Articole adăugate recent

Auriculoterapia, cea mai rapidă, sigură şi noninvazivă terapie din lume împotriva fumatului, a consumului de alcool, a obezităţii şi stresului a înregistrat rezultate remarcabile în ultimul an în Romania. Circa 200 de români au reuşit să renunţe la fumat prin această terapie răspândită de peste 60 de ani în Europa şi SUA.

George Ţăranu, auriculoterapeut şi specialist în combaterea adicţiilor prin medicina alternativă, descrie procedura prin care peste 190 de români au reuşit să scape de viciul fumatului în decurs de un an, ca fiind una de scurtă durată şi complet nedureroasă:

„Cu ajutorul celui mai performant aparat de acest fel din lume şi singurul de acest fel din România, terapia are loc în doar 15 minute. Prin implusuri electrice la nivelul urechii, nevoia de nicotină este înlocuită cu o cantitate de serotonină suficientă pentru următoarea lună. Adică suficient cât să nu mai simţi nevoia să fumezi. Evident că mai departe, pe acest drum, totul ţine de voinţa fiecăruia, dar noi suntem alături de pacienţi atât înaintea, cât şi după efectuarea terapiei”, detaliază George Ţăranu.

Citește și:
Trenul care circulă între București și Ploiești cu o viteză amețitoare, în cadrul unui proiect ținut ascuns ani buni. Marele experiment de pe vremea lui Ceausescu

George Ţăranu a fost la Adevărul Live pentru a explica procedura ,de 15 minute, prin care numeroşi români au reuşit să scape de viciul fumatului. Vezi VIDEO AICI.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un LIKE mai jos:


Nu ratați !

Nu ratați !

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here