Artefact sau minciună grosolană? Un transformator vechi de 20 de mii de ani, încastrat în piatră ar fi fost descoperit în munții din fosta Iugoslavie

1
loading...

Mai multe informații care circula pe internet afirmă că transformatorul din clipul video de mai jos ar fi fost descoperit de fotograful și cercetătorul Ismet Smaili în munții din Kosovo.

Ismet a dat o mostra de piatra pentru analiza si s-a constatat că această piatră nu are mai putin de 20.000 de ani. Ceea ce este interesant este că bobinele acestui transformator sunt încorporate într-o piatră, dar într-un modul în care face un corp comun cu piatra. Bobinele sunt fabricate din cupru de înaltă puritate.

Între bobine este un izolator care are o compoziție care nu poate fi găsită în elementele chimice naturale ale provinciei Kosovo. Pe una dintre fețe, piatra are 4 găuri simetrice mici, ceea ce indică faptul că rolul lor a fost de a conecta 4 fire groase la transformator.

Piatra în sine acționează ca un alt izolator împotriva apei și umezelii. Deci, chiar și prin standardele de astăzi, acesta este un transformator sofisticat trifazic de mare putere.

Faptul că acest transformator este încorporat într-o piatră indică faptul că a fost ascuns în peisajul natural al munților pentru a înșela oamenii vechi din acele vremuri.

Nu se poate spune cu exactitate care este originea sa sau cine l-a fabricat, dar este cert ca a fost fabricat de către entități extrem de inteligente. Este posibil să fi fost folosit pentru a produce energie electrică, care cu siguranță că a fost folosită de anumite mașinării sofisticare.

Acest transformator demonstrează încă o dată că lumea este plină de artefacte care ne demonstrează că trecutul planetei noastre este mai misterios decât se crede. Oare cine folosea energie electrică acum 20.000 de ani?

Când a fost întrebat despre OZN-uri, Einstein a spus că acestea sunt mașini de zbor produse de om, realizate de o civilizație antică foarte avansată de acum 20.000 de ani și care a părăsit Pământul din motive necunoscute.

Electrical Transformer of 20,000 Years Old.

Electrical Transformer of 20,000 Years Old.Built in a stone.

Publicată de Alien Blog pe Sâmbătă, 6 iulie 2019

Sursa: efemeride.ro Mai multe despre acest obiect misterios găsiți și aici 


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un LIKE mai jos:

Nu ratați !

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here