Acasă Diverse Mii de distribuiri făcute și de români, cu un clip în care...

Mii de distribuiri făcute și de români, cu un clip în care se spune că președintele Zelensky cântă cu soția sa celebra piesă ENDLESS LOVE

1
loading...

Un videoclip care susține că este președintele ucrainean Volodymyr Zelensky și soția sa  cântă celebra piesa Endless Love „Iubire fără sfârșit”, este distribuit masiv pe internet. Pe fondul conflictului Ucraina-Rusia în curs, acest videoclip devine viral pe rețelele de socializare.

Videoclipul distribuit în postare arată coperta acustică a celebrului cântec „Endless Love” de către Boyce Avenue și Connie Talbot, cântată inițial de Lionel Richie și Diana Ross în 1981. Acest videoclip o arată pe cântăreața engleză Connie Talbot cântând împreună melodia „Endless Love”. cu Alejandro Manzano, un muzician și unul dintre membrii fondatori ai trupei de cover-uri „Boyce Avenue” din America. 

Acest videoclip nu îl arată pe președintele Volodymyr Zelensky cântând împreună cu soția sa Olena Zelenska. Prin urmare, afirmația făcută în postare este FALSĂ .

La căutarea inversă a capturilor de ecran din videoclip, a fost găsit un videoclip cu imagini similare publicat pe canalul de YouTube Boyce Avenue pe 20 februarie 2022.

Descrierea videoclipului spune: „Coperta acustică a lui Boyce Avenue și Connie Talbot a „ Endless Love ”. de Lionel Richie ft. Diana Ross”. Conform descrierii videoclipului, acest videoclip o arată pe cântăreața engleză Connie Talbot cântând melodia „Endless Love” împreună cu Alejandro Manzano , un muzician și unul dintre membrii fondatori ai trupei „Boyce Avenue”. „ Boyce Avenue” este o trupă americană de cover formată în 2004 de frații Alejandro Luis Manzano, Daniel Enrique Manzano și Fabian Rafael Manzano.

Connie Talbot a distribuit același videoclip pe canalul ei de YouTube pe 14 februarie 2022. Alte câteva videoclipuri cu Connie Talbot cântând cu Alejandro Manzano pot fi văzute aici și aici .

Olena Zelenska , Prima Doamnă a Ucrainei, este scenaristă de profesie și unul dintre membrii fondatori ai casei de producție „Studio Kvartal 95”.

Poze cu Olena Zelenska cu soțul ei Volodymyr Zelensky pot fi văzute aici și aici . În ultimul timp, Olena Zelenska a lansat o scrisoare deschisă către mass-media internațională în care condamnă invazia rusă a țării sale.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un LIKE mai jos:

Nu ratați !

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here