DISTRIBUIȚI

Articole populare azi

Mai multe informații care circula pe internet afirmă că transformatorul din clipul video de mai jos ar fi fost descoperit de fotograful și cercetătorul Ismet Smaili în munții din Kosovo.

Ismet a dat o mostra de piatra pentru analiza si s-a constatat că această piatră nu are mai putin de 20.000 de ani. Ceea ce este interesant este că bobinele acestui transformator sunt încorporate într-o piatră, dar într-un modul în care face un corp comun cu piatra. Bobinele sunt fabricate din cupru de înaltă puritate.

Între bobine este un izolator care are o compoziție care nu poate fi găsită în elementele chimice naturale ale provinciei Kosovo. Pe una dintre fețe, piatra are 4 găuri simetrice mici, ceea ce indică faptul că rolul lor a fost de a conecta 4 fire groase la transformator.

Piatra în sine acționează ca un alt izolator împotriva apei și umezelii. Deci, chiar și prin standardele de astăzi, acesta este un transformator sofisticat trifazic de mare putere.

Faptul că acest transformator este încorporat într-o piatră indică faptul că a fost ascuns în peisajul natural al munților pentru a înșela oamenii vechi din acele vremuri.

Nu se poate spune cu exactitate care este originea sa sau cine l-a fabricat, dar este cert ca a fost fabricat de către entități extrem de inteligente. Este posibil să fi fost folosit pentru a produce energie electrică, care cu siguranță că a fost folosită de anumite mașinării sofisticare.

Acest transformator demonstrează încă o dată că lumea este plină de artefacte care ne demonstrează că trecutul planetei noastre este mai misterios decât se crede. Oare cine folosea energie electrică acum 20.000 de ani?

Citește și:
Descoperire neobișnuită în Rusia: ceea ce seamănă cu microcip încastrat într-o piatră veche de peste 250 de milioane de ani, este concluzia la care au ajuns mai mulți specialiști ruși

Când a fost întrebat despre OZN-uri, Einstein a spus că acestea sunt mașini de zbor produse de om, realizate de o civilizație antică foarte avansată de acum 20.000 de ani și care a părăsit Pământul din motive necunoscute.

Electrical Transformer of 20,000 Years Old.

Electrical Transformer of 20,000 Years Old.Built in a stone.

Publicată de Alien Blog pe Sâmbătă, 6 iulie 2019

Sursa: efemeride.ro Mai multe despre acest obiect misterios găsiți și aici 


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un LIKE mai jos:


Nu ratați !

Cel mai citit articol din această săptămână

A fost recunoscut oficial drept al optulea continent al planetei

Se numește Zealandia și este un continent, scufundat în Oceanul Pacific, la nord de Australia și de Noua Zeelandă. Acest fragment din placa oceanică, ce se întinde pe 5 milioane de kilometri pătrați (cam două treimi din Australia învecinată), a fost recunoscut oficial în...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here