai multe etape de săpături, finalizate până în 1994. Din păcate, aceste situri arheologice nu au fost cercetate. În anul 1974, în Munţii Apuseni, lângă cariera de calcar de la Ardeu, a fost descoperit un craniu cu dimensiuni foarte mari. Minerii care au descoperit craniul susţin că avea dimensiunile unui bostan. Maria Gimbutis este un reputat arheolog american care s-a arătat interesată de descoperirile făcute în România.

În una dintre lucrările sale, ea susţine că acum 7000 de ani, peste civilizaţia sedentară a venit din estul Europei o populaţie de uriaşi numită civilizaţia kurganelor. Uriaşii erau războinici, buni metalurgi, constructori. Ei au adus plugul metalic pe care, ulterior, populaţia sedentară l-a preluat în efectuarea lucrărilor agricole. Uriaşii au fost asimilaţi de masa de autohtoni de pe teritoriul ţării noastre. Pomeniţi de toate mitologiile lumii, uriaşii au fost una dintre cele patru rase de umanoizi de pe Pământ. Există multe zvonuri că ar fi fost găsite morminte ale unor asemenea fiinţe, dar nu a existat niciun om care să fi spus ca le-a văzut cu ochii lui. Cei interesati de subiect au mers pe urmele uriaşilor şi au găsit un om care a participat la săpăturile arheologice de la Argedava, judeţul Giurgiu. Ioniţă Florea (80 de ani) a văzut scheletele giganţilor. Iar arheologii ne-au explicat, de fapt, despre ce e vorba. „Aici era Nucetul. Părinţii mei spuneau că în aceste locuri stăteau uriaşii. Ei le spuneau jidovi,(citeşte şi Legenda Jidovilor Uriaşi) că aşa îi numeau aici pe uriaşi. Credeam că sunt poveşti, dar am avut ocazia să văd un schelet”, spu­ne Ioniţă Florea, în vârstă de 80 de ani, din comuna Popeşti, judeţul Giurgiu. Despre ce e vorba?  În nordul acestei localităţi a fost descoperită, în anul 1926, o cetate dacică, ieşită din comun prin mărime. Cel care a făcut săpături aici a fost arheologul Vasile Pârvan, care era convins că a găsit prima capitală a lui Burebista. S-au efectuat săpături în mai multe rânduri, până aproape de anul 2000. S-a dovedit în timp că a fost, într-adevăr, prima cetate de scaun a lui Burebista, care a unificat apoi toate triburile dacilor si a devenit un rege ce stăpânea aproape jumătate din Europa. Ceea ce a frapat la Argedava sunt informaţiile conform cărora, în timpul săpăturilor arheologice s-ar fi descoperit scheletele a 80 de uriaşi, adică umanoizi înalţi de aproximativ 4 metri. Acest lucru s-ar fi întâmplat prin 1946-1954. Informaţii despre schelete de uriaşi descoperite pe teritoriul României au mai existat. Dar până acum nu s-a gasit nicio persoană care să declare că le-a văzut.

„Eu am început să sap aici în 1947 cu echipa de arheologi. Ei au angajat vreo 30 de oameni din sat. Aveam atunci vreo 18 ani, eram cel mai tânăr, şi m-am dus pentru că ne dădeau 400.000 de lei pe zi. Puteam să cumpăr cu ei doar un kilogram de mălai. Era sărăcie la acea vreme. Odată, după ce am săpat la o adâncime de patru metri, am gasit o glavă (craniu – n.r.) foarte mare, cam de vreo două sau trei ori cât al unui om. Le-am spus arheologilor. Şeful era atunci Rosetti (Dinu V. Rosetti – n.r.). Ne-a trimis imediat acasă pe noi, sătenii, şi au săpat doar ei. Oasele le-au pus într-un camion cu prelată. Unde le-au dus, nu ştiu. Am săpat aşa timp de trei ani şi am mai găsit uriaşi. Să zic aşa, aveau vreo patru metri lungime. Când găseam oasele, arheologii ne trimiteau acasă, să nu vedem noi ce e acolo. Dar noi vedeam, că nu eram orbi. Ei, uite aşa am dezgropat uriaşi cu mâna mea în 1950″, a spus Ioniţă Florea.

La Argedava s-au mai gasit şi calendare solare asemănătoare cu cele de la Sarmizegetusa, dar care au dispărut, cu tot cu oasele de uriaşi, nu se ştie unde.

Sursa: teoriisecrete.ro

Loading...
Dacă vă plac articolele noastre și vreți sa vă ținem la curent cu cele mai recente noutăți, puteți seta sa primiți actualizările noastre în newsfeed-ul dvs de Facebook. Vă recomandam sa dați LIKE paginii noastre de Facebook AICI , apoi să apăsați pe Urmărește și sa selectați opțiunea 'Vezi mai întâi' , ca în poza de mai jos.
Citește mai departe>>

Articole recente

Facebook

Articole interesante

Diverse2 zile ago

Mister bine păstrat de serviciile secrete: necropola uriaşilor din Argedava

Serviciile secrete au păstrat, vreme îndelungată, o descoperire de excepţie din ţara noastră. Este vorba despre necropola de la Argedava-Popesti-Novaci,...

Dezvăluiri2 zile ago

O afirmație despre români extrasă din documente secrete ale Vaticanului de către un apropiat al Papei Ioan Paul al II-lea, a creat multă agitație în lumea academică

La orele de istorie am învățat ca limba romanească s-a născut după ce romanii au cucerit Dacia si au format...

Mistere2 zile ago

O teorie controversată, susține ca Eva nu ar fi fost prima femeie de pe Pământ, ci o anume Lilith, menționată chiar și de Biserica Ortodoxă Română

Apare o singură dată în Biblia aşa cum o ştim cu toţii – într-un capitol scris de Isaia şi acolo...

Diverse2 zile ago

Nimeni nu vorbește despre tragedia tăcută, care se dezvoltă fără oprire de câțiva ani în casele noastre și se referă la cele mai prețioase bijuterii ale noastre – copiii

Există o tragedie tăcută care se dezvoltă acum, din ce in ce mai mult în casele noastre, și se referă...

Medicină2 zile ago

Caprifoiul, planta cu efecte nebănuite, care curăță sângele și vindecă răni grave. In popor i se mai spune Mâna Maicii Domnului

Putina lume știe, dar caprifoiul este una dintre cele mai bune plante ce pot fi folosite pentru tratarea diferitelor afecțiuni....

Diverse7 zile ago

Savant japonez, laureat al Premiului Nobel pentru Medicină, a dovedit cât bine face postul organismului uman

Premiul Nobel pentru Fiziologie şi Medicină, în 2016, a fost acordat profesorului japonez Yoshinori Ohsumi, de la Tokyo Institute of...

Cele mai citite articole de astăzi

Copyright © 2018*stiinta-mister.ro* Unele drepturi rezervate Stiinta si Mister este un site ce va propune sa parcurgeți articole, speram noi interesante, din toate domeniile științei, sa aflați lucruri pe care nimeni nu vi le-a spus pana acum si astfel sa va lărgiți cat mai mult domeniul cunoașterii. Sub sloganul celebrului EInstein, "Cea mai frumoasă şi mai profundă trăire omenească este misterul, vă invităm să intrați în această lume necunoscută multora dintre noi. Pentru eventuale idei, sugestii și de ce nu critici vă invităm să ne lăsați mesajele dumneavoastră la contact@stiinta-mister.ro De asemenea puteți accesa si pagina noastre de Facebook www.facebook.com/stiintasimister